برترین اختراعات ۲۰۱۹ از نگاه مجله تایم

۴
2
زمان مطالعه: 2 دقیقه
با نزدیک شدن به پایان سال 2019 میلادی رسانه های مختلف، لیست هایی از برترین ابداعات سال را ارائه می‌دهند.
برترین اختراعات 2019

برترین اختراعات سال ۲۰۱۹

پایان هر سال مجله تایم اختراعات نوین آن سال را لیست می‌کند. امسال نیز یکصد ابداع  و اختراعی که تاثیر زیادی در بهبود کیفیت زندگی بشر می‌گذارند اعلام شده است. سه مورد از برترین اختراعات ۲۰۱۹ از دید مجله تایم را در این مطلب مجله دلتا بخوانید.

عینک سخنگو

عینک سخنگو

عینک “تبدیل دیدنی ها به شنیدی” که با نام OrCam My Eye 2 عرضه شده است زندگی افرادی را که اختلالات بینایی دارند متحول می‌کند. عینک سخنگو دارای دستگاه های کوچکی است که از فناوری هوش مصنوعی بهره برده اند. می‌توان قطعات را به فریم عینک متصل کرد. این وسیله قدرت تشخیص چهره و ارز را دارد. هم چنین متن و بارکد را به صورت بلند برای فرد می‌خواند. قرار دادن چنین امکانی در یک وسیله کوچک مانند قرار دادن فیل در یک کمد کوچک است.

تشخیص هوای آلوده

تشخیص هوای آلوده

بیش تر مردم در خانه خود سنسور تشخیص مونوکسید کربن دارند اما چیزی برای هشدار وجود رادون در منازل وجود ندارد. رادون یکی از گازهای سنگین و پرتوزا است که یکی از عوامل بروز سرطان ریه شناخته می‌شود. از آنجا که زمان زیادی از طول روز را در خانه سپری می‌کنیم، جود این گاز در هوای خانه بسیار خطرناک خواهد بود. شرکت Airthing برای اولین بار دستگاهی طراحی کرده است که علاوه بر تشخیص مونوکسید کربن،وجود رادون را در هوا اعلام می‌کند.

عصای هوشمند

عصای هوشمند

چند سال پیش، کورسات سیلان، فردی نابینا سعی در پیدا کردن راه خود به سمت هتل داشت و با کشیدن چمدان به دنبال خود، با استفاده از نرم افزار نقشه یاب روی گوشی هوشمند، با میله برخورد کرد و دچار شکستگی پیشانی شد. او به فکر تولید عصایی هوشمند افتاد تا بتواند اشیا را در ارتفاع بالاتر از قفسه سینه تشخیص دهد. این عصا هم چنین با برنامه مسیریاب گوگل و سایر نقشه ها سازگاری دارد. با تولید انبوه این طرح، می‌توان به ۲۵۰ میلیون فرد نابینا در سراسر جهان کمک کرد.

۴ دیدگاه

  1. امید اسدی

    ۲۷ تیر ۱۳۹۹ در ۹:۳۴ ب٫ظ

    با سلام ، یکی از اشکالات اساسی ثبت اختراعات نخبگان در دولت فعلی :
    اینجانب نیز در این روند مشکل داوری اختراعات را دارم یعنی زمانی که طرح اینجانب نو و جدید است ولی مراجع و داوران پس از گرفتن هزینه های بالا طرح را تایید نمی کنند و در پاسخ می گویند دوست داریم طرح شما را رد کنیم برو پیش هرکسی که دوست داری بگو این مرجع را قبول ندارم اداره نیز می گوید ما طبق قانون مجبور هستیم طرح شما را رد کنیم . برخی از مراجع نیز می گویند داور متخصص ندارند !
    در این خصوص به کارشناس اداره اختراعات متن زیر را ارسال کردم :
    کارشناس محترم با سلام ، اینجانب به شخصه اعتقادی به روند مارکسیستی و وارداتی اداره اختراعات که با قانون اساسی کشور در تضاد می باشد ندارم . بر فرض مثال متقاضی پرونده خود را به حداقل ۵۰ مرجع ارسال کند و پرونده ۳ ماه در هر مرجع توقف کند تا یکی از این مراجع داور متخصص داشته باشند و طرح را درست مورد داوری قرار دهند ، این یعنی اتلاف وقت چیزی حدود ۸ سال و پرداخت هزینه چیزی حدود ۳۰ ملیون تومان . در حال حاضر ۱۱ مرجع در پرونده های قبلی اعلام کرده اند داور متخصص ندارند! . اولا بعد از ۸ سال پرونده به چه درد متقاضی می خورد ؟ ، دوم اینکه اگر اینجانب بخواهم ۱۰ اظهارنامه با این روند ثبت کنم یه چیزی حدود ۳۰۰ ملیون باید هزینه کنم ( بنظر شما امکان ثبت اختراع به صورت غیر مستقیم از اینجانب سلب نشده است ؟ ) ، ایا بعد از اینکه سند را دریافت کردم همین دولت این هزینه را می تواند طی فرآیندی به اینجانب برگرداند ( به قول دوستمون خود سند اختراع ۵ کیلو روغن نباتی ارزش داره ؟ ) ، یا قرار است متقاضی در جامعه رها شود ؟ . در اداره شما مردم دو دسته هستند برخی با سرمایه های خود اختراع ثبت می کنند برخی با دارایی های خود. اشخاصی که با دارایی خود اختراع ثبت می کنند مثل اعضا هیات علمی ، اشخاصی که به بدنه آزمایشگاه و پژوهشگاه ها متصل هستند ، این افراد هر هزینه ای بابت اختراع انجام می دهند دولت طی فرآیندی این هزینه را به آن ها برگشت میدهد یا از طریق گرنت دانشگاهی یا از طریق پژوهش تولید . یعنی این وسط فقط پول جابجا می شود و کسی ضرر نمی کند. دسته دوم کسانی هستند که با سرمایه های خود اختراع انجام میدهند مثل افراد که مدارک عالیه دانشگاهی دارند مشغول کار هستند اما به بدنه دولت وصل نیستند ، این افراد تحت هر شرایطی اگر نتوانند اظهارنامه خود را به ثبت برسانند آن ها هم سرمایه خود را از دست داده اند و هم دارایی خود را که همان اختراع می باشد . چون این افراد مجبور هستند نسبت به افراد اول یک مرحله بیشتر برای فرایند ثبت انرژی صرف کنند ، این روند به صورتی طراحی شده که به مرور زمان قشر متوسط جامعه منحل خواهد شد . و جامعه دو قطبی می شود یعنی دو قشر بالا و پایین که در این صورت کاپیتالیسم رخ می دهد و …
    https://www.farsnews.ir/news/13990415000143/
    http://ipm.ssaa.ir/ENQ/List

    پاسخ

  2. جعفری

    ۳۰ آذر ۱۳۹۸ در ۴:۰۰ ب٫ظ

    سپاس از مطالب مفید سایت

    پاسخ

    • مریم عنبری

      ۳۰ آذر ۱۳۹۸ در ۵:۰۵ ب٫ظ

      ممنون از همراهی شما

      پاسخ

  3. سعدی

    ۳۰ آذر ۱۳۹۸ در ۲:۰۹ ب٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در دسته بندی نشده

همچنین بخوانید

آموزش سوهان کشیدن ناخن در خانه

آیا سوهان کشیدن ناخن برای شما هم به یک دغدغه تبدیل شده است؟ حفظ سلامت ناخن‌ها یکی از مهم‌ت…