موارد ابتلا به کووید در بریتانیا و سایر نقاط جهان دوباره در حال افزایش است. واکسیناسیون خطر ابتلا به ویروس را تا حدی کاهش داده است و علائم ابتلا در افراد واکسینه شده نسبتا خفیف است. علائم امیکرون بسیار شبیه به سرماخوردگی است تفاوت سرماخوردگی و امیکرون را در مجله دلتا بخوانید.
علامت کلیدی امیکرون
پزشکان هشت علامت کلیدی ابتلا به سویه امیکرون را شناسایی کردند. این علائم شامل سرفه، آبریزش بینی، خستگی، گلودرد، سردرد، درد عضلانی، تب و عطسه است بنابراین چگونه میتوانیم تفاوت بین ابتلا به امیکرون و سرماخوردگی را تشخیص دهیم؟
تفاوت سرماخوردگی و امیکرون
کارشناسان فکر میکنند ممکن است دو علامت هشداردهنده اولیه اومیکرون را شناسایی کرده باشند که سرگیجه و خستگی است. این خستگی چیزی فراتر از احساس خستگی معمولی است و میتواند شامل سردرد، درد بدن ناشی از درد یا ضعیف شدن عضلات و حتی تاری دید و از دست دادن اشتها باشد.
آفریقای جنوبی یکی از اولین کشورهایی بود که امیکرون در آنجا در نوامبر سال گذشته شناسایی شد. دکتر آنجلیک کوتزی، پزشک خصوصی و رئیس انجمن پزشکی آفریقای جنوبی گفت که خستگی یکی از علائم اصلی این سویه در زمان شناسایی بود.
درمانهای کمک کننده در بزرگسالان
- شستوشوی بینی با سرمهای مخصوص روزی ۲ تا ۴ بار بسیار موثر هستند.
- قرصها و شربتهای رایج سرماخوردگی که حاوی آنتی هیستامین و ضداحتقان هستند سبب کمتر شدن سرفه و تنفس بهتر از راه بینی میشوند.
- اگر سردرد یا بدن درد داشته باشید، مسکنهایی همچون ایبوبروفن و استامینوفن کمک کننده هستند.
- اسپریهای ضد احتقان بینی ممکن است تنفس از راه بینی را بهتر کنند. به دقت به مقدار و نحوه مصرف این داروها توجه کنید. بطور کلی داروهای ضداحتقان بینی نباید بیش از ۳ روز پشت سر هم مصرف شوند و در صورت گرفتگی بیشتر بینی باید بلافاصله قطع شوند.
- مکملهای حاوی روی ممکن است سبب بهبود سریعتر بیماری شوند. ولی اثر بخشی این مکملها به شرطی است که در ۲۴ ساعت اول شروع علائم سرماخوردگی شروع به مصرف کنید. البته به یاد داشته باشید که مصرف زیادی آنها میتواند سبب مزه بد دهان یا درد معده شود.
- مصرف روزانه ویتامین C شما را از سرماخوردگی محافظت نمیکند ولی احتمالا سبب بهبود سریعتر آن میشود به یاد داشته باشید که اگر پس از شروع علائم سرماخوردگی ویتامین C را مصرف کنید کمکی نخواهد کرد و ضمنا مصرف ویتامین سی از طریق منابع طبیعی مانند مرکبات اثر بیشتری دارد. مطلب ۵ زنگ خطر برای کمبود ویتامینC در بدن را بشناسید را بخوانید.
- تا حد ممکن استراحت کنید، مایعات ساده ولرم همچون آب و چای کم رنگ و دم نوشهای گیاهی محلی بنوشید و به شدت از فست فودها و نوشیدنیهای مصنوعی بپرهیزید.
پیشنهاد مطالعه: مطلب تقویت سیستم ایمنی با جو! را بخوانید.
ناشناس
۲۰ مرداد ۱۴۰۱ در ۲:۵۰ ب٫ظ
ناشناس
۱۷ مرداد ۱۴۰۱ در ۶:۲۶ ب٫ظ
ناشناس
۱۲ مرداد ۱۴۰۱ در ۱:۴۲ ب٫ظ
فروغ
۱۱ مرداد ۱۴۰۱ در ۱۱:۱۹ ب٫ظ
بسیار عالی خسته نباشید
مونا اصفهانی
۱۳ مرداد ۱۴۰۱ در ۹:۰۴ ق٫ظ
😍🌹
ناشناس
۹ مرداد ۱۴۰۱ در ۲:۰۴ ق٫ظ
مجید چاپاک 📚🍀 ❤️
۸ مرداد ۱۴۰۱ در ۸:۱۸ ب٫ظ
بسیار خوب بود سپاسگزارم از لطف شما
مونا غریبی
۹ مرداد ۱۴۰۱ در ۹:۰۴ ق٫ظ
سلام، ممنون از همراهی شما🌹
ناشناس
۱۰ مرداد ۱۴۰۱ در ۳:۴۵ ب٫ظ
ناشناس
۸ مرداد ۱۴۰۱ در ۸:۱۷ ب٫ظ
ناشناس
۸ مرداد ۱۴۰۱ در ۷:۵۴ ب٫ظ
ناشناس
۸ مرداد ۱۴۰۱ در ۶:۱۵ ب٫ظ
ناشناس
۸ مرداد ۱۴۰۱ در ۵:۲۹ ب٫ظ
ناشناس
۸ مرداد ۱۴۰۱ در ۵:۲۵ ب٫ظ
ناشناس
۸ مرداد ۱۴۰۱ در ۵:۲۲ ب٫ظ
ناشناس
۸ مرداد ۱۴۰۱ در ۵:۱۲ ب٫ظ
ناشناس
۸ مرداد ۱۴۰۱ در ۵:۰۶ ب٫ظ