مجازات توهین در پیامک در قانون بیان شده است. طبق قانون مجازات اسلامی توهین پیامکی جرم بوده و فرد میتواند نسبت به شکایت از آن شخص که توهین کرده است، در دادگاه اقدام کند تا فرد به مجازات مربوطه محکوم شود. همراه مجله اینترنتی دلتا باشید تا به شرایط شکایت از فردی که در قالب یک پیامک توهین کرده است، بپردازیم.
توهین پیامکی
توهین به الفاظ و عباراتی گفته میشود که مستقیم به فرد اهانت کرده و باعث ناراحتی وی شود. برای مثال فحاشی کردن و استفاده از الفاظ رکیک، خواه شامل مواردی باشد که بدون استفاده از الفاظ رکیک و فحش، مخاطب را مورد اهانت قرار داده و به اعتبار وی خدشه وارد سازد، خواه شامل الفاظ رکیک شود.
توهین کردن یا حرف مستهجن به یک فرد از طریق پیامک یا تلگرام و شبکههای اجتماعی، قابل شکایت است. بنابراین فردی که توهین کرده است طبق قانون و نظر دادگاه مجازات میشود. اگر یکی از دغدغههای شما مستمری و شرایط دریافت آن پس از فوت پدر و مادر است، به مطلب چه مقدار از مستمری پدر به دختر مطلقه میرسد؟ مراجعه کنید.
مجازات توهین در پیامک
محتوای هر پیامک و متن توهینآمیز پیامک، موجب تعیین سرنوشت آن و دعوای کیفری میگردد و بسته به نظر قاضی و شرایط مخاطب، حکم هر عبارت متفاوت است. پیامک توهینآمیز از جمله جرائم قابل گذشت است و با اعلام رضایت شاکی، پرونده مختومه اعلام میگردد.
طبق ماده ۶۴۱ قانون مجازات اسلامی اگر از طریق تکنولوژی ایجاد مزاحمت شود، علاوهبر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات، مرتکب به حبس از یک تا شش ماه خواهد شد. چنانچه از طریق پیامک، فحاشی انجام شود مرتکب به مجازات مزاحم تلفنی محکوم میگردد.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نکات حقوقی مطلب چه مقدار از مستمری پدر به دختر مطلقه میرسد؟ برای مطالعه کنید.
ناشناس
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۱۰:۵۴ ق٫ظ
ناشناس
۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۰:۳۲ ق٫ظ
ناشناس
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۳:۵۲ ب٫ظ
ناشناس
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۰:۴۷ ق٫ظ
عاطفه
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۲:۰۲ ق٫ظ
خب طرف هم پیامکی جوابش را بدد تا دلش خنک بشه🤭شکایت چیه عامووو
ناشناس
۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۳:۱۸ ق٫ظ
بله کاملاً موافقم
ناشناس
۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۴:۱۶ ب٫ظ