سرکه سیب در نتیجه یک فرآیند تخمیر طولانی مدت سیب به دست میآید. این فرآیند کند و طولانی به منظور حفظ ترکیبات زیست فعال مانند اسید استیک، اسید گالیک، کاتچین، اپیکاتچین، و اسید کافئیک صورت میگیرد. هدف از این فرآیند حصول اطمینان از حفظ ویژگیهای آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی در سرکه است. فواید سرکه سیب را در این مطلب از مجله اینترنتی دلتا بخوانید.
سرکه سیب چه تاثیری در درمان عفونت گوش دارد؟
هنگامی که مدت تخمیر طولانی است، سرکه نوعی شبکه عنکبوتی را توسعه میدهد که ظاهری تیره به آن میبخشد. این نشانه ای از کیفیت بالاتر محصول بوده و وضعیت ایده آل برای مصرف سرکه سیب محسوب میشود. با این وجود، سرکه سیب معمولا فیلتر و پاستوریزه شده و بر همین اساس ظاهری شفاف پیدا میکند که در سرکههای سیب موجود در فروشگاهها مشاهده میشود.
سرکه سیب یک نوشیدنی قلیایی ساز است
مصرف این ماده برای کاهش اسیدیته بدن ایدهآل است و از این رو، شرایط بهتری را برای سلامت کلی ایجاد میکند. افزون بر این، نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب در روز به پیشگیری از بیماریهای جدی مانند سرطان کمک میکند. فراموش نکنید که رژیم غذایی با محتوای بالای چربی، نمک و دیگر مواد غذایی مشابه میتواند pH بدن را اسیدی سازد، که این شرایط برای تکثیر ریزجانداران سمی ایدهآل است.
فواید سرکه سیب برای گوارش
نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب علائم گوارش کند یا سنگین، گرفتگی و اختلال شکمی را تسکین میدهد. این ماده در به حداقل رساندن حس اسیدیدته معده و سوزش سر دل کمک میکند. مصرف سرکه سیب پس از خوردن غذاهای غنی و سنگین برای پیشگیری از پدیدار شدن این علائم ایده خوبی محسوب میشود. اگر چنین مشکلات پیش از این ایجاد شدهاند، شما همچنان میتوانید با مصرف سرکه سیب علائم را کاهش دهید.
سرکه سیب برای دیابت مفید است
اسید استیک موجود در سرکه سیب به کاهش سطوح قند در خون کمک میکند، زیرا از گوارش کامل کربوهیدراتهای پیچیده جلوگیری میکند. نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب آنزیمهایی را که مسئول تجزیه کربوهیدراتها هستند غیر فعال میکند. از این رو، این محصول از انباشت گلوکز در خون و افزایش شدید قند پیشگیری میکند.
سرکه سیب از بیماری قلبی عروقی پیشگیری میکند
سرکه سیب حاوی سطوح بالا از اسید کلروژنیک است. این ترکیب اکسیداسیون کلسترول بد (LDL) را مهار میکند، که به بهبود سلامت قلب و عروق منجر میشود. اگر سطوح کلسترول شما بیش از اندازه بالا است، غذاهایی با محتوای چربی بالا را از رژیم غذایی خود کنار بگذارید و روزانه یک قاشق غذاخوری سرکه سیب بنوشید.
سرکه سیب گرفتگی بینی را کاهش میدهد
اثر آنتی بیوتیک سرکه سیب به کاهش خطر عفونت کمک میکند. همچنین، این محصول میزان مخاط را کاهش داده و سینوس ها را پاکسازی میکند و از این رو، گرفتگی کمتری در آنها دیده میشود. اگر علاقه به مصرف روزانه یک قاشق غذاخوری سرکه سیب ندارید، این کار را حداقل زمانی که دچار آنفلوآنزا شده اید، انجام دهید. مصرف سرکه سیب به مدت ۱۰ روز معمولا برای از بین بردن مشکل کفایت میکند. همچنین، اگر به گلو درد یا مشکلات التهابی مبتلا شدهاید، سرکه سیب در کاهش و از بین بردن آنها موثر عمل میکند.
سرکه سیب به کاهش وزن کمک میکند
به همراه یک رژیم غذایی سالم و ورزش، نوشیدن دو قاشق غذاخوری سرکه سیب در روز آهنگ سوخت و ساز را تسریع میکند. سرکه سیب سرشار از ویتامین B۶ و لسیتین است و به سوزاندن چربی جمع شده در بدن به واسطه یک رژیم غذایی ضعیف کمک میکند.
سرکه سیب را چگونه مصرف کنیم؟
دو روش برای نوشیدن سرکه سیب وجود دارند. گزینه ساده نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب است. اگر عطر و طعم آن برای شما بیش از اندازه قوی است، میتوانید آن را در یک لیوان آب، چه سرد یا گرم، ترکیب کنید.
پیشنهاد مطالعه: مطلب این میوه برای افراد دیابتی ممنوع است! را بخوانید.
منبع:همشهری
ناشناس
۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۱۱:۳۰ ب٫ظ
عالی به تجربه رسیده
ناشناس
۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۷:۴۳ ب٫ظ
ناشناس
۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ در ۹:۵۰ ب٫ظ
ناشناس
۱۸ اسفند ۱۴۰۱ در ۱۲:۱۷ ب٫ظ
ناشناس
۲۱ بهمن ۱۴۰۱ در ۱۱:۰۱ ق٫ظ
ناشناس
۱۷ بهمن ۱۴۰۱ در ۱:۲۱ ب٫ظ
مطالب بسیار با ارزشی هستن ممنون از زحماتتون
مونا اصفهانی
۱۷ بهمن ۱۴۰۱ در ۱:۳۵ ب٫ظ
خوشحالیم از حضور ارزشمند شما
ناشناس
۱۷ بهمن ۱۴۰۱ در ۰:۰۹ ق٫ظ
ناشناس
۱۷ بهمن ۱۴۰۱ در ۰:۰۹ ق٫ظ
ناشناس
۱۶ بهمن ۱۴۰۱ در ۱۰:۰۲ ب٫ظ
هلن
۱۶ بهمن ۱۴۰۱ در ۱۰:۰۲ ب٫ظ
ناشناس
۱۶ بهمن ۱۴۰۱ در ۹:۵۴ ب٫ظ
عالی بود
مونا اصفهانی
۱۷ بهمن ۱۴۰۱ در ۹:۱۴ ق٫ظ
ممنون از حضور ارزشمند شما🌹
ناشناس
۱۶ بهمن ۱۴۰۱ در ۰:۱۹ ق٫ظ
ناشناس
۱۴ بهمن ۱۴۰۱ در ۱۱:۱۳ ب٫ظ
ناشناس
۱۴ بهمن ۱۴۰۱ در ۲:۴۵ ب٫ظ
عالی
مونا اصفهانی
۱۶ بهمن ۱۴۰۱ در ۱۰:۵۷ ق٫ظ
خوشحالیم که همراه مجله ما هستید دوست عزیز🌹
هلن
۱۶ بهمن ۱۴۰۱ در ۱۰:۰۳ ب٫ظ
بسیار عالی🍎
مونا اصفهانی
۱۷ بهمن ۱۴۰۱ در ۹:۱۳ ق٫ظ
ممنون از حضور ارزشمند شما🌹
ناشناس
۱۴ بهمن ۱۴۰۱ در ۲:۳۹ ب٫ظ
ناشناس
۱۴ بهمن ۱۴۰۱ در ۲:۱۰ ب٫ظ
ناشناس
۱۴ بهمن ۱۴۰۱ در ۱:۰۱ ب٫ظ
ناشناس
۱۴ بهمن ۱۴۰۱ در ۱۲:۱۹ ب٫ظ
👌🏻😍😍😍😍
مونا اصفهانی
۱۶ بهمن ۱۴۰۱ در ۱۰:۵۹ ق٫ظ
🌹🌹🌹