در صورت ابتلا به سرماخوردگی یا آنفلوانزا، از جمله اولین و مهمترین توصیههای پزشکان نوشیدن حجم بیشتری از مایعات طی روز است. درحالیکه آب و سایر نوشیدنیها همچون آبمیوههای طبیعی برای روند بهبودی بسیار مهم هستند، اکثر مردم بهمنظور مبارزه با بیماری مصرف انواع چای را ترجیح میدهند. با ۷ دمنوش برای درمان آنفولانزا در مجله اینترنتی دلتا آشنا شوید.
۷ دمنوش برای درمان آنفولانزا را بشناسید
مایع گرم چای گلو را تسکین میدهد و به رفع احتقان کمک میکند. همچنین انواع چای و دمنوشهای گیاهی به طور معمول حاوی خواص ضدباکتریایی هستند که سبب درمان سریع سرماخوردگی میشوند. اگر مقداری عسل هم به چای خود اضافه کنید، به درمان سرفه کمک خواهید کرد. چکاندن کمی لیمو در چای نیز سبب میشود تا بدن ویتامین C بیشتری دریافت و سرماخوردگی را با سرعت بیشتری تضعیف کند.
البته باید بهخاطر داشته باشیم که چای بههیچوجه جایگزین آنتیبیوتیکها یا سایر داروهای تجویز شده توسط پزشک برای درمان بیماری نیست. دمنوش هایی موثری که در ادامه معرفی میشوند، بهوسیله منابع معتبر از جمله وزارت کشاورزی آمریکا تایید شدهاند.
نعناع فلفلی
علاوه بر طعم متمایز چای نعناع فلفلی، منتول موجود در برگها را نیز میتوان بهراحتی با جویدن برگهای دم شده وارد بدن خود کرد که در این صورت کمک فراوانی به سرفههای آزاردهنده میکنیم. چای نعناع فلفلی همچنین درد، التهاب و بدن درد را نیز کاهش میدهد. در مطالعات علمی مختلف هم مزایای متعددی در ارتباط با خواص ضدمیکروبی و ضدویروسی چای نعناع فلفلی گزارش شده است.
بابونه
گلهای چای بابونه برای کمک به خواب ترکیبات کلیدی و بسیار مهمی هستند. گیاه بابونه دارای فلاونوئیدهایی در گلبرگهای خود است که عملکرد آرامبخشی دارند. این چای همچنین دارای خواص ضدالتهابی است و ازاینرو میتواند برای بیماران مذکور بهشدت مفید باشد.
اکیناسه
این گل بنفش که بومی آمریکای شمالی است و از طریق عطاریهای سراسر کشور قابل خریداری است، در صورت مصرف بهعنوان مکمل دارویی خطر ابتلا به سرماخوردگی را تا ۵۸ درصد کاهش میدهد. خواص ضدالتهابی موجود در گیاه اکیناسه به سیستم ایمنی بدن ما کمک میکند تا مدتزمان درگیری با سرماخوردگی یا آنفلوانزا را تاحدامکان کاهش دهد.
زنجبیل
اگر گلودرد دارید، چای زنجبیل میتواند آن را بهخوبی تسکین دهد. زنجبیل حاوی ترکیبات ضدالتهابی و همچنین موثر علیه رشد میکروارگانیسمهای بیماریزا است و بدین ترتیب از ایجاد عفونت و پیشروی آن جلوگیری میکند.
آقطی
گیاه آقطی برای قرنها بهمنظور کاهش علائم بیماریهای رایج نظیر سرماخوردگی کاربرد داشته است. یکی از مواد اصلی موجود در آقطی ترکیبات آنتیاکسیدانی قوی هستند و ازاینرو میتوان با اطمینان اظهارنظر کرد که آقطی در راستای تقویت سیستم ایمنی نقش مهمی دارد. انواع شربتها و عصارههای گیاهی آلدربری یا آقطی در کنار گیاه دم شده میتوانند به کوتاهکردن مدتزمان ابتلا به سرماخوردگی یا آنفلوانزا کمک کنند.
چای سبز
وقتی صحبت از سرماخوردگی و آنفلوانزا میشود، آنتیاکسیدانهای موجود در چای سبز به ازبینبردن باکتریهای آسیبرسان و رادیکالهای آزاد کمک شایانی میکنند. گفتنی است که احتقان و سرفه نیز با نوشیدن این چای تا اندازه زیادی کاهش مییابد.
ختمی
یکی دیگر از چایهای مملو از ترکیبات آنتیاکسیدانی قوی چای ختمی است که درعینحال غنی از ویتامین C و آهن هم محسوب میشود. تمامی این اجزا به سیستم ایمنی بدن کمک میکنند تا تعادل خود را حفظ و با باکتریها مبارزه کند. در نتیجه دوره زمانی درگیری با سرماخوردگی یا آنفلوانزا کاهش مییابد.
پیشنهاد دیدنی: ویدیوی جذاب بهترین خوراکی برای آلودگی هوا چیست؟+ویدیو را ببینید.
عباس آقا
۲۴ آذر ۱۴۰۱ در ۱۰:۵۱ ق٫ظ
باتشکر از زحمات شما
فاطمه امیری
۲۴ آذر ۱۴۰۱ در ۱۱:۱۴ ق٫ظ
سپاس از همراهی شما.
سحر
۲۳ آذر ۱۴۰۱ در ۸:۰۳ ق٫ظ
عالی
فاطمه امیری
۲۳ آذر ۱۴۰۱ در ۹:۵۶ ق٫ظ
سپاس.
ناشناس
۲۱ آذر ۱۴۰۱ در ۴:۴۴ ب٫ظ
ناشناس
۲۱ آذر ۱۴۰۱ در ۱۲:۴۵ ب٫ظ
ناشناس
۲۱ آذر ۱۴۰۱ در ۱۱:۴۵ ق٫ظ
ناشناس
۲۱ آذر ۱۴۰۱ در ۳:۴۰ ق٫ظ
ناشناس
۲۰ آذر ۱۴۰۱ در ۱۱:۰۴ ب٫ظ
ناشناس
۲۰ آذر ۱۴۰۱ در ۱۲:۵۳ ب٫ظ
ناشناس
۲۰ آذر ۱۴۰۱ در ۱۰:۴۳ ق٫ظ
ناشناس
۲۰ آذر ۱۴۰۱ در ۱:۲۳ ق٫ظ
ناشناس
۱۹ آذر ۱۴۰۱ در ۹:۳۶ ب٫ظ