بدترین عادات صبحگاهی شامل چه مواردی است؟ عادات صبحگاهی مضر میتوانند تمام روز انرژی شما را پایین نگه دارند. اگر بهدنبال افزایش بهرهوری هستید و اینکه از اول صبح احساس خوبی داشته باشید و بازدهی ذهنی خود را در طول روز بالا ببرید، میتوانید عادات صبحگاهی خود را مدیریت کنید. با ما در مجله اینترنتی دلتا همراه بمانید.
بدترین عادات صبحگاهی
همه ما کارهای مشابهی را برای روزهای متوالی تکرار میکنیم. اما شاید بد نباشد بدانید که این عادتها میتوانند در کیفیت زندگی شما اثرگذار باشند. برای این منظور بهتر است از این عادتهای صبحگاهی مضر بر کنار بمانید:
۱. به تعویق انداختن آلارم گوشی بیش از ۱ بار
یک بار به راحتی میتواند به پنج بار تبدیل شود و چنین کاری مغز را عادت میدهد که بیداری را به تعویق بیندازد. اگرچه گاهی اوقات صدای زنگ آلارم بسیار ناخوشایند به گوش میرسد اما بیرون آمدن از رختخواب با اولین بار زنگ خوردن آلارم انرژی شما را در طول روز بالا میبرد.
۲ . چک کردن گوشی
نگاه کردن به گوشی تلفن و چک کردن رسانههای اجتماعی و بررسی ایمیلها پس از بیدار شدن، بدترین کاری است که میتوانید برای روز خود انجام دهید. این کار نه تنها مغز را پر از اطلاعات میکند، بلکه میتواند باعث اضطراب شود.
۳. روشن کردن تلویزیون
با توجه به نکته فوق، تماشای تلویزیون خطرات مشابه با چک کردن گوشی را دارد. در خاطر بسپارید که اول صبح، نگرش و افکار آسیبپذیرتر هستند. آنچه در ابتدای صبح میبینید، میشنوید و احساس میکنید باقی روز در ضمیر ناخودآگاه شما خواهد ماند. اگر این محتوا شامل خبرهای بد باشد، میتواند برای یک روز کامل در شما ایجاد ناامنی و اضطراب کند.
۴. مصرف شکر
مصرف شکر در آغاز روز شبیه این است که قند خون خود را بر ترن هوایی سوار کرده باشید. در تمام روز قند خون شما بالا خواهد ماند و باقی غذاها این مقدار را باز هم افزایش میدهند که این مسئله میتواند عواقب جدی برای سلامتی داشته باشد. شکر اغلب در غذاهای اصلی صبحانه مثل غلات، دونات و تمام شیرینیها به چشم میخورد.
آنچه ابتدای روز میخورید بر احساسات و انتخابهای بعدی شما در کل روز اثرگذار خواهد بود. بههمین دلیل است که بسیاری از متخصصان سلامت، صبحانه را مهمترین وعده غذایی در روز میدانند.
۵. ناشتا ماندن
اگر تا یک یا دو ساعت بعد از بیدار شدن هیچ ماده غذایی وارد بدن شما نشود، این اتفاق میتواند باعث هیپوگلیسمی (قند خون پایین) شود. افراد در این حالت علائم سرگیجه، بیحالی، سرما، تعریق و حالت تهوع را تجربه میکنند.
پیشنهاد مطالعه: مطلب کتاب خواندن چگونه حال ما را خوب میکند؟ را بخوانید.
نیاز الله خانی
۲۴ خرداد ۱۴۰۲ در ۱:۲۵ ب٫ظ
بسیارعالی و منطقی
منا رستمیان
۲۵ خرداد ۱۴۰۲ در ۹:۱۲ ق٫ظ
سپاس از همراهیتون
ناشناس
۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۵:۵۵ ب٫ظ
ناشناس
۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۴:۳۸ ب٫ظ
ناشناس
۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۳:۰۵ ق٫ظ
عالللللللی
عاطفه
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۱:۵۶ ق٫ظ
مرسی از شما 🙏اکثرا این عادات را داریم، منکه سعی می کنم تغییر رویه بدهم👍
میرابی
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۸:۴۶ ق٫ظ
بهترین تصمیم تغییر رویه است فکرو بکر خوبیه . خلاصه و مختصرو مفید
مونا رستمیان
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۹:۱۷ ق٫ظ
سپاس از همراهی شما
ناشناس
۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۶:۱۰ ق٫ظ
ناشناس
۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۲:۳۷ ب٫ظ
خیلی مفیدو عالی،سپاس
مونا رستمیان
۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۹:۰۶ ق٫ظ
متشکرم از وقتی که میگذارید.
عباس آقا
۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۷:۰۷ ق٫ظ
سلام و تشکر بابت زحماتتون برای تهیه این مطلب مفید 🙏🙏🙏🙏
مونا رستمیان
۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۹:۰۶ ق٫ظ
سپاس از همراهی و لطف شما
کمال آبادی
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۱:۲۲ ق٫ظ
مطلب درخور تامل و حائز اهمیت و حیاتی بود خدایا به ما فهم وادراک بده که خوب و درست زندگی کنیم
مونا اصفهانی
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۹:۱۷ ق٫ظ
درود بر شما و ممنون از حضورتون 🌹
ناشناس
۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۶:۳۹ ب٫ظ
ناشناس
۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۱۲:۴۸ ب٫ظ