شرایط طلاق دختر باکره

۱
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
گاهی در دوران عقد ممکن است زن و مرد به این نتیجه برسند که ادامه زندگی مشترک و عروسی‌کردن به صلاح نبوده و بنا به دلایلی قصد داشته باشند از هم طلاق بگیرند و جدا شوند.
شرایط طلاق دختر باکره

شرایط طلاق دختر باکره در قانون بیان شده است. در دوران عقد، باکره بودن یا نبودن زن برای طلاق‌گرفتن، تبدیل به موضوعی مهم و حیاتی می‌شود که علاوه بر آثار و تبعات خانوادگی و بعضاً حیثیتی، آثار حقوقی نیز در پی خواهد داشت. همراه مجله اینترنتی دلتا باشید.

شرایط طلاق دختر باکره

طلاق در دوران عقد ممکن است از طرف زن، مرد یا به‌صورت توافقی مطرح شود که شرایط طلاق دختر باکره متفاوت است.

طلاق در دوران عقد از طرف مرد

در دوران عقد درخواست طلاق می‌تواند از طرف مرد مطرح شود. در این شرایط، مرد با پرداخت مهریه و نفقه زن می‌تواند درخواست طلاق یک‌طرفه را مطرح کند. اگر زوجه در دوران عقد باکره باشد، مهریه او نصف خواهد بود. با توجه‌ به اینکه زوجین هنوز زندگی مشترک خودشان را شروع نکرده‌اند، اجرت‌المثل نیز به زن تعلق نخواهد گرفت.

طلاق در دوران عقد از طرف زن

اگر یکی از شروط دوازده‌گانه عقد مانند اعتیاد، داشتن شغل خلاف عرف، داشتن بیماری صعب‌العلاج، ازدواج زوج بدون اجازه همسرش و… برقرار باشد، زن می‌تواند در دوران عقد درخواست طلاق را مطرح کند. در طلاق از طرف زن اگر طلاق در شرایط باکره بودن زوجه جاری شده باشد، نصف مهریه به زن تعلق خواهد گرفت.

در دوران عقد درصورتی‌که زن ثابت کند مرد امکان تامین مسکن را ندارد و او را بلاتکلیف گذاشته، دادگاه بعد از بررسی شرایط درباره ادامه زندگی زوجین یا جدایی آن‌ها تصمیم­‌گیری خواهد کرد.

طلاق در دوران عقد از طرف زن می‌تواند با داشتن وکالت طلاق هم مطرح شود. درصورتی‌که آقا حق طلاق را با وکالت بلاعزل به خانم واگذار کرده باشد، زن می‌تواند به‌صورت یک‌طرفه در دوران عقد درخواست طلاق را مطرح کند.

طلاق در دوران عقد از طرف زن

طلاق توافقی در دوران عقد

طلاق در دوران عقد می‌تواند بنا بر توافقی که بین زوجین وجود دارد رخ دهد. در این صورت، زوج و زوجه روی حق و حقوقی که دارند؛ مانند مهریه، نفقه و… به توافق می‌رسند و سپس با هم برای طلاق در دوران نامزدی اقدام می‌کنند.

در طلاق توافقی در دوران عقد ممکن است مرد به‌ ازای بخشیدن کل مهریه یا بخشی از آن توسط زن حق طلاق را به او بدهد و زوجین بتوانند بدون مشکل از هم جدا شوند. حتی امکان دارد که مرد مهریه زن را هم طبق توافقی که با هم دارند به طور کامل بپردازد و زن با گرفتن حق و حقوقش به طور کامل در دوران عقد از مرد جدا شود.

طلاق توافقی در دوران عقد

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نکات حقوقی بیشتر مطلب این حق به زن اجازه می‌دهد از همسر خود تمکین نکند را حتماً بخوانید.

یک نظر

  1. ناشناس

    ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ در ۹:۲۷ ق٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در نکات حقوقی

همچنین بخوانید

چه زمانی داشتن وکیل برای طلاق توافقی الزامی است؟

یکی از سؤالاتی که از ما پرسیده می‌شود آن است که داشتن وکیل برای طلاق توافقی الزامی است یا …