نوشیدن قهوه نه تنها برای سلامتی مفید است؛ بلکه اخیراً کشف شده که با چاقی و انباشت چربی در بدن، مبارزه کرده و به تناسب اندام و حفظ سلامتی کمک شایانی میکند.
به گزارش مجله دلتا؛ بافت چربی قهوهای (BFT)، یکی از دو نوع چربی در بدن انسان و سایر پستانداران است که در ابتدا فقط به نوزادان و پستاندارانی که به خواب زمستانی میرفتند نسبت داده میشد. در سالهای اخیر کشف شد که بزرگسالان نیز میتوانند چربی قهوهای داشته باشند. وظیفه اصلی آن تولید حرارت در بدن با سوختن کالری است. (برخلاف چربی سفید که در نتیجه ذخیره کالری اضافی در بدن است.)
در نتیجه افرادی که شاخص توده بدنی (BMI) پایین دارند، مقدار چربی قهوهای در آنها بیشتر است.
به گفته پروفسور مایکل سایموندز Michael Symonds از دانشگاه پزشکی ناتینگهام: «چربی قهوهای متفاوت با سایر چربیهای بدن عمل میکند و اغلب در پاسخ به سرما، با سوزاندن قند و چربی موجب گرم شدن بدن میشود. افزایش فعالیت آن باعث بهبود قند خون و سطح چربی در خون میشود و با سوزاندن کالری اضافی سبب کاهش وزن نیز میشود. با این حال تاکنون روش قابل قبولی برای تحریک فعالیت آن یافت نشده بود.
یک تیم تحقیقاتی با مطالعاتی روی سلولهای بنیادین؛ تحریکپذیر بودن کافئین روی چربی قهوهای را اثبات کردهاند. به بیان سادهتر، نوشیدن قهوه برای سلامتی و تناسب اندام مفید است.
برای پیدا کردن منابع چربی قهوهای در بدن، تیم تحقیقاتی از یک روش تصویربرداری حرارتی استفاده کردند که به آنها در تشخیص بافت چربی قهوهای و حرارت آزاد شده ناشی از آن کمک کرد. به گفته پروفسور سایموندز پس از نوشیدن قهوه، در حوالی گردن که بیشترین میزان بافت چربی در آنجا قرار دارد، افزایش فعالیت و تحریک چربی قهوهای مشاهده شد. بنابراین میتوان از قهوه به عنوان یک تحریککننده چربی قهوهای نام برد که میتواند نقش بسزایی در کاهش وزن داشته باشد.
علی فرجی
۲۴ تیر ۱۳۹۸ در ۱:۴۰ ب٫ظ
خیلی خلاصه پرداخته شده بعنوان مثال بنده به شیرقهوه شیرین رو خیلی علاقه دارم و نمیدونم تاثیر این شکلیش چیه.
بهرحال تا همین اندازه نیز مفید بود
نجاری
۲۴ تیر ۱۳۹۸ در ۹:۴۵ ق٫ظ
ممنون خیلی مفید بود مطلبتون
رضا اسعدی
۲۳ تیر ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۷ ق٫ظ
مطلب خوبی بود
مهدی فراهانی
۲۲ تیر ۱۳۹۸ در ۱۱:۳۱ ب٫ظ
مفید و عالی بود
ثابتی
۲۲ تیر ۱۳۹۸ در ۷:۳۰ ب٫ظ
خوردن قهوه همیشه لذت بخشه
هیوا
۲۲ تیر ۱۳۹۸ در ۶:۴۳ ب٫ظ
مفید بود
الهی
۲۲ تیر ۱۳۹۸ در ۶:۱۶ ب٫ظ
این مطالب عمدتا به هزینه فروشندگان قهوه تولید میشن و در حد تحقیقات کوچک هستن و به صورت تکس در کتاب های پزشکی در نمیان و قابل استناد نیستن.اگر بعد از خوردن قهوه فعالیت-هرچند مختصر-نداشته باشید اثرات سوء در چربی سازی هم خواهد داشت
نمازی
۲۲ تیر ۱۳۹۸ در ۴:۳۹ ب٫ظ
واقعا همینطوره …. قهوه واقعا از این جهت مفیده
ممنون بابت مطلبتون
شهرام
۲۲ تیر ۱۳۹۸ در ۳:۴۸ ب٫ظ
عالیه
ناشناس
۲۲ تیر ۱۳۹۸ در ۳:۳۷ ب٫ظ
خیلی مفیدبود
روزبهاني
۲۲ تیر ۱۳۹۸ در ۳:۱۳ ب٫ظ
قهوه باعث از بین رفتن رنگدانها می شود وموها زودترسفید می شوند
ابراهیم بنی شیخ الاسلامی (سعدی)
۲۲ تیر ۱۳۹۸ در ۲:۵۷ ب٫ظ
درسته، واقعا هم علمیه وهم عملی
نامجو
۲۲ تیر ۱۳۹۸ در ۲:۴۹ ب٫ظ
مطلب خوبی بود
رضوی
۲۲ تیر ۱۳۹۸ در ۳:۲۵ ب٫ظ
مطلب خوبی بود
يزداني
۲۲ تیر ۱۳۹۸ در ۲:۲۶ ب٫ظ
خیلی خوب و جامع??
قهوه عالیه
مسرور
۲۲ تیر ۱۳۹۸ در ۲:۲۴ ب٫ظ
مطلب مفید و خوبی بود
ممنون