بیماران دیابتی به این دلیل که بیماری آنها بهشدت به مواد غذایی دریافتیشان حساس است، باید در مورد هر آنچه میخورند، دقت بیشتری داشته باشند. یکی از مواردی که معمولا بیماران نسبت به آن بیتفاوت هستند داروها و عرقیات گیاهی است. مجله دلتا در ادامه به بررسی انواع عرقیات گیاهی برای کنترل و تنظیم قند خون بیماران دیابتی میپردازد.
عرق تمشک برای کنترل قند خون افراد دیابتی
عرق تمشک ادرار آور، عرقآور، ضد فشارخون و ضد قند خون بوده و مصرف آن بهمنظور رقیق کردن خون مناسب است. با اینکه مهمترین مصارف درمانی عرق تمشک در سرماخوردگی، تب، سرفه، حصبه، سرخک و خلطآوری است ولی میتوان از آن بهعنوان داروی کاهنده قند اضافی خون نیز استفاده نمود. برای این منظور میتوان هر روز ۲ تا ۳ استکان از عرق تمشک را بهتنهایی یا مخلوط با عرقیات دیگر نظیر عرق بابا آدم و عرق شنبلیله مورد استفاده قرار داد.
عرق شنبلیله برای کنترل قند خون
برای افراد مبتلا به قند خون، فشارخون و کلسترول اضافی خون، عرق شنبلیله مناسبترین مداوای طبیعی است. مهمترین خواص درمانی عرق شنبلیله علاوه بر موارد مزبور در نیروبخشی، تقویت عمومی بدن، قند خون و در کاهش کلسترول خون است. مقدار مصرف مجاز آن یک فنجان در یک لیوان آب بعد از غذا است.
عرق کاسنی برای کنترل قند خون افراد دیابتی
مهمترین خواص دارویی عرق کاسنی در تقویت معده، ضد قند خون، ضد تب، تقویت اعصاب، ضد تبهای نوبهای، ورم مفاصل، ورم طحال، تقویت پوست، کلسترول خون، تصفیه خون، یرقان، ملین، ضد حرارت خون و ایجاد خون در ادرار است. برای مصرف عرق کاسنی باید آن را با آب نارنج یا آب پرتقال مخلوط نموده و مورد استفاده قرار داد. برای این منظور هر روز در دو نوبت یک لیوان عرق کاسنی را با ۳ قاشق غذاخوری آب نارنج یا آب پرتقال مخلوط نموده و سپس مورد استفاده درمانی قرار دهید.
عرق برگ گزنه برای کنترل دیابت
مهمترین خواص درمانی عرق گزنه در کاهش قند خون، تنظیم پروستات، تنظیم جریان خون، دفع عفونتهای جلدی، زیاد کردن استحکام لثهها، افزایش شیر مادر و رفع کمادراری است. از عرقیات گیاهی بهمنظور درمان قند خون میتوان استفاده کرد. بهعنوان مثال روزانه ۲ تا ۳ فنجان از عرق گزنه را بهتنهایی یا مخلوط با عرق شنبلیله و عرق بابا آدم میتوانید استفاده کنید.
پیشنهاد مطالعه: از شما دعوت میکنیم مطلب بهترین درمانهای خانگی مسمومیت غذایی را بخوانید.
ایرج
۱۸ تیر ۱۴۰۱ در ۱۲:۳۶ ب٫ظ
عالی ومفید
ناشناس
۲۳ خرداد ۱۴۰۱ در ۹:۲۶ ق٫ظ
خدا خیرتون بده که در باره دیابت اطلاعا ت دراختیار ما میگذارین ممنون وسپاس گذارم
محمد
۹ خرداد ۱۴۰۱ در ۱:۲۸ ق٫ظ
جالب و آموزنده بود
مونا غریبی
۹ خرداد ۱۴۰۱ در ۸:۵۶ ق٫ظ
🌹سپاس از همراهی شما
ناشناس
۷ خرداد ۱۴۰۱ در ۸:۴۱ ق٫ظ
ناشناس
۳ خرداد ۱۴۰۱ در ۱۰:۰۹ ب٫ظ
ناشناس
۳ خرداد ۱۴۰۱ در ۹:۳۲ ب٫ظ
ناشناس
۳ خرداد ۱۴۰۱ در ۱۲:۳۶ ب٫ظ
ناشناس
۳ خرداد ۱۴۰۱ در ۱۰:۴۴ ق٫ظ
ناشناس
۳ خرداد ۱۴۰۱ در ۷:۰۳ ق٫ظ
ناشناس
۲ خرداد ۱۴۰۱ در ۱۰:۲۹ ب٫ظ
روبینا
۲ خرداد ۱۴۰۱ در ۷:۵۷ ب٫ظ
عالی بود و بسیار کاربردی.ممنون.
مونا غریبی
۳ خرداد ۱۴۰۱ در ۹:۲۹ ق٫ظ
ممنون از همراهی شما🌹