در موزه خودروهای تاریخی ایران، بهترینها و جذابترینهای صنعت خودروسازی جمعآوری شدهاند. حتی اگر به دنیای خودروها هم علاقه نداشته باشید، تنوع و جاذبههایی که در این موزه در معرض عموم گذاشته شده است شما را به وجد خواهد آورد. اگر به دنیای خودروها علاقه دارید که کلا شگفتزده خواهید شد. برای آشنایی بیشتر با این جاذبه گردشگری مطلب ما را در مجله دلتا دنبال کنید.
موزه خودروهای تاریخی ایران
این موزه گسترهای از تاریخچه ورود خودرو به ایران را برای بازدیدکنندگان درمعرض دید میگذارد. هدف اصلی تاسیس آن حفظ و نگهداری آثار ملی و نمایش اتومبیلهای کلاسیک است. موزه خودروهای تاریخی ایران به همت بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، در تاریخ ۲۹ اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۲ افتتاح شد.
اگر به این دست مطالب علاقهمند هستید مطلب در این مقاصد گردشگری به آرزوی پرواز خود تحقق ببخشید! را نیز مطالعه کنید.
در این موزه شاهد چه چیزی خواهید بود؟
در داخل این موزه جذاب و دیدنی حدود ۵۰ وسیله نقلیه در معرض دید بازدیدکنندگان گذاشته شده است. بازدیدکنندگان در این موزه با سیر ورود خودرو به ایران نیز آشنا میشوند.
ماشینهایی که در این موزه خواهید دید
بعضی از نمونههایی که در موزه تماشا میکنید جزو خودروهای کمیاب و ارزشمندی هستند که نمونههای نادر صنعت خودروسازی بهشمار میروند. برای مثال در این موزه شما شاهد خودروهایی چون پیرس آرو لیموزین آب طلا خواهید بود. این خودرو تنها نمونه پنتر لیزر تولید شده در جهان و تنها اتومبیل حاصل کار مشترک کمپانیهای مرسدس بنز، پورشه و فولکس واگن است.
چگونه به موزه خودروها برویم؟
اگر قصد دارید با اتومبیل شخصی خود به این موزه بروید، از کمربندی آزادگان اقدام کنید. سپس با استفاده از تابلوهای راهنما وارد خروجی جاده مخصوص کرج شوید.
اگر قصد دارید از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنید، باید از خط ۵ مترو، به سمت ایستگاه صادقیه اقدام کنید. در ایستگاه چیتگر پیاده شوید. در ادامه مسیر سوار اتوبوسهای شهرک دانشگاه شوید و جلوی درب موزه پیاده شوید.
میتوانید از از اتوبوسهای BRT هم استفاده کنید به ترمینال آزادی بروید و از آنجا سوار اتوبوسهای شهرک دانشگاه شوید.
پیشنهاد مطالعه: برای مطالعه بیشتر مطالب گردشگری سری هم به مطلب این تفریح جذاب ساحلی را حتما امتحان کنید! بزنید.
ناشناس
۲۷ خرداد ۱۴۰۱ در ۰:۳۸ ق٫ظ
ناشناس
۲۴ فروردین ۱۴۰۱ در ۱۱:۲۵ ب٫ظ
ناشناس
۲۴ فروردین ۱۴۰۱ در ۹:۵۷ ب٫ظ
ناشناس
۲۲ فروردین ۱۴۰۱ در ۴:۱۹ ب٫ظ