برخی از ما بر این باوریم که نمیتوان تغییری در عملکرد مغزی ایجاد کرد. به این معنا که هرکس با تواناییهای خاص به دنیا میآید و تا پایان عمر با همان میزان تواناییها باید زندگی کند؛ در حالیکه این طور نیست و حافظه نیز همانند سایر قوای بدن میتواند رشد و پرورش بیابد. اگر میخواهید حافظه خود را تقویت کنید و دیرتر دچار فراموشی شوید، ۳ دمنوش تقویت حافظه و طرز تهیه آنها را در این مطلب مجله دلتا برای شما آوردهایم.
۱. خواص دارچین
دارچین نه تنها محرک اعصاب است و به تقویت حافظه کمک میکند؛ بلکه تقویتکننده معده، تسریعکننده جریان خون، نیروبخش و افزایش دهنده فشارخون نیز است.
موارد منع مصرف دارچین
- مصرف دارچین برای زنان باردار مضر است.
- استفاده بیش از اندازه از دارچین سوزش معده، التهاب یا تورم پوست، زخم و ترکهای گوشه دهان را در پی خواهد داشت.
- دارچین از لخته شدن خون جلوگیری میکند؛ اما مصرف بیش از حد آن باعث بروز مشکلات خونی میشود.
طرز تهیه دمنوش دارچین
برای تهیه این دمنوش تقویت حافظه چند عدد چوب دارچین را در یک قوری به همراه آب در دمای ۸۰ درجه سانتیگراد، به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم کنید؛ سپس میتوانید چند قطره آب لیموترش تازه به آن بیفزایید که طبع گرم دارچین تعدیل شود. همچنین میتوانید برای شیرین کردن این دمنوش از کمی نبات یا عسل استفاده کنید.
۲. خواص دمنوش بهار نارنج
نوشیدن دمنوش بهار نارنج به همراه اسطوخودوس، سنبلالطیب و بادرنجبویه نیز موجب تقویت حافظه میشود و توانایی مغز را برای یادگیری و ذخیره اطلاعات افزایش میدهد.
طرز تهیه دمنوش بهار نارنج
برای تهیه این دمنوش تقویت حافظه کافی است یک قاشق غذاخوری از برگهای خشک شده گیاهان بهار نارنج، اسطوخودوس، سنبلالطیب و بادرنجبویه را در یک لیوان آب جوش بریزید، درب آن را بگذارید و اجازه دهید که به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد.
۳. خواص دمنوش زعفران
دمنوش زعفران را میتوان معروفترین دمنوش تقویت حافظه دانست. مصرف دمنوش زعفران نقش موثری در تقویت حافظه دارد. همچنین این دمنوش اشتها را افزایش میدهد، به هضم غذا کمک میکند و سبب رفع اضطراب و افسردگی میشود.
طرز تهیه دمنوش زعفران
آب را در ظرف مناسبی بریزید؛ زعفران و عسل را به آن افزوده و مخلوط کنید؛ در ظرف را گذاشته و اجازه دهید که مواد روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه به آرامی بجوشد؛ سپس مخلوط به دست آمده را از صافی عبور داده؛ در فنجان بریزید و میل کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی بیشتر با خواص زعفران، “خواص زعفران؛ طلای سرخ ضد افسردگی” را مطالعه کنید.
ناشناس
۱۳ شهریور ۱۴۰۰ در ۵:۰۳ ب٫ظ
ناشناس
۲۵ خرداد ۱۴۰۰ در ۹:۳۷ ب٫ظ
سلام در مورد دمنوش آخری که معرفی کردید عسل نباید در آب جوش ریخته شود چه برسد به اینکه پنچ دقیقه در آب جوش بجوشد .
سارا امیرانی
۲۶ خرداد ۱۴۰۰ در ۸:۴۷ ق٫ظ
سپاس از توجه شما
مطلبی که فرمودید مربوط به لینکی است که آن را باز کرده و در درون ارجاعات متنی مطالعه فرمودید که مربوط به مدتها قبل بوده است . بله، عسل را هرگز نباید در آب جوش حل کرد.
مسعود
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ در ۷:۳۰ ب٫ظ
مرسی جالب بود
مسعود
۲۷ فروردین ۱۳۹۹ در ۶:۱۲ ب٫ظ
مرسی
ساناز
۲۷ فروردین ۱۳۹۹ در ۲:۴۴ ب٫ظ
بسیار خوب و عالی. ممنون از اطلاع رسانی خوبتون
ناشناس
۱۶ فروردین ۱۳۹۹ در ۸:۲۱ ق٫ظ