دکوراسیون فرانسوی
چیدمان خانه در سبک های مختلفی صورت میگیرد. با توجه به رنگ های به کار رفته در چیدمان، لوازم تزیینی، ابعاد اشیا، نوع چینش و طرح های موجود در کل خانه، هر یک از سبک های دکوراسیون را به مکانی جغرافیایی، بازه زمانی خاص و استایلی مشخص نسبت میدهند. میتوانید برای دکوراسیون داخلی خانه خود، سبکی خاص داشته باشید یا از سبک های معروف الهام بگیرید و با پیروی از قوانین آن ها منزل را چیدمان کنید. در مجله دلتا دکوراسیون فرانسوی را بیش تر بشناسید و از نکته های جذاب این سبک در دکوراسیون داخلی خانه خود استفاده کنید.
سبک فرانسوی چیست؟
از سبک های جذابی که بر خلاف نام آن، در کشورهای مختلفی مورد استقبال قرار گرفته است و ایرانیان نیز خانه خود را با توجه به قوانین آن دکور میکنند سبک فرانسوی است. این سبک نیز مانند تمام سبک های دیگر، ویژگی های خاص خود را دارد. این سبک به استایل کلاسیک نزدیک است و نمایی مجلل در خانه ایجاد میکند. در سبک فرانسوی، زیبایی در اولویت قرار دارد. احترام به هنر، لوازم قدیمی و اشیا عتیقه در این سبک به چشم میخورد. به همین دلیل از مهم ترین شاخصه های سبک فرانسوی اصالت، لوکس گرایی و تجمل است. تابلوهای هنری، لوازم چوبی کنده کاری شده و ظروف قیمتی در دکوراسیون فرانسوی جایگاه ویژه ای دارند. عناصر خاصی در دکوراسیون فرانسوی به کار میروند که در این بخش به آن ها به طور خلاصه اشاره میکنیم.
مبلمان
مبلمان مورد استفاده در دکوراسیون فرانسوی دارای چوب در نما، به رنگ سفید، بژ یا طوسی روشن است. پارچه مبلی براق، کتان، ابریشم، مخملی یا چرم در مبل فرانسوی مورد استفاده قرار میگیرد. معمولا در قسمت پایه و دسته مبل کنده کاری صورت گرفته است. بر خلاف تصورِ عموم، ابعاد مبل مورد استفاده در دکوراسیون فرانسوی بزرگ نیست و ظرافت در طراحی مبلمان وجود دارد. ظاهر آن دارای فرم منحنی در قسمت تکیه گاه و پایه است. رنگ مبلمان را از پالت رنگ های پاستیلی، مانند آبی نوزادی، نباتی، یاسی، سبز روشن یا سفید انتخاب کنید.
رنگ در دکوراسیون فرانسوی
با نگاه کردن به خانه های مختلف با دکوراسیون فرانسوی متوجه خواهید شد رنگ های تند و پر رنگ کم تر در این سبک مورد استفاده قرار میگیرند یا در ابعاد کوچکی دیده میشوند. رنگ سفید در سبک فرانسوی پادشاه است. هر وسیله ای که میخواهید به دکوراسیون وارد کنید، فقط لازم است مشخصه سفید بودن را برای آن در نظر بگیرید. میتوانید از سایه های سفید مایل به رنگ های گرم، مانند نارنجی، صورتی و زرد بهره ببرید. نمای دکوراسیون فرانسوی به سمت ایجاد فضایی گرم گرایش دارد. برای ایجاد تنوع میتوانید تا جایی که تعادل از بین نرود از رنگ طلایی استفاده کنید. این رنگ با انعکاس نور فضا را براق و روشن نشان میدهد. در نتیجه جلوه ای بزرگ تر به اتاق میبخشد.
وسایل تزیینی
همان طور که اشاره کردیم در دکوراسیون فرانسوی اجسام قدیمی و یادگاری ها اهمیت بالایی دارند. با خواندن مطلب “وسایل تزیینی را چگونه در چیدمان منزل به کار ببریم؟” جای مناسب را برای هر کدام از لوازم دکوری منزل در نظر بگیرید و دکوراسیون فرانسوی خود را تکمیل کنید. نیازی نیست مانند سبک های کلاسیک و سنتی، قرینگی و توازن را در سبک فرانسوی به وجود آورید. کافی است با انتخاب فرم و حجم های متفاوت و در نظر گرفتن رنگ های روشن، به اساسِ این سبک وفادار بمانید. رومیزی های قلاب بافی، صندوقچه های فلزی مخصوص نگهداری اشیا، کوسن فانتزی، گلدان گل رز، چراغ خواب و آینه دکوراتیو از جمله وسایلی هستند که شما را در رسیدن به دکوراسیون فرانسوی یاری میرسانند.
نور در دکوراسیون فرانسوی
دکوراسیون فرانسوی سبکی پر نور است که بر نورپردازی در این سبک زیاد تاکید میشود. تفاوتی بین استفاده از نورهای طبیعی یا مصنوعی وجود ندارد. به تعداد کافی از لوسترهای برنزی، طلایی یا نقره ای استفاده کنید و برای روشن کردن کنج های خانه از آباژور یا چراغ خواب کمک بگیرید. از هیچ عنصری برای روشن شدن فضا غافل نشوید. میتوانید از شمع های بلند و شمعدان های چند شعله استفاده و با قرار دادن آن ها روی میز ناهار خوری یا کنسول بخش های مختلف خانه را روشن کنید. لوازم شیشه ای از جمله میز عسلی، بوفه و گلدان های بلوری با انعکاس نور، میزان روشنایی را افزایش میدهند و میتوانید از وجود آن ها بهره ببرید.
دیوار پوش
در دکوراسیون فرانسوی نقش دیوار از نظر دور نمانده است. کاغذ دیواری های طرح دار و برجسته به داشتن جلوه ای براق و روشن کمک خواهند کرد. از کاغذ دیواری هایی با الگو و طرح های کلاسیک کمک بگیرید. نقاشی های معروف انواع دیوارپوش های مات و براق را میتوانید در بخش های مختلف خانه به کار ببرید. سنگ های مرمر برای تزیین راه پله، سرامیک دیواری، کاشی و سنگ در دکوراسیون آشپزخانه و سرویس بهداشتی با داشتن سطحی براق دکوراسیون فرانسوی را تکمیل میکنند.
مسعود
۱۴ اسفند ۱۳۹۸ در ۸:۰۵ ب٫ظ
مرسی
مسعود
۲ دی ۱۳۹۸ در ۴:۱۳ ب٫ظ
ممنون
سعدی
۲۱ آذر ۱۳۹۸ در ۱۰:۱۳ ق٫ظ
ناشناس
۱۶ آذر ۱۳۹۸ در ۸:۱۶ ب٫ظ
سعدی
۱۵ آذر ۱۳۹۸ در ۷:۱۹ ق٫ظ
صلابت
۱۴ آذر ۱۳۹۸ در ۸:۱۷ ب٫ظ
مسعود
۱۲ بهمن ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۲ ق٫ظ
عالی