
علت بروز گرفتگی در کمر
دلیل اصلی بروز گرفتگی کمر، منقبض شدن عضلات این قسمت از بدن است. درد ناشی از این عارضه بسته به شدت گرفتگی متفاوت خواهد بود. احتمال سرایت کردن درد به قسمتهای نزدیک به کمر مانند پاها و بروز گرفتگی در آنها هم وجود دارد.
درمان گرفتگی کمر در خانه
ماساژ
۳۰ الی ۶۰ ثانیه بر روی عضلهای که دچار گرفتگی شده است فشار وارد کنید. بعد از آن ناحیه اطرافش را بصورت دایرهوار ماساژ دهید. فشاری که وارد میکنید باید محکم باشد، اما نه در حدی که دردناک شود. اگر در ناحیهای که در حال ماساژ دادن هستید نبض یا تپشی زیر دستتان احساس کردید، دیگر فشار وارد نکنید.
کمپرس سرد و گرم
استفاده از کمپرس سرد و گرم میتواند برای کاهش درد و التهاب و گرفتگی عضلات کمر موثر باشد. توصیه میشود از کیسههای گرم و سرد بطور متناوب (با فواصل استراحت ۲۰ دقیقهای) استفاده کنید.
داروهای شلکننده عضلات
میتوان همزمان با ماساژ، از پمادهای شلکننده عضلات مثل پیروکسیکام یا پمادهای گیاهی مشابه برای درمان گرفتگی کمر استفاده کرد. این پمادها به گرم شدن محل گرفتگی و تسکین درد کمک میکنند.
رفع کمبود مواد معدنی
کمبود املاحی مانند منیزیم و کلسیم در بدن موجب گرفتگی عضلات میشوند. اگر گرفتگیهای مکرر عضلانی دارید باید کمبود مواد معدنی را بررسی کنید.
استفاده از فوم رولر
بسیاری از ورزشکاران و افراد عادی، بعد از انجام فعالیتهای جسمانی از فوم رولرها برای کاهش فشار موجود بر عضلات و گرفتگی آنها استفاده میکنند. البته حتما پیش از استفاده با پزشک متخصص مشورت کنید. استفاده نادرست از این وسیله میتواند باعث آسیبدیدگی کمر شود.
تقویت عضلات
تقویت عضلات کمر با انجام ورزشهای مناسب و همچنین پرهیز از عادات غلط مانند قوز کردن و نادرست خوابیدن، به میزان چشمگیری در کاهش درد و درمان گرفتگی کمر موثر خواهد بود.
پیشنهاد مطالعه: مطلب درمان خانگی گرفتگی گوش را بخوانید.
ناشناس
۶ خرداد ۱۴۰۰ در ۸:۵۵ ب٫ظ
ناشناس
۶ خرداد ۱۴۰۰ در ۵:۱۳ ب٫ظ
ناشناس
۶ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۱:۴۸ ق٫ظ
ناشناس
۴ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۰:۰۰ ب٫ظ
ناشناس
۴ خرداد ۱۴۰۰ در ۸:۴۵ ب٫ظ
ناشناس
۴ خرداد ۱۴۰۰ در ۷:۴۸ ب٫ظ