چگونه فریب دزدان کارت‌های بانکی را نخوریم؟

۶
1
زمان مطالعه: 2 دقیقه
با گسترش استفاده از کارت‌های بانکی، جرائم مربوط به کلاهبرداری و سرقت از طریق این کارت‌ها یا عابربانک‌ها رو به فزونی است. آگاهی از این روش‌های سرقت، در کم کردن آن‌ها موثر است.
سرقت از کارت های بانکی

استفاده از کارت‌های اعتباری به جای پول نقد مدت‌ها است که متداول شده و با گسترش استفاده از این کارت‌ها، روش‌های کلاهبرداری با آن هم رو به افزایش است. روش‌های عجیب‌وغریبی که اطلاع پیدا کردن مردم از آن‌ها می‌تواند تا حد زیادی این جرایم را کاهش دهد. در این مطلب از مجله دلتا به موضوع سرقت از کارت های بانکی می‌پردازیم.

کلاهبرداری با اطلاعات کارت و حساب بانکی

ساده‌ترین راه کلاهبرداری از کارت شما، دسترسی به اطلاعات حساب شما است. پس به هیچ‌عنوان اطلاعات حساب، شماره و رمز کارت خود را در اختیار افراد غریبه قرار ندهید.

مراقب رسید بانکی خود باشید

هرگز قبض رسید خود را در خیابان رها نکنید. این کار علاوه بر اینکه چهره شهر را زشت می‌کند، باعث می‌شود اطلاعات حساب شما لو برود یا در اختیار سارقان در کمین بیفتد.

کپی برداری از اطلاعات مغناطیسی

به هیچ عنوان کارت بانکی خود را حتی بدون رمز در اختیار افراد ناشناس قرار ندهید. زیرا کپی‌برداری از اطلاعات مغناطیسی آن امکان‌پذیر است.

تعویض کارت، ترفند قدیمی سارقان

یکی از ترفندهای قدیمی سارقان تعویض کارت شما با یک کارت تقلبی است. سرقت با این ترفند، اکثرا درباره افرادی که اشراف کامل به کار با دستگاه خودپرداز ندارند رخ می‌دهد. به این ترتیب که فرد سارق در صف می‌ایستد و پیشنهاد کمک به این افراد را می‌دهد و به محض دریافت کارت آن‌ها در یک لحظه آن را با کارت دیگری تعویض می‌کند. چندین‌بار رمز را می‌زند و بعد از آن کارت دیگری را به مشتری تحویل می‌دهد و می‌رود.

سرقت از کارت

سواستفاده از شلوغی صف عابربانک‌ها

در برخی از ایام ماه و سال مثل اول ماه،هنگام پرداخت یارانه‌ها یا سال نو صف‌های طویلی در پشت خودپردازها شکل می‌گیرد که بهشت کلاهبرداران است. آن‌ها از کلافگی و عجله افراد استفاده می‌کنند تا به بهانه کمک، سرعت بخشیدن به کار و غیره شما را فریب دهند. پس هنگام شلوغی صبر خود را حفظ کنید و به غریبه‌ها اعتماد نکنید.

سرقت به بهانه کمک کردن

دیده شده افرادی به بهانه کمک به سالمندانی که طرز استفاده از کارت بانک را به خوبی نمی‌دانند یا به بهانه کمک، اطلاعات و رمزهای شما را سرقت می‌کنند. پس نه اینکه به کسی کمک نکنید بلکه هنگام کمک کردن و کمک گرفتن جانب احتیاط را رعایت کنید.

کارت بانکی

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نکات حقوقی بیشتر مطلب، تهدید در فضای مجازی و مجازات آن را مطالعه کنید.

۶ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۱ اسفند ۱۴۰۰ در ۸:۲۹ ب٫ظ

  2. ناشناس

    ۲۶ بهمن ۱۴۰۰ در ۳:۵۶ ب٫ظ

  3. ناشناس

    ۲۶ بهمن ۱۴۰۰ در ۱:۱۴ ب٫ظ

    تشکر از راهنمایی مفید شما

    پاسخ

    • مونا اصفهانی

      ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ در ۹:۰۰ ق٫ظ

      ممنون از همراهی شما دوست عزیز

      پاسخ

  4. ناشناس

    ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ در ۴:۲۶ ب٫ظ

  5. ناشناس

    ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ در ۲:۳۹ ب٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در نکات حقوقی

همچنین بخوانید

چه زمانی داشتن وکیل برای طلاق توافقی الزامی است؟

یکی از سؤالاتی که از ما پرسیده می‌شود آن است که داشتن وکیل برای طلاق توافقی الزامی است یا …