مواد غذایی تقویت کننده هوش کدامند؟ تغذیه ما تعیین کننده طول عمر و باعث بهبود یا تضعیف عملکرد ارگانهای بدن است.
یک رژیم غذایی ناسالم سرشار از غذاهای چرب و فستفودها نه تنها عملکرد دستگاه گوارش شما را مختل میکند بلکه در درازمدت بر کیفیت مغز و قوای تمرکز شما تاثیری بسزا دارد. با ما در مجله اینترنتی دلتا همراه بمانید.
مواد غذایی تقویت کننده هوش
مواد غذایی ویژهای وجود دارند که مستقیما بر عملکرد مغز تاثیر میگذارند و مواد غذایی تقویت کننده هوش به شمار میآیند و به آنها نام غذاهای مغز دادهاند.
۱.سبزیجات با برگهای سبز تیره
اسفناج، انواع کلم شامل کلم سفید، قرمز، کلم بروکسل و کلم بروکلی سرشار از آنتیاکسیدانها هستند. ویتامین ث و بتاکارتن موجود در این سبزیها به بهبود عملکرد مغز کمک میکند.
همچنین فولیک اسید از مواد اولیه این سبزیهاست که باعث تقویت حافظه کوتاهمدت و درازمدت میشود.
میزان فولیک اسید در این مواد غذایی تقویت کننده هوش به قدری است که میتواند جلوی ابتلا به آلزایمر در سنین بالا را نیز بگیرد.
۲. چای سبز
فواید چای سبز بر کسی پوشیده نیست. مصرف چای سبز، با تاثیراتی که روی حافظه دارد یکی از خوراکیهای مفید برای مغز به شمار میآید. علاوهبر این آنتیاکسیدانهای چای سبز از زوال عقل در سنین بالا جلوگیری میکند.
۳. زیتون
زیتون سرشار از چربی اشباع نشده است که فرآیند اکسیژن رسانی به مغز را سرعت میبخشد. بنابراین در تقویت سلولهای مغزی و بهبود عملکرد حافظه نقشی مهم ایفا میکند. درحالیکه چربی موجود در مواد غذایی دیگری که حاوی چربی اشباع شده هستند درست برعکس زیتون عمل میکند. مصرف زیتون بههمراه غذا بهعنوان دورچین یا قبل از غذا همراه با سبزیجات دیگر در بشقاب سالاد وعدهای ایدهآل به حساب میآید.
۴. آجیلها
انواع مغزها از جمله بادام، گردو و بادام زمینی بهدلیل ترکیبات ویتامین E و چربیهای غیر اشباع به سلامت مغز کمک میکنند.
۵. غذاهای دریایی
ماهی و میگو سرشار از امگا ۳ و فسفر هستند که تاثیر مستقیمی بر مغز و کارکرد آن و بهبود حافظه دارند. اگر این غذاهای دریایی را در رژیم غذایی هفتگی خود بگنجانید و هر ماه دست کم سه وعده غذای دریایی مصرف کنید، از ابتلا به انواع بیماریهای مغزی در امان خواهید بود.
۶. تخم مرغ
تخممرغ حاوی ویتامینهای مهمی از گروه ب و آهن است که بهبود عملکرد سلولهای مغزی و تسریع فرآیندخونرسانی به مغز را موجب میشود.
برای کسانیکه در ژنتیک خود سابقه آلزایمر و بیماریهای مغزی را حمل میکنند، مصرف مرتب تخم مرغ و به ویژه زرده آن میتواند اثر پیشگیرانه داشته باشد. همچنین مصرف منظم تخم مرغ در کودکان باعث تقویت حافظه کوتاهمدت میشود.
پیشنهاد مطالعه: ۴ روش برای تقویت حافظه و تمرکز را بخوانید.
ناشناس
۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۹:۳۲ ق٫ظ
ناشناس
۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۱:۱۰ ق٫ظ
ناشناس
۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۹:۱۶ ق٫ظ
Mohammad hassan Radm
۳۱ فروردین ۱۴۰۲ در ۱۰:۳۸ ب٫ظ
خیلی عالی ممنون شما
مونا رستمیان
۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۳:۴۵ ب٫ظ
ممنون از همراهی شما
ناشناس
۳۱ فروردین ۱۴۰۲ در ۱۰:۲۶ ب٫ظ
👌👌👌🙏🙏
یاری
۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۱:۵۸ ب٫ظ
بسیارصحیح و زیبا ومفیدوحیلی خوب و علی و متعالی .
مونا رستمیان
۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۴:۴۰ ب٫ظ
سپاس از همراهی شما
عاطفه
۳۰ فروردین ۱۴۰۲ در ۴:۰۴ ب٫ظ
توایران هرچی خنگ تر بهتر.. دیگه با این چیزام باهوش نمیشیم
مونا رستمیان
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۹:۳۵ ق٫ظ
😃😉
ناشناس
۲۹ فروردین ۱۴۰۲ در ۱۱:۰۱ ب٫ظ
ناشناس
۲۹ فروردین ۱۴۰۲ در ۲:۵۵ ب٫ظ
ناشناس
۲۹ فروردین ۱۴۰۲ در ۱۲:۴۲ ب٫ظ