احتمالا وقتی به دنبال انتخاب کابینت برای آشپزخانه خود هستید، مدلهای فراوان و متنوعی را میبینید. اما آیا میدانید سبک بهکار رفته در طراحی هر یک از آنها چیست؟ اگر احساس میکنید چیز زیادی از سبکها نمیدانید، این مطلب از مجله دلتا برای شما مفید خواهد بود. ما در ادامه، ۷ سبک دوست داشتنی طراحی کابینت آشپزخانه را به شما معرفی خواهیم کرد.
کابینت روستیک
این روزها سبک دیگری از دکوراسیون در آشپزخانهها به چشم میخورد که لاکچری و خیره کننده نیست. این سبک آنقدر دوست داشتنی و خودمانی است که شما را عاشق خود میکند. از سبک روستیک حرف میزنیم. کابینتهای روستیک، رقیب جدید کابینتهای کلاسیک هستند. استفاده از چوب ساده و پرداخت نشده در این کابینتها، باعث میشود ظاهر ساده و بیآلایشی داشته باشند.
کابینت مدرن
کابینتهای مدرن از شناخته شدهترین و صد البته محبوبترین کابینتهای حال حاضر بهشمار میروند. منظور از کابینتهای مدرن، کابینتهای یک تکه، مسطح، براق و دارای خطوط افقی قدرتمند است. این کابینتها تزئینات اضافه ندارند و تمیز و یکدست بهنظر میرسند. برخی از کابینتهای مدرن، حتی دستگیره هم ندارند.
کابینت پاریسی
نام این سبک را کمتر شنیدهاید. شاید حتی به گوشتان هم نخورده باشد. چه بهتر! اگر کابینتهای پاریسی معروف نیستند، شما با استفاده از آنها میتوانید آشپزخانهای شاخص و متفاوت داشته باشید. در سبک فرانسوی، کابینتها دارای دستههای فلزی هستند و ممکن است شیشه هم داشته باشند.
کابینت کلاسیک
به کابینتهای معروف و اصیل کلاسیک آشپزخانه میرسیم. کابینتهای کلاسیک، معمولا رنگ کرم و سفید دارند و دارای تزئینات هستند. معمولا تزئینات آنها بیشتر از خودشان به چشم میآید. شما میتوانید تنوع بینظیری از دستگیرههای مورد استفاده برای کابینتهای کلاسیک را مشاهده کنید که هر کدام، دارای فرم منحصر به فردی هستند.
کابینت مدیترانهای
برای انتخاب کابینت برای آشپزخانه به سراغ کابینتهای مدیترانهای بروید. این کابینتها از جنس چوب هستند. ممکن است رنگ چوب طبیعی داشته باشند یا با رنگ سفید پوشش داده شده باشند. تزئینات سبک مدیترانهای نه خیلی زیاد و نه خیلی کم است.
کابینت معاصر
کابینتهای معاصر با کابینتهای مدرن چه فرقی دارند؟ آیا اصلا سبک معاصر با سبک مدرن تفاوت دارد؟ البته که اینطور است. کابینتهای مدرن، ساختاری ثابت دارند، ولی انواع معاصر دارای فرمهای آزادانهتری هستند. در سبک معاصر میتوان از متریالهای متنوعتری استفاده کرد و حتی خصوصیات دیگر سبکها را نیز وام گرفت. با این تفاوت که روش بهکار بردن آنها باید امروزی باشد.
پیشنهاد مطالعه: مطلب اشتباهات رایج در چیدمان پذیرایی را بخوانید.
مسعود
۱۲ تیر ۱۴۰۰ در ۱۰:۵۴ ب٫ظ
مرسی
سارا امیرانی
۱۳ تیر ۱۴۰۰ در ۴:۱۸ ب٫ظ
سپاس از همراهی دائمی شما کاربر عزیز.
ناشناس
۸ تیر ۱۴۰۰ در ۱۱:۳۷ ب٫ظ
ناشناس
۸ تیر ۱۴۰۰ در ۴:۲۱ ق٫ظ