در مطالعات اخیری که در کشور نیوزیلند صورت گرفته است مشخص شده که بافت مغزی کودکان به خاطر داشتن رطوبت بیشتر نسبت به بزرگسالان یک رسانای بسیار عالی برای امواج ناشی از تلفن همراه است و نسبت به مغز افراد بزرگسال در مواجهه با این امواج آسیب بیشتری میبیند.
به گزارش مجله دلتا؛ سالانه نزدیک به ۳ هزار کودک در ایالات متحده، مبتلا به تومور مغزی میشوند. در این مطالعه مشخص شده که اگر کودکان استفاده از تلفن همراه را از کودکی آغاز کرده باشند در اواسط سن نوجوانی مستعد ابتلا به تومور مغزی خواهند شد. این ریسک زمانی افزایش مییابد که کودکان تلفن همراهشان را به اتاق خواب میبرند و هنگام خواب نزدیک خود قرار میدهند.
برخی از عللی که باعث میشود مغز کودکان نسبت به بزرگسالان آسیبپذیرتر باشد، عبارتند از:
۱- داشتن مغز کوچکتر.
۲- رطوبت بیشتر در مغز کودکان.
۳- افزایش آسیبهای بافت مغز به علت رطوبت بالا.
۴- عدم توجه کودکان به نشانههایی که هنگام استفاده از این وسیله در بدنشان مشاهده میشود؛ مثل: گرم شدن گوش، گرم شدن سر، کاهش اشتها، و گاهاً ایجاد تهوع به علت افزایش حرارت و خشکی مغز.
۵- نزدیک کردن گوشی به سر بهویژه بهطور مداوم و نگه داشتن گوشی در یک طرف سر باعث جذب امواج خطرناک در مغز میشود.
از اثرات دیگر این دستگاهها و گوشی روی بچه ها، ناباروری، اوتیسم، کاهش رطوبت مغز و ابتلا زود هنگام به آلزایمر، اختلال عملکرد سیستم ایمنی و سرطان سینه و مغز است. عدم اطلاع والدین از این موارد و ورود تلفن همراه به اتاق خواب کودکان ریسک ابتلا به این اختلالات را به شدت بالا می برد. تأثیر میدان الکترومغناطیس گوشی همراه بر مغز کودکان از طریق افزایش حرارت و ایجاد تغییر در پروتئینها و نهایتا ژنهای عامل شروع این مرگ مغزی آرام یا سرطان مغزی شناخته شده است.
برای دیدن مطالب بیشتر درباره سلامتی از مجله دلتا دیدن کنید.
hadh
۱۳ تیر ۱۳۹۸ در ۲:۳۱ ب٫ظ
واقعا تمام حرفها حق است شک نکنید
ضیایی
۲۰ فروردین ۱۳۹۸ در ۱۰:۵۳ ق٫ظ
عالی بود