معرفی انواع کفپوش

۲
2
زمان مطالعه: 3 دقیقه
کفپوش‌ها برای تغییر نما و زیباتر به نظر رسیدن محیط به کار می‌روند. انواع کفپوش‌ها و ویژگی‌های هر کدام را در این مقاله بخوانید.
انواع کفپوش

پوشش داخلی ساختمان، از رنگ‌ها و کاغذ دیواری گرفته تا کفپوش‌ها، همگی خانه را نونوار می‌کنند و شکلی مرتب و زیبا به آن می‌بخشند. کفپوش‌ها انواع مختلفی دارند و هر کدام را بنا بر سلیقه و کارایی می‌توانید انتخاب کنید. ضمن این که کارایی کفپوش فقط مختص فضای سربسته نیست و برای فضاهای باز و محوطه نیز می‌توان از کفپوش استفاده کرد. در این مطلب مجله دلتا قصد داریم که به ویژگی کفپوش‌ها بپردازیم و انواع کفپوش را به شما معرفی کنیم.

کفپوش جدید ساختمان

انواع کفپوش‌ها

  1. پارکت چوبی
  2. پارکت لمینت
  3. موکت
  4. چمن مصنوعی

ویژگی‌های کفپوش پارکت چوبی

یکی از انواع کفپوش‌های خانگی، پارکت‌های چوبی است که به سبب راحتی و زیبایی منحصربه‌فردی که به فضای بسته می‌دهد، همیشه پرطرفدار بوده است. رنگ آرامش‌بخش چوب به‌وسیله‌ کفپوش پارکت، در سراسر خانه دیده شده و این یکی از ویژگی‌های زیبایی‌بخش این نوع کفپوش محسوب می‌شود.

برای جلا و کیفیت بیشتر این کفپوش زیبا و کلاسیک نیاز است که گاهی سطح آن با لایه‌ای از پلی اورتان پوشیده شود. در اصطلاح به این فرآیند لاک زدن می‌‎گویند و استفاده از این ماده براق و شفاف، یکی از ترفندهای نگهداری مطلوب و افزایش طول عمر کفپوش پارکت چوبی است.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با روش تمیز کردن پارکت چوبی، “براق کردن پارکت چوبی” را مطالعه کنید.

معایب پارکت چوبی

کفپوش پارکت لمینت

یکی دیگر از انواع کفپوش که امروزه به راحتی جای پارکت چوبی قدیمی را گرفته، کفپوش لمینت است. ویژگی‌های مطلوب کفپوش‌های پارکت لمینت سبب شده که استفاده از آن‌ها نسبت به پارکت چوبی رایج‌تر شود.

این نوع پارکت‌ها معمولا از جنس HDF هستند. همچنین برای نصب آن‌ها برخلاف پارکت چوبی، نیاز به استفاده از چسب نیست و قطعات این نوع کفپوش به‌راحتی کنار هم چفت می‌شوند. تنوع طرح و رنگ پارکت لمینت، دست شما را در انتخاب کفپوش باز می‌گذارد. ماندگاری کفپوش لمینت بالاست و در برابر رطوبت و خراش نسبت به پارکت چوبی مقاوم‌تر عمل می‌کند.

بهترین پارکت لمینت

موکت‌های رنگارنگ، نوع دیگری از کفپوش

از گذشته تا امروز، انواع موکت از کفپوش‌های پراستفاده در فضاهای سربسته، به‌ویژه منازل و هتل‌ها بوده است. امروزه تنوع رنگ و طرح موکت نسبت به گذشته بیشتر و همچنین کیفیت بافت آن بهتر شده است و هنوز هم کفپوش رایج و محبوب در ساختمان محسوب می‌شود. اگر اهل کفپوش‌های رنگارنگ با طرح‌های خاص و جذاب هستید، موکت بهترین انتخاب برایتان خواهد بود. همچنین کفپوش موکت، گرمای خانه را تا حدی حفظ می‌کند و نوع پرحجم آن به دلیل بافت نرمی که دارد، برای استفاده در اتاق کودک بسیار مناسب است.

موکت در دکوراسیون داخلی

کفپوش چمن مصنوعی برای فضای باز

استفاده از کفپوش چمن مصنوعی در بسیاری از محوطه‌ها، سبب افزایش زیبایی فضا و همچنین موجب نظم در محیط می‌‎شود. به کار بردن این کفپوش در محوطه ویلا، زمین‌های ورزشی و حیاط مدارس بسیار مرسوم است. این نوع کفپوش برخلاف چمن طبیعی نگهداری آسان‌تری دارد و حجم مطلوب آن سبب می‌شود که بافتی نرم در سطح ایجاد شود. این بافت نرم آسیب‌های احتمالی در اثر زمین خوردن در فضاهای ورزشی و محیط مدارس را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.

انواع کفپوش فضای باز

استفاده از انواع کفپوش در دکوراسیون داخلی خانه، هتل، ویلا و سایر فضاهای سرپوشیده یا محیط‌های باز، موضوع مهمی در دکوراسیون است و امروزه توجه بسیاری به آن  جلب شده است. قبل از انتخاب نوع کفپوش نیاز است که به سلیقه، کیفیت، قیمت، طول عمر، طرح، رنگ و نوع سطح مورد نظر خود بسیار توجه کنید تا بهترین انتخاب را داشته باشید و در نهایت نتیجه مطلوبی به‌دست آورید.

۲ دیدگاه

  1. مسعود

    ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ در ۵:۴۷ ب٫ظ

    مفید بود ممنون

    پاسخ

  2. مسعود

    ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ در ۵:۴۵ ب٫ظ

    مرسی

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در دکوراسیون

همچنین بخوانید

۸ ترفند عالی برای از بین بردن بوی غذا در خانه

بوی غذا پیچیده توی فضا خانه، از مواردی است که بسیاری از خانم‌ها در طول روز با آن درگیر هست…