وجود گلدانهای گل و گیاه در خانه نشاط را در ساکنان آن ایجاد میکند. وجود گیاهان تصفیهکننده هوا علاوه بر زیبایی فضا، مزایای دیگری نیز دارد. تصفیه هوای خانه از انواع آلایندههای هوا و رفع آلودگی از جمله این مزایا است. در این مطلب از مجله دلتا به معرفی گیاهان آپارتمانی تصفیه کننده هوای منزل میپردازیم.
گیاهان آپارتمانی تصفیه کننده هوای منزل
طبق تحقیقات انجام شده، بعضی گیاهان آپارتمانی هستند که قابلیت از بین بردن سمومی همچون زایلن، تری کلرواتیلن و فرمالدئید را دارند. در ادامه به معرفی این گیاهان میپردازیم.
نخل ققنوس
این گیاه آپارتمانی جزو درختانی کوتاه از خانواده نخلها است. این نخلها میتوانند در سایه و آفتاب غیرمستقیم رشد کنند. ارتفاع این گیاه به ۱۸۰ تا ۳۰۰ سانتیمتر میرسد و ریشههای آن تا حدود ۱۸۰ سانتیمتر رشد میکند.
گل چمچهای تصفیه کننده هوای منزل
یکی دیگر از گیاهان آپارتمانی تصفیه کننده هوای منزل گل چمچهای از خانواده شیپوریان است. این گیاه به مراقبت زیادی احتیاج ندارد. برگهای سبز و روشن آن در نور کم به هر خانهای زیبایی و درخشش میبخشد. کافی است هفتهای یکبار به آنها آب دهید. این گیاه را میتوانید در بهار تکثیر کنید. برای نگهداری بهتر از گیاهان آپارتمانی به مطلب علت شل شدن برگ گیاهان آپارتمانی چیست؟ سر بزنید.
گل داوودی
یکی دیگر از گیاهان تصفیه کننده هوا گل داوودی است که با گلهای خود زیبایی خاصی به فضای زندگی شما میبخشد. گل داوودی از هوای تازه، نور غیر مستقیم خورشید و چشمههای آب گرم بهره میبرد. به یاد داشته باشید که در فواصل زمانی آبیاری به خشکی خاک توجه کنید.
سرخس شمشیری
این گیاه در محیط مرطوب رشد میکند و به رطوبت مداوم نیاز دارد. با مرطوب کردن مرتب برگها و خاک و قرار دادن آنها در کنار پنجره، بالکن یا پاسیو و در نور غیر مستقیم، گیاه تازهای خواهید داشت. در زمستان برگها را حدود ۵ سانتیمتر کوتاه کنید تا گیاه شما بتواند در ماههای گرم دوباره احیا شده و رشد بهتری داشته باشد.
نخل هندی یا آرکا تصفیه کننده هوای منزل
از جمله گیاهان تصفیه کننده هوا که برای فضاهای بزرگ مناسب هستند، میتوان نخل آرکا را نام برد. این نخل یک گیاه تصفیه کننده هوا است که برای سگ و گربه نیز سمی نیست. آرکا در تابستان (چندین بار در هفته) تقریبا به آبیاری زیادی احتیاج دارد اما در زمستان به آبیاری زیادی نیاز ندارد.
دراسینا درمنسیس
این گیاه نور غیر مستقیم را دوست دارد و به هیچ وجه نباید در معرض نور مستقیم خورشید قرار گیرد. در ماههای گرم هفتهای یک بار آن را آبیاری کنید و در زمستان فاصله آبیاری را افزایش دهید تا از پوسیدگی ریشه جلوگیری کند.
آلوئه ورا
این گیاه بهعنوان تصفیه کننده هوا شناخته شده است. این گیاه در دمای گرم و محیط با نور مناسب رشد میکند. وقتی لکههای قهوهای روی برگها ظاهر میشود به معنای وجود مقادیر زیادی مواد شیمیایی مضر در فضا است.
درفش سیاه
یکی از گیاهان تصفیه کننده هوا درفش سیاه است که با گلهای خود رنگ و جلوه خاصی را به فضای خانه وارد میکند. این گیاه حدود ۳۰۰ روز در سال شکوفا میشود. این گیاه نور غیر مستقیم را دوست دارد و باید هفتهای یک یا دو بار آبیاری شود. فضای مرطوب مانند حمام یا آشپزخانه بیشتر مناسب این گیاه است.
نخل راپیس
یکی از بهترین گزینهها در بین گیاهان تصفیه کننده هوا نخل راپیس است که به آن لیدی پالم نیز گفته میشود. این گیاه هوا را به خوبی تمیز میکند. برخلاف تصور عمومی، کلزا هوای خنک را بین ۱۵ تا ۲۳ درجه ترجیح میدهد.
پیشنهاد مطالعه: مطلب مبلمان منزل را زیبا و شیک کنید را بخوانید.
ناشناس
۱۵ خرداد ۱۴۰۱ در ۷:۱۸ ق٫ظ
ناشناس
۵ خرداد ۱۴۰۱ در ۳:۱۲ ب٫ظ
ناشناس
۴ خرداد ۱۴۰۱ در ۹:۱۳ ب٫ظ
ناشناس
۴ خرداد ۱۴۰۱ در ۴:۵۹ ب٫ظ
ناشناس
۴ خرداد ۱۴۰۱ در ۴:۱۶ ب٫ظ
ناشناس
۴ خرداد ۱۴۰۱ در ۳:۳۵ ب٫ظ
ناشناس
۴ خرداد ۱۴۰۱ در ۲:۰۵ ب٫ظ
ناشناس
۴ خرداد ۱۴۰۱ در ۱۱:۵۴ ق٫ظ
Amir_ali
۴ خرداد ۱۴۰۱ در ۱۱:۳۷ ق٫ظ
بسیار بسیار ممنونم 🙏🏻 مطالب عالی و ثمربخش
الهام الهامی
۴ خرداد ۱۴۰۱ در ۴:۰۱ ب٫ظ
سپاس از همراهی شما کاربر عزیز
ناشناس
۴ خرداد ۱۴۰۱ در ۱۱:۲۹ ق٫ظ
سعیدی
۴ خرداد ۱۴۰۱ در ۱۱:۱۷ ق٫ظ
فوقالعاده عالی و بسیار کاملا پاک کننده
الهام الهامی
۴ خرداد ۱۴۰۱ در ۴:۰۰ ب٫ظ
سپاس از همراهی شما کاربر عزیز
همتی پور
۴ خرداد ۱۴۰۱ در ۴:۱۸ ب٫ظ
بسیار عالی بود
ناشناس
۴ خرداد ۱۴۰۱ در ۱۱:۱۷ ق٫ظ