چند بار هر لقمه را میجوید؟ سوالی است که بعید میدانم اکثر ما پاسخی برای آن داشته باشیم. ما به سختی به چیزی که میخوریم توجه میکنیم، چه برسد به این که چند بار در حال جویدن هستیم! برای گرفتن پاسخ سوال چرا باید غذا را زیاد بجویم؟ با مجله اینترنتی دلتا همراه شوید.
چرا باید غذا را زیاد بجویم ؟
افراد زیادی وجود دارند که معتقدند راز سلامتی در چند بار جویدن است ممکن است آن را درک نکنید، اما اقدام ساده جویدن مواد غذایی ۳۲ بار مزایای شگفتانگیز سلامتی را برای بدن و ذهن ما به ارمغان میآورد.
چرا جویدن ۳۲ بار مهم است؟
در دهه ۱۸۰۰، مربی بهداشت – غذای آمریکایی، هوراس فلچر، حداقل ۳۲ بار جویدن قبل از بلعیدن را توصیه کرد. او هر لقمه را ۱۰۰ بار میجوید و نیروی خود به این عمل نسبت میداد.
۵ فایده ۳۲ بار جویدن هر لقمه غذا
در مطالعات متعدد، از جمله آخرین مورد که در سال ۲۰۱۶ انجام شد، مشخص شد جویدن غذا منجر به مزایای شگفتانگیز سلامتی میشود، بنابراین ما میخواهیم ۵ عدد از آنها را در اینجا با شما در میان بگذاریم.
جذب غذایی بهتر
افراد غذا را میجوند، تا آنها را بهتر جذب کنند. هرچه مولکولهای غذا کوچکتر باشند، آنزیمهای گوارشی میتوانند آنها را تجزیه کرده و مواد غذایی را از آن خارج کنند. هر چه جویدن بیشتری داشته باشید، بیشتر جذب و دفع کمتری خواهید داشت.
کاهنده فشار روی دستگاه گوارش
تکه نانی را امتحان کنید – هر شکلی از نان، چه یک تکه نان تست، چه خرده نان، ۳۲ بار آن را بجوید. وقتی نوبت به قند در دهان میرسد، میدانید که کربوهیدراتها به طور کامل شکسته میشوند. حالا فرض کنید که به جای جویدن تکه نان، یک تکه نان را قورت میدهید. آن قدر در معده میماند تا بشکند.
نداشتن احساس سنگینی پس از هر عده
همه ما افت انرژی پس از غذا را میدانیم که بعد از یک وعده غذایی سنگین رخ میدهد. مغز، احساس سرما میکند، چون خون از مغز و قسمتهای انتهایی بدن باید به شکم و سیستم گوارشی برسد که بیش از حد معمول است.
جویدن هر لقمه به طور کامل و تند تند در طول هر وعده غذایی، باعث احساس خواب آلودگی میشود، اما با آهسته جویدن نیمی از غذا را در دهان هضم میکنید بنابراین خون کمتری به شکم وارد میشود. نتیجه نهایی در پایان غذا احساس سبکی و انرژی دارید.
بهبود بیماریهای مزمن
ما تنها چیزی که میخوریم، مهم نیست بلکه نحوه خوردن آن نیز اهمیت دارد. نحوه و تعداد جویدن در درمان بسیاری از بیماریها موثر است مثل سندروم روده تحریک پذیر، بیخوابی.
کاهش وزن
مطالعات تحقیقاتی نشان دادهاند وقتی غذا را به طور کامل میجویم، مقدار کمتری غذا میخوریم و وزن کم میکنیم. حالا ممکن است فکر کنید این به این دلیل است که ما از جویدن خسته میشویم. این طور نیست. چیزی که اتفاق میافتد این است که کمی طول میکشد تا به مغز فرمان برسد که پر است. وقتی تند تند غذا میخورید، شکم شانس انتقال فرمان پری را ندارد، بنابراین اندیشمند غذا خوردن ۱۵ ٪ اشتها را کاهش میدهد.
چرا تعداد «۳۲» اینقدر مهم است؟
در سنت هندی، جویدن ۳۲ بار با تعداد دندانهایی که داریم مرتبط است، یعنی تعداد جویدن مناسب باید یک بار برای هر دندان انجام شود. اگرچه این شماره فقط برای اهمیت جویدن و ماندن در حافظه ماست.
پیشنهاد مطالعه: مطلب با ۱۲ کاربرد مسواک در خانهداری آشنا شوید را بخوانید.
خالد
۱۳ اسفند ۱۴۰۱ در ۵:۵۳ ب٫ظ
عالی بود خیلی جالب بود که زیاد جویدن از بیماری سندروم روده جلوگیری میشه
مونا غریبی
۱۴ اسفند ۱۴۰۱ در ۹:۴۶ ق٫ظ
با سپاس از همراهی شما🌹
ناشناس
۶ اسفند ۱۴۰۱ در ۸:۱۰ ب٫ظ
عاطفه
۱ اسفند ۱۴۰۱ در ۱:۴۸ ق٫ظ
والا تا ۳۲بار بجویم که چیزیش دیگه باقی نمیمونه همش جویده شده وقورت دادیم رفته🫣🤭
مونا غریبی
۶ اسفند ۱۴۰۱ در ۱۰:۰۹ ق٫ظ
😆😆دقیقا برای همین باید زیاد جوید 😉 سپاس از همراهی شما🌹
ناشناس
۲۹ بهمن ۱۴۰۱ در ۹:۱۸ ب٫ظ
علی میرزایی
۲۹ بهمن ۱۴۰۱ در ۱۱:۰۷ ق٫ظ
عالی امتحان کردم جواب داد
مونا اصفهانی
۲۹ بهمن ۱۴۰۱ در ۹:۲۱ ب٫ظ
ممنونیم از حضور ارزشمند شما دوست عزیز🌹
ناشناس
۲۹ بهمن ۱۴۰۱ در ۶:۵۱ ق٫ظ
ناشناس
۲۹ بهمن ۱۴۰۱ در ۱:۲۴ ق٫ظ
امیر
۲۸ بهمن ۱۴۰۱ در ۱۰:۴۵ ب٫ظ
به نظرم بیماری اصلی دستگاه گوارش مربوط به سریع غذا خوردن است .
مونا اصفهانی
۲۹ بهمن ۱۴۰۱ در ۱۰:۱۳ ب٫ظ
ممنونیم از حضور ارزشمند شما دوست عزیز🌹
ناشناس
۲۹ بهمن ۱۴۰۱ در ۱۱:۵۳ ب٫ظ
واقعا عالی بودممنون