مبل نیمکتی ، برای کجای خانه ساخته شده!

۱
1
زمان مطالعه: 4 دقیقه
مبل‌ها دارای تنوع و رنگ‌های مختلفی هستند، اما در این بین تنها مبل‌های نیمکتی هستند که دست‌ و دل انسان را می‌لرزانند.
مبل نیمکتی

مبل نیمکتی یا مبل بدون پشتی؟

شاید در ابتدا تصور کنید که مبل نیمکتی شبیه به تخت خواب به نظر بیاید و برای فضای نشیمن یا پذیرایی مناسب نباشد. اما باید این را بدانید که این مدل مبل در اتاق نشیمن، با کاناپه و مبلمان اصلی رقابت می‌کند. هرچند مدتی استفاده از آن کاهش یافته بود، اما امروزه توسط  طراحان و دکوراتورهای زیادی مورد استقبال دوباره قرار گرفته است. در این نوشتار از مجله دلتا به کاربرد مبل نیمکتی در دکوراسیون پرداخته شده است، با ما همراه باشید.

مبل بدون پشتی

کاربرد مبل نیمکتی در دکوراسیون

این مدل که در انگلیسی به نام daybed (تخت خواب روز) شناخته می‌شود، به صندلی یا مبل بدون تکیه‌گاه و حتی دسته‌های کناری اطلاق می‌گردد. این مبل هم در طول روز و هم شب قابل استفاده بوده و حتی برای خوابیدن نیز مناسب خواهد بود.

مبل نیمکتی برای ایجاد یک سالن دوم

یکی از کاربردهای اصلی به کار بردن این مبل، ایجاد یک فضای اختصاصی در کنار نشیمن یا پذیرایی است. به طور مثال فضایی برای مطالعه یا استراحت کردن. به طور کلی می‌توان گفت که یک فضای خصوصی‌تر در کنار مبلمان‌ها و سایر وسایل در نشیمن یا پذیرایی به وجود می‌آورد.

انواع مبلمان

دو مبل به جای مبل‌های اصلی

قرار دادن دو مبل نیمکتی در روبه روی هم به راحتی می‌تواند جایگزین جذابی برای مبلمان‌های بزرگ و جاگیر باشد. این کاربرد سه مزیت را به وجود می‌آورد : اول این که به ایجاد یک فضای صمیمی برای دورهمی‌های دوستانه کمک می‌نماید. دومین مورد این است که سیرکولاسیون و فضای رفت و آمد بازتر و راحت‌تری را ایجاد می‌کند و سوم به دلیل عدم وجود تکیه گاه، احساس بازتر بودن و دید به سایر فضاهای خانه احساس می‌شود.

یک مبل نیمکتی در مرکز سالن

گاهی اوقات می‌توانید مبل نیمکتی را به راحتی در وسط سالن یا فضای مورد نظر خود قرار دهید. با این کار علاوه بر این که سبک متفاوت و شیکی را خلق کرده اید، کارهای روزانه مانند تماشای تلویزیون را نیز به راحتی انجام می‌دهید.

مبل بدون دسته

یک نماد برای ورودی خانه

گاهی اوقات نیاز داریم که فضای داخلی خانه و درب اصلی یا ورودی حیاط را از یکدیگر تفکیک نماییم. مبل نیمکتی، راحتی این کار را برایمان انجام می‌دهد. با قرار دادن آن در مقابل درب حیاط، هم می‌توانید از دیدن منظره بیرون لذت ببرید هم این قسمت را نسبت به سایر فضاهای خانه شاخص نمایید.

قرارگیری بین مبلمان و پنجره

این مبل به دلیل نداشتن قسمت تکیه گاه مزیت بزرگی نسبت به سایر مبلمان‌ها دارد و آن هم این است که مانع دید نمی‌شود. بنابراین زمانی که می‌خواهید مبلی را در مقابل پنجر گذاشته و در عین حال مانع ورود نور یا دید و منظر هم نشوید، این گزینه ایده آل و کاربردی خواهد بود.

مبل نیمکتی

یک مبل چرمی در اتاق کار

از کاربردهای دیگر مبل نیمکتی که طرفداران زیادی هم دارد، فضاهایی مانند اتاق کار است. حضور یک مبل چرمی علاوه بر شیک‌تر نشان دادن فضا عملکرد دوگانه‌ای را نیز به وجود می‌آورد. به این صورت که هم در زمان‌های استراحت به عنوان تخت به کار برده می‌شود و هم در مواقع داشتن مهمان به عنوان یک مبل ساده و شیک به کار می‌آید.

طرفداران این مدل مبل، همواره از راحت و صمیمی بودن آن تمجید می‌کنند. زمانی شما مهمانی صمیمی و عزیز دارید و می‌خواهید فضای دوستانه ای را برای او به وجود آورید. برخلاف سایر مبلمان‌ها که یک فضای رسمی‌تر را ایجاد می‌کنند، این مبل حس نزدیکی بیش‌تری را القا می‌نماید.

مبل بدون پشتی

مبل نیمکتی در کتابخانه

فضای کتابخانه یکی از فضاهای ایده آل برای استفاده از این مبل خواهد بود. به دلیل ساده و بدون دسته و تکیه گاه بودن، به راحتی در یک گوشه قرار می‌گیرد و شما می‌توانید ساعت‌ها وقت مطالعه خود را روی آن بگذرانید.

مبل نیمکتی به همراه تشک

این مدل نیز جهت ایجاد فضایی جداگانه در سالن نشیمن یا پذیرایی به کار می‌رود و از قسمت بدون تشک آن به عنوان میز استفاده می‌شود.

مبل بدون دسته

دیزاین در مقابل پنجره

اگر به دنبال صندلی برای قرار دادن در جلوی پنجره هستید، این مدل را به شما پیشنهادی می‌کنیم. یک فضای دنج و ساده برای خلوت کردن یا صحبت‌های دو نفره از مزیت‌های این کاربری خواهد بود، در عین حال که از فضای کنار پنجره نیز استفاده بهینه کرده اید.

مبل نیمکتی

نیمکت چوبی پوشیده شده از کوسن

در نهایت به یک مدل نیکت چوبی بسیار ساده می‌رسیم که با چند کوسن و یک تشک کامل می‌شود. این مدل علاوه بر هزینه کم‌تر نسبت به مدل‌های قبلی در فضاهای کوچک نیز قابل استفاده بوده و فضای سنتی را نیز ایجاد می‌نماید.

پیشنهاد مطالعه : برای مطالعه بیشتر” فضاهای پرت را رها نکنید” مطالعه کنید.

یک نظر

  1. فتحی

    ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ در ۱۱:۱۶ ق٫ظ

    مطالب بسیار عالی و کاربردی

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در دکوراسیون

همچنین بخوانید

۸ ترفند عالی برای از بین بردن بوی غذا در خانه

بوی غذا پیچیده توی فضا خانه، از مواردی است که بسیاری از خانم‌ها در طول روز با آن درگیر هست…