بهترین نوع دارچین، دارچین سیلانی است. درختچه دارچین درختی است کوچک، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمتهای آن بویی مطبوع استشمام میشود. گلهای این ادویه در فاصله ماههای بهمن تا اوایل فروردین ظاهر میشود. مجله دلتا در این مطلب به بررسی خواص دارچین در پیشگیری از آلزایمر میپردازد.
اثر ضدآلزایمر دارچین
دارچین حاوی میزان قابل توجهی از ترکیبات با قدرت آنتی اکسیدانی است و به همین دلیل با رادیکالهای آزادی که باعث پیری سلولها میشود مقابله میکند.
این ادویه فعالیت مغز را افزایش میدهد و فشارهای عصبی را از بین میبرد. ترکیباتی در دارچین دیده شده است که از بروز زوال عقل و مشخصا آلزایمر جلوگیری می کنند.
دارچین دارای اثرات محافظت کننده سیستم عصبی است که باعث پیشگیری و کنترل استرس اکسیداتیو و پروتئینهای التهابی میشود.
این ادویه در کمک به کاهش روند پیشرفت بیماری پارکینسون نیز موثر است. در مطالعهای که در موشهای مبتلا به بیماری پارکینسون انجام شد، مصرف دارچین به محافظت از نورونها کمک کرده و باعث بهبود عملکرد عضلانی شود.
اثر دارچین بر کاهش وزن
افرادی که مخلوط عسل و دارچین را نوشیدهاند اظهار کم اشتهایی و بیمیلی نسبت به کربوهیدراتها را تجربه کردهاند. اضافهکردن عسل و دارچین به رژیم غذایی میتواند راهی دلپذیر برای کنترل این عارضه و کمک خوبی برای کاهش وزن باشد. نصف این چای را قبل از خواب و باقیمانده آن را صبح بنوشید. از آنجایی که ممکن است این چای باعث کاهش قند خون شود، بهتر است بیماران در مورد مصرف آن با پزشک معالج خود مشورت کنند.
این ماده غذایی سرشار از مواد معدنی مورد نیاز بدن از جمله منگنز، آهن و کلسیم و همچنین فیبر است. رژیم غذایی پردارچین میتواند اثرات منفی خوراکیهای پرچربی را کاهش دهد.
دارچین ادویهای مهم و سرشار از مواد معدنی مورد نیاز بدن از قبیل فیبر، منگنز، آهن و کلسیم و انواع ویتامین B۱ ,B۲ ,B۱۲ ,B۶ ,B۳ و ویتامین c، ویتامین D، مونوساکارید، فسفر، روی، پتاسیم، سلنیوم، کولین و لیکوپن بوده و برای مردان و زنان مفید است.
پیشنهاد مطالعه: مطلب خواص و فواید شگفتانگیز تمر هندی را بخوانید.
ناشناس
۱۲ شهریور ۱۴۰۱ در ۸:۱۱ ق٫ظ
ناشناس
۲۹ مرداد ۱۴۰۱ در ۱۱:۲۱ ق٫ظ
ناشناس
۲۱ مرداد ۱۴۰۱ در ۳:۲۸ ب٫ظ
ناشناس
۸ مرداد ۱۴۰۱ در ۸:۲۶ ب٫ظ
ناشناس
۶ مرداد ۱۴۰۱ در ۹:۴۸ ب٫ظ
ناشناس
۴ مرداد ۱۴۰۱ در ۱۰:۵۷ ب٫ظ
ناشناس
۴ مرداد ۱۴۰۱ در ۵:۵۶ ق٫ظ
ناشناس
۴ مرداد ۱۴۰۱ در ۴:۱۸ ق٫ظ
ناشناس
۳ مرداد ۱۴۰۱ در ۴:۳۰ ب٫ظ
ناشناس
۳ مرداد ۱۴۰۱ در ۲:۵۴ ب٫ظ
عالی بود
مونا غریبی
۵ مرداد ۱۴۰۱ در ۹:۰۷ ق٫ظ
ممنون از شما🌹