با اکتشاف جدید دانشمندان بهنظر میرسد اسرار بسیاری در نزدیکترین همسایه سیارهای ما (زهره) پنهان شده است. شواهد نشان میدهد که زندگی در سیاره زهره نسبت به مریخ امکانپذیرتر و بهتر است. در ادامه این مطلب درباره احتمال زندگی در سیاره زهره خواهید خواند. با ما در مجله دلتا همراه باشید.
زندگی در زهره
دانشمندان و ستارهشناسان خبر جدیدی از سیاره فروزان زهره منتشر کردند که میتواند برای شناخت سرگذشت انسان بسیار امیدوار کننده باشد.
محققان ناسا اعلام کردهاند که ردپایی از فسفین» (Phosphine)مولکولی که بطور بالقوه توسط موجودات زنده تولید میشود را در میان ابرهای این سیاره پیدا شده است. این مولکول امکان زندگی در سیاره زهره را فراهم میکند.
ابرهای زهره
ونوس، یا نام فارسی آن زهره یا ناهید، نزدیکترین همسایه زمین است. این سیاره از نظر ساختار مشابه کره زمین، اما کمی کوچکتر از آن است. این سیاره جوی، به شدت غلیظ و سمی دارد که گرما را به دام میاندازد و به همین دلیل، دمای این سیاره به ۴۷۱ درجه سانتیگراد میرسد، به حدی داغ که میتواند سرب را ذوب کند.
محققان حدس میزنند که میکروبها در ابرهای زهره که حدود ۳۰ درجه دما دارند وجود داشته باشند. این ابرها حدود ۹۰ درصد اسید سولفوریک هستند و میکروبهای زمینی نمیتوانند در این محیط زنده بمانند.
دانشمندان میگویند ممکن است میکروبهای زهره از مکانیزم ناشناختهای برای مقاومت در برابر محیط اسیدی استفاده کنند.
دانشمندان مدتها است که حدس میزنند فضای ابری ناهید میتواند میزبان حیات باشد. با این وجود، سطح این سیاره با دمای بالاتر از ۸۰۰ درجه فارنهایت، مساعد زندگی نیست. تا کنون هیچ کاوشگری با این حرارت بالا بیشتر از چند ساعت زنده نمانده است؛ اما جو این سیاره که از لایههای مخلوط ابرهای اسید سولفوریک تشکیل شده، میتواند گهوارهای منحصربهفرد برای شکلگیری روند رشد زندگی باشد.
پیشنهاد مطالعه: مطلب پوستهای الکترونیکیای که از نور خورشید انرژی میگیرند را در مجله دلتا بخوانید.
ناشناس
۹ مرداد ۱۴۰۰ در ۶:۱۰ ب٫ظ
خیلی عالی
نیلوفر خلج
۱۰ مرداد ۱۴۰۰ در ۸:۴۰ ق٫ظ
سپاس فراوان از همراهی شما
حسن
۹ مرداد ۱۴۰۰ در ۵:۲۳ ب٫ظ
عالی
سارا امیرانی
۹ مرداد ۱۴۰۰ در ۵:۵۳ ب٫ظ
سپاس از شما کاربر عزیز همراه.
ناشناس
۹ مرداد ۱۴۰۰ در ۲:۳۳ ب٫ظ
ناشناس
۹ مرداد ۱۴۰۰ در ۹:۳۷ ق٫ظ
ناشناس
۹ مرداد ۱۴۰۰ در ۰:۳۹ ق٫ظ
ناشناس
۱۱ فروردین ۱۴۰۰ در ۱۱:۵۶ ق٫ظ
ناشناس
۳۰ اسفند ۱۳۹۹ در ۷:۵۶ ب٫ظ