بناهای غیر عادی چینی کدامند؟ ثروتمندان چینی در سال های اخیر، رشد و توسعه شهری را در چین سرعت بخشیده و بستر را برای ورود معماران غربی به این کشور هموار کرده اند. آن ها از معمار های غربی می خواهند تا طرحهای خود را از ساختمانهای رویایی در کشور چین اجرا کنند. در این گزارش به نقل از نشریه گاردین چاپ انگلیس با برخی از معماری های غیرعادی و عجیب در چین آشنا میشوید.
بنای کهکشان سوهو
این مرکز تفریحی، فروشگاهی و اداری را که درفضایی به وسعت ۳۳۰ هزار مترمربع ساخته شده ، «زاها حدید»، معمار مشهور طراحی کرده است.
مرکز هنرهای هنان
این بنا در مرکز استان هنان توسط یک معمار اوروگوئهای ساکن کانادا طراحی شده است. این بنا نوعی ساز بادی باستانی چین را تداعی می کند.
جزیره فونیکس (ققنوس)
هدف از ساخت این جزیره ایجاد رقیبی چینی برای دوبی بود و این جزیره با شعار رقیب جدی هشتمین عجایب دنیای مدرن ساخته شد.
سرای لیندا هایو در پکن
این ساختمان به گفته طراحش از نوعی ماهی الهام گرفته شده است.
ساختمان تلفن همراه در شهر کانمینگ
این ساختمان ۱۱ طبقه به شکل تلفن همراه طراحی شده که در آن دکمهها حکم پنجرههای آن را دارند. صفحه نمایش این تلفن همراه نیز در واقع «پنت هاوس» ساختمان است.
ساختمان قوری در شهر ووشی
این ساختمان توسط «ونگ جیانلین» رئیس گروه املاک «دالیان واندا» در ۱۰ طبقه و به رنگ خاک رس ساخته شده و منعکس کننده فرهنگ نوشیدن چای در چین است.
ساختمان موزه چای
ساختمان موزه چای در استان جنوبی گوئیژو با ارتفاع ۷۴ متر به عنوان سمبل نوشیدن چای سبز در چین شناخته میشود.
ساختمان نیلوفر آبی در وجین
این بنای عظیم در استان «جیانگ سو» به عنوان مرکز نمایشگاهی و همایشهای جهانی از چند گل نیلوفر آبی غول پیکر ،توسط معماران استرالیایی طراحی و ساخته شده است.
پارک المپیک آن هوی
طرح احداث این دهکده بزرگ المپیک در سال ۲۰۱۱ در چین کلید خورد، در این دهکده المپیک استادیومهای هر رشته به شکل همان رشته ورزشی طراحی شدهاند. مثلا دو استادیوم به شکل توپ فوتبال و بسکتبال و یک استادیوم به شکل توپ و راکت تنیس طراحی شدهاند.
برای دیدن مطالب بیشتر در مورد معماری های خاص ، دکوراسیون داخلی و محوطه سازی از مجله دلتا دیدن کنید.