اطلاعات متناقضی در مورد آنتی بادی افرادی که پس از عفونت کرونا در بدن آنها تولید میشود، منتشر شده است. یک مطالعه جدید به رهبری محققان بریگهام و بیمارستان زنان، نمونههای خون و سلولهای بیماران کرونا (از خفیف تا شدید) که بهبود یافتند را مورد بررسی قرار داد. در این نوشتار از مجله دلتا به بررسی موضوع سرعت خوب شدن بیماران کرونایی میپردازیم.
سرعت خوب شدن بیماران کرونایی
موضوع مهم در سلامت بیماران کرونایی این است که بدن برخی از افراد آنتی بادی قویتری تولید میکند که در مواجه با ویروس پاسخ ایمنی موثرتری دارد و مدت زمان بیشتری فرد را در برابر حمله دوباره ویروس مقاوم میکند. متخصص ایمنی و پزشک بخش آلرژی و ایمونولوژی بالینی هاروارد، میگوید: «ما زیرمجموعهای از افراد را پیدا کردیم که در حین حفظ سطح آنتی بادی، پس از ابتلا به کرونا سریعتر بهبود مییابند.»
تیم تحقیقاتی تمام مجموعه آنتی بادیهایی که سیستم ایمنی میزبان تولید میکند و تشخیص عوامل بیماریزا را مورد مطالعه قرار داده است.
این تیم توجه خود را به شیوع کرونا ویروس و پاسخ سیستم ایمنی افرادی که به این بیماری مبتلا شدند معطوف کرد. آنها مشتاق به درک ماهیت پاسخ آنتی بادی به ویروس هستند.
در پایان، این تیم بر ۹۲ نفر در منطقه بوستون که بین مارس تا ژوئن ۲۰۲۰ از کرونا ویروس بهبود یافته بودند تحقیق کرد. پنج نفر از افراد در بیمارستان بستری شدند؛ اما بقیه در خانه بهبود یافتند. این تیم ماهانه نمونه خون بیماران را جمعآوری، تجزیه و تحلیل میکرد و طیف وسیعی از آنتی بادیها را از جمله ایمونوگلوبولین-جی (IgG) که در برابر ویروس کرونا تولید میشود، اندازه گیری کرد. آنها افراد مورد مطالعه را به دو گروه تقسیم کردند.
گروهبندی
گروه اول کسانی هستند که سطح IgG اختصاصی ویروس را در طول چند هفته حفظ میکنند و گروه دوم افرادی هستند که آنها را از دست میدهند.
این تیم، دو گروه و ارتباطات بالقوهای را که به دادههای بالینی و دیگر دادههای ایمونولوژیک داشتند، مورد تجزیه و تحلیل قرار داد و متوجه شد که سطح IgG تمایل به کاهش قابل ملاحظهای در اکثر افراد (در طول سه تا چهار ماه) دارد. با این حال، در حدود ۲۰ درصد از افراد، آنتی بادی بدنشان (در طول سه تا چهار ماه) در میزان پایدار باقی میماند یا حتی افزایش مییابد.
وزمان میگوید: «دادهها به نوع پاسخ ایمنی (آنتی بادی) اشاره میکند که نه تنها در نمایان شدن علائم بیماری اثر گذار است؛ بلکه تعیین کننده مدت زمان دوره نقاهت هم است. در واقع هر چه lgG در بدن، بیشتر باقی بماند برای ما مفیدتر است و بدن در برابر ویروس کرونا مقاومتر است.»
پیشنهاد مطالعه: شما را دعوت میکنیم به مطالعه مطلب ارزشمند گیاهی جادویی، گزنه سرشار از ویتامین D!
ناشناس
۱۳ آبان ۱۴۰۰ در ۶:۲۱ ب٫ظ
ناشناس
۹ شهریور ۱۴۰۰ در ۰:۰۶ ق٫ظ
جالب ومواثر ممنون
فاطمه امیری
۹ شهریور ۱۴۰۰ در ۱۲:۲۶ ب٫ظ
سپاسگزارم.
ناشناس
۵ شهریور ۱۴۰۰ در ۲:۱۳ ب٫ظ
ناشناس
۴ شهریور ۱۴۰۰ در ۱۰:۳۹ ب٫ظ
ناشناس
۴ شهریور ۱۴۰۰ در ۲:۴۸ ب٫ظ
عبدی
۲۹ اسفند ۱۳۹۹ در ۶:۴۳ ق٫ظ
نوشیدن مشروبات حرام و عدم مصرف پروبیوتیک هامقاومت بدن را ضعیف مکند
عارفه
۶ اسفند ۱۳۹۹ در ۱۰:۰۳ ق٫ظ
سلام میخوام بگم کرونا خوب شدنی نیست
سارا امیرانی
۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۶:۲۶ ب٫ظ
سلام و سپاس از همراهی شما
امیدواریم به واکسن
ناشناس
۳ اسفند ۱۳۹۹ در ۰:۴۷ ق٫ظ
سعید فیض مهدوی
۲۱ بهمن ۱۳۹۹ در ۹:۴۱ ب٫ظ
از تمامی مطالبی که در خصوص پزشکی در نظر میگیرید بسیار سپاسگزارم ، بعضی از مطالب تان ارزش ۵ ستاره را واقعا ندارد به این مطالب سوپر عالیتان من بی نهایت ستاره میدهم چون ۵ ستاره برای این مطالب واقعا کمال بی انصافی است ، همیشه و همواره موفق و سرافراز باشید .
نصیرمرادی
۱۴ بهمن ۱۳۹۹ در ۳:۳۲ ب٫ظ
نصیرمرادی
۱۴ بهمن ۱۳۹۹ در ۳:۳۲ ب٫ظ
مسعود
۱۳ بهمن ۱۳۹۹ در ۸:۰۸ ب٫ظ
ممنون
ناشناس
۱۲ بهمن ۱۳۹۹ در ۴:۱۷ ب٫ظ
ناشناس
۱۲ بهمن ۱۳۹۹ در ۲:۳۰ ب٫ظ
ناشناس
۱۲ بهمن ۱۳۹۹ در ۲:۲۳ ب٫ظ
ناشناس
۱۲ بهمن ۱۳۹۹ در ۲:۱۵ ب٫ظ
ناشناس
۱۲ بهمن ۱۳۹۹ در ۱۱:۵۶ ق٫ظ
ناشناس
۸ بهمن ۱۳۹۹ در ۵:۵۹ ب٫ظ
ناشناس
۸ بهمن ۱۳۹۹ در ۲:۵۵ ق٫ظ
ناشناس
۸ بهمن ۱۳۹۹ در ۰:۳۴ ق٫ظ
ناشناس
۷ بهمن ۱۳۹۹ در ۱۰:۳۶ ب٫ظ
ناشناس
۷ بهمن ۱۳۹۹ در ۹:۰۲ ب٫ظ