اگر به استانبول سفر میکنید میتوانید از برترین دیدنیهای این شهر، بازدید کنید. مجله دلتا مهمترین مکانهای دیدنی استانبول را از دیدگاه تریپ ادوایزر معرفی میکند تا درصورتی که فرصت شما محدود است، بتوانید برنامهریزی بهتری برای سفرتان داشته باشید و شاخصترین جاذبههای هر شهر را از دست ندهید. با ما همراه باشید تا با جاذبه های دیدنی در شهر استانبول آشنا شوید.
جاذبه های دیدنی در شهر استانبول
مسجد سلیمانیه
مسجد سلیمانیه در سالهای بین ۱۵۵۰ تا ۱۵۵۷، به دستور سلطان سلیمان، توسط معمار سنان (خواجه معمار سنان آغا) ساخته شد. این مسجد دارای چهار منار و ترکیبی از معماری اسلامی و بیزانسی است. بخشهای مختلف مسجد سلیمانیه شامل کتابخانه، مدرسه، کاروانسرا، حمام، آشپزخانه و بیمارستان است. امروزه، این بنای مربوط به دوران امپراتوری عثمانی، روی تپه سوم استانبول قرار دارد. این مسجد دومین مسجد بزرگ شهر است و بهترین منظره از استانبول را به نمایش میگذارد.
موزه ایاصوفیه
مسجد ایاصوفیه که زمانی کلیسای مسیحیت شرق به شمار میرفت، پس از فتح استانبول به دست محمد دوم، از کلیسا به مسجد تبدیل شد. کلیسای ایاصوفیه به دستور ژوستین یکم در سال ۵۳۲ ساخته شد و پس از تبدیل آن به مسجد، تغییرات بسیاری از جمله نقاشیها، نوشتههای قرآنی روی دیوار، مناره، منبر، محراب، و غیره به آن اضافه شد. پس از به قدرت رسیدن آتاتورک و اعلام جمهوری در ترکیه، این مکان به موزه تبدیل شد و امروزه نیز جزو برترین جاذبههای گردشگری استانبول است که بازدیدکنندگان بسیاری را به خود جذب میکند.
آکواریوم سی لایف استانبول
کاخ بیلربیی
کاخ بیلربیی که با نام قصر بیگلربیگی نیز شناخته میشود، از مجللترین کاخهای عثمانی در شهر استانبول بهشمار میرود و در قرن نوزدهم و در بخش آسیایی شهر استانبول ساخته شده است. این قصر پیش از آن که اقامتگاهی تابستانی برای پادشاهان عثمانی باشد، برای اقامت میهمانان خارجی در نظر گرفته شده بود و به همین دلیل به دکوراسیون داخلی و نمای خارجی آن اهمیت زیادی دادهاند. مجموعه بیلربی از ساختمان کاخ اصلی و چند خانه ییلاقی تشکیل شده است و کاخ اصلی چشمانداز بسیار زیبایی از بسفر دارد. سلطان عبدالحمید دوم، آخرین سالهای عمر خود را در حصر خانگی در این کاخ سپری کرد. همچنین دوک و دوشس ویندزور و خانم اوژنی، ملکه فرانسه بهعنوان میهمان در این کاخ اقامت داشتهاند.
ناشناس
۱۶ دی ۱۴۰۰ در ۸:۵۰ ب٫ظ
ناشناس
۲۹ مهر ۱۴۰۰ در ۱۱:۲۸ ب٫ظ
ناشناس
۲۸ مهر ۱۴۰۰ در ۹:۵۵ ب٫ظ
ناشناس
۲۶ مهر ۱۴۰۰ در ۹:۱۱ ب٫ظ
ناشناس
۲۴ مهر ۱۴۰۰ در ۹:۳۴ ب٫ظ
ناشناس
۲۴ مهر ۱۴۰۰ در ۹:۳۲ ب٫ظ
ناشناس
۲۴ مهر ۱۴۰۰ در ۹:۳۲ ب٫ظ
ناشناس
۲۴ مهر ۱۴۰۰ در ۹:۰۳ ب٫ظ