مو نقش مهمی در زیبایی دارد که با ریزش و کم پشتی آن افراد به فکر چاره میافتند، اما با توجه به هزینههای بالای درمان ریزش مو، پیشگیری و جلوگیری از ریزش آن بهتر است.
هر کس در طول روز چند تار مو را از دست میدهد و در عوض چند تار مو روی سرش رشد میکند. این سیکل طبیعی مو به حساب میآید و هیچ نگرانی ایجاد نمیکند تا زمانی که این ریزشها بیشتر شوند و حد و اندازه حجم موها کم شود.
در این گزارش از مجله دلتا قصد داریم تا شما را با ترفند درمان ریزش مو با روشهای خوشمزه آشنا کنیم.
۱- سالمون بخورید
ماهی غنیترین منبع امگا ۳ است. امگا ۳ مادهای بسیار مقوی و مهم برای تقویت و استحکام موها به شمار میرود که در این میان ماهی سالمون بهترین گزینه برای تقویت مو است.
۲- گردو
دانههای روغنی و آجیلها خاصیتی انکارناپذیر دارند. در میان آجیل و مغزها هرگز از کنار گردو ساده رد نشوید، چراکه نگاه موهایتان به گردو متفاوتتر از دیگر مغزها از جمله پسته و فندق است.
۳- سیب زمینی شیرین بخورید
منظور از سیب زمینی شیرین، مزه شیرین آن نیست، بلکه برخی این عنوان را به سیب زمینیهایی میدهند که رنگشان زرد بوده و بدون هیچگونه لکه سبز و کبودی باشند. سیب زمینی دارای آنتی اکسیدانی است که در بدن تبدیل به ویتامین آ میشود و برای سلامت موها لازم است.
۴- میگو
برخلاف شکل ظاهری و دوست نداشتنی میگو، این خوراکی خواصی بسیار دوست داشتنی برای سلامت موها و قلب دارد که نباید آنها را نادیده بگیریم.
۵-تخم مرغ
تخم مرغ منبعی غنی از پروتئین، ماد معدنی، زینک و سلینیوم و مهمتر از همه آهن است که با داشتن این مواد به اندازه کافی در بدن، موها هرگز دچار ضعف و کمبودی که منجر به ریزش شوند، نخواهند شد.
۶-اسفناج
سبزیهایی که رنگ برگهایشان نسبتاً تیرهتر باشند، حاوی میزان قابل توجهی آهن و ویتامین c بوده و برای تقویت موها در برابر آسیب مفید هستند. از مهمترین این سبزیجات میتوان به اسفناج و برگ چغندر اشاره کرد.
۷-توت ها
میوههای جنگلی مانند تمشک و… در کنار توتها با رنگهای متفاوت، منابع مغذی از ویتامینها و مواد معدنی هستند که به تقویت موهای ضعیف و آسیبپذیر کمک میکنند.
۸-گوشت مرغ و خروس
این دسته از منابع پروتئینی با داشتن میزان قابل توجهی ویتامین B ،B12 و فولیک اسید برای محکم کردن موها و تقویت آنها ضروری هستند.
منبع: سایت نمناک
ناشناس
۸ فروردین ۱۳۹۹ در ۵:۰۴ ب٫ظ
پیمان
۲۱ تیر ۱۳۹۸ در ۲:۲۹ ب٫ظ
چه روش های جالبی
آژن
۲۱ تیر ۱۳۹۸ در ۲:۲۸ ب٫ظ
خوب بود استفادهمیکنم
نمازی
۲۱ تیر ۱۳۹۸ در ۱:۰۶ ب٫ظ
خیلی کاربردی بود ممنون از زحماتتون
کاشی پور
۲۱ تیر ۱۳۹۸ در ۱۱:۱۷ ق٫ظ
عالی بود
نامجو
۲۱ تیر ۱۳۹۸ در ۱۱:۱۰ ق٫ظ
جالب بود
خانم طلوعی
۲۱ تیر ۱۳۹۸ در ۱۱:۰۴ ق٫ظ
جالب بود
یزدانی
۲۱ تیر ۱۳۹۸ در ۱۰:۵۳ ق٫ظ
مطلب خوب و قابل توجهی بود
ممنون
مسرور
۲۱ تیر ۱۳۹۸ در ۱۰:۵۲ ق٫ظ
خیلیم خوب و مفید بود