جوش شیرین در نظافت منزل استفادههای بیشماری دارد. اغلب بهدلیل از بینبردن لکههای روی لباسهای سفید و برق انداختن سطوح مورد استفاده قرار میگیرد، اما سطوح خاصی وجود دارند که اگر میخواهید از آسیب آنها در درازمدت جلوگیری کنید، هرگز نباید آنها را با جوش شیرین پاک کنید. با ما در مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا این موارد ممنوعیت را بشناسید.
همه ما تلاش میکنیم تا جایی که میتوانیم در هزینههای زندگی صرفهجویی کنیم. بسیاری از ما، با کنار گذاشتن مواد شیمیایی و پاککنندههای تجاری گرانقیمت و انتخاب راهحلهای ارزانتر در این هزینهها صرفهجویی میکنیم.
یکی از موادی که استفاده پاککنندگی زیادی دارد جوش شیرین است، که به خودی خود یک محصول طبیعی فوقالعاده برای از بین بردن کثیفی و سفید کردن لباسها بهشمار میآید.
موارد منع استفاده از جوش شیرین در نظافت منزل
اگر برای صرفهجویی از جوش شیرین استفاده میکنید، باید برای شما مهم باشد که وسایل اصلی خانه شما در اثر نظافت آسیب نبینند. زیرا این آسیب میتواند هزینههای بیشتری برای شما به همراه بیاورد. این موارد منع مصرف کدامند؟
۱. شیشه
این یکی از مواردی است که جوش شیرین در نظافت منزل مخرب عمل میکند. از تمیز کردن شیشه با جوش شیرین خودداری کنند، زیرا جوش شیرین یک پاک کننده عمقی است. به این معنی که شیشهای را که میخواهید تمیز کنید خراش خواهد داد.
به جای جوش شیرین، سعی کنید از شیشه پاککن یا سرکه سفید استفاده کنید تا لکها را از روی آینه و شیشه پاک کنید.
۲. صفحه اجاق گاز سرامیکی
در حالیکه جوش شیرین اکثر اجاقها را به طور موثری درخشان میکند، آن انواعی که از صفحات سرامیکی ساخته شدهاند هرگز نباید با جوش شیرین تمیز شوند. مانند شیشه، جوش شیرین این سطوح سرامیکی را نیز خراش داده و یک لایه سفید روی آنها باقی میگذارد که پاک کردن آن بسیار دشوار است.
اگر بهطور تصادفی از جوش شیرین برای تمیز کردن صفحه سرامیکی اجاق گاز خود استفاده کردهاید، میتوانید این لایه سفید را با سرکه سفید پاک کنید.
۳. سنگ مرمر
بههمین ترتیب، هرگز نباید از جوش شیرین برای تمیز کردن میزهای مرمری یا هر چیزی که از مرمر ساخته شده استفاده کنید. با گذشت زمان، جوش شیرین به لایه محافظ روی سنگ مرمر آسیب رسانده و خراشهایی روی آن ایجاد میشود.
برای نظافت سنگ مرمر از صابون و آب و همچنین پاککنندههای مخصوص استفاده کنند.
۴.وسایل چوبی
استفاده از جوش شیرین در نظافت وسایل چوبی بههیچ عنوان توصیه نمیشود. جوش شیرین میتواند برای انواع خاصی از چوب بسیار آسیبزننده باشد. همچنین جوش شیرین در درزهای رسوخ کرده وبه پوشش روی آن نیز آسیب میرساند.
برای نظافت مبلمان و وسایل چوبی از اسپری مخصوص چوب یا مخلوط رقیقی از آب و مایع ظرفشویی استفاده کنید و بلافاصله آن را خشک کنید.
پیشنهاد مطالعه: مطلب ۵ قدم برای پاک کردن لکه آب از روی چوب را بخوانید.
ناشناس
۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۱۰:۱۵ ق٫ظ
محمد
۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۹:۰۶ ق٫ظ
خیلی خیلی عالی
مونا رستمیان
۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۹:۰۹ ق٫ظ
سپاس از همراهی و لطف شما
محمد اصفهانی
۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۹:۰۱ ق٫ظ
راهنمایی هاتون سپاسگزارم
مونا رستمیان
۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۹:۰۹ ق٫ظ
سپاس از لطفتون
غلام
۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۸:۰۸ ق٫ظ
بسیار عالی
مونا رستمیان
۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۱۲:۳۰ ب٫ظ
ممنون از همراهی شما
ناشناس
۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۹:۱۴ ب٫ظ
مفیدوکاربردی سپاس
مونا رستمیان
۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۱۲:۳۰ ب٫ظ
سپاس از همراهی شما
ناشناس
۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۹:۱۲ ب٫ظ
ناشناس
۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۳:۴۴ ب٫ظ
ناشناس
۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۲:۱۵ ب٫ظ