انگور بهدلیل طعم و مزه، تنوع و خواص بینظیرش یکی از محبوبترین میوههای جهان است. انگور باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و نیز کنترل دیابت میشود. مجله دلتا در این مطلب به بررسی خواص انگور برای سلامتی میپردازد.
خواص انگور برای سلامتی چیست؟
تقویت استخوانها
یکی از خواص انگور تقویت استخوانها است. انگور منبع بینظیری از ریزمغذیهایی چون مس، آهن و منگنز بوده و وجود تمامی این ریزمغذیها برای تشکیل و استحکام استخوان مهم هستند.
پیشگیری از بیماریهای قلبی
انگور مقدار اکسید نیتریک موجود در خون را افزایش میدهد. این کار جلوی تشکیل لخته خون در بدن را میگیرد. علاوهبرآن، آنتیاکسیدهای انگور از اکسیداسیون کلسترول بد (LDL) که موجب گرفتگی رگهای خونی شده و دلیل اصلی بیشتر بیماریهای قلبی عروقی است، جلوگیری میکند.
درمان یبوست
انگورها برای درمان یبوست و برطرف کردن آن، بسیار موثر هستند. آنها در دسته خوراکیهای ملین قرار دارند زیرا حاوی اسید ارگانیک، قند و سلولز هستند. همچنین با تنظیم عملکرد ماهیچههای روده و معده، یبوست مزمن را درمان میکنند. انگورها غنی از فیبرهای نامحلول هستند و پس از مصرف، هنگام عبور از مجرای گوارشی دستنخورده باقی میمانند. وقتی حجم فیبر افزایش مییابد، تشکیل مدفوع و خروج آن از بدن بهراحتی انجام میشود.
کاهش خستگی
کم خونی مشکل اساسی بسیاری از افراد است که با خوردن انگور میتوانند سطح آهن و مواد معدنی بدن را در حدمتعادل نگه دارند. کمبود آهن، فرد را دچار ضعف و خستگی میکند و از کارایی ذهن او میکاهد. آهن ماده معدنی مهمی است که روی تعدادی از عملکردهای بدن اثر میگذارد.
درمان اختلالهای کلیوی
انگور با افزایش ادرار میتواند میزان اسیدیته ناشی از اسیداوریک را بهطور چشمگیری کاهش دهد. همچنین موجب حذف اسیداوریک از دستگاه ادراری شده و بدین ترتیب از تنش و فشار روی کلیهها کاسته میشود. انگورهای قرمز نیز اثر پاکسازی بسیاری روی بدن دارند و فواید آنتیاکسیدانهای موجود در این میوه نصیب تمام دستگاههای بدن میشود.
پیشگیری از سرطان سینه
بهتازگی در تحقیقی مشخص شده که آب انگور سیاه یا بنفش در پیشگیری از سرطان سینه موثر است. محققان پس از مدتی که به موشهای آزمایشگاهی آب انگور دادند، متوجه کاهش چشمگیری در حجم تومور پستانی آنها شدند. آنتیاکسیدانهای موجود در انگورها برای پیشگیری همه انواع سرطانها مفیدند، اما هنگام اقدامات پیشگیرانه در برابر سرطان سینه بسیار موثر عمل کردهاند.
کاهش خطر آلزایمر
رسوراترول، که نوعی پلیفنول موجود در انگور است، از سطح پپتید آمیلوئید-بتا در بیماران مبتلا به آلزایمر میکاهد. بررسیها نشان میدهد که انگور میتواند سلامت مغز را افزایش دهد و شروع بیماریهای تحلیلبرنده سیستم عصبی را بهتاخیر بیندازد.
تقویت سیستم ایمنی بدن
انگور قرمز نهتنها حاوی فلاونوئید و مواد معدنی است، بلکه انواع ویتامینها را بهوفور در خود دارد. بالا بودن مقدار ویتامینهای C ،K و A در انگورها باعث سلامت بیشتر ارگانهای بدن، بهویژه سیستم ایمنی بدن و نیز باعث جلوگیری از سرماخوردگی مداوم ما میشود.
پیشگیری از سرطان
پیشگیری از سرطان هم ازجمله خواص انگور است. انگورها بهدلیل وجود رسوراترول ضدالتهاب، ویژگیهای ضدسرطانی قوی دارند. رسوراترول بهویژه خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و سینه را میکاهد. آب انگور نهتنها از خطر سرطان میکاهد بلکه میتواند جلوی رشد و انتشار سلولهای سرطانی را بگیرد. رنگدانههای موجود در انگورها بهطور کلی سیستم ایمنی بدن را در برابر طیف وسیعی از بیماریها، درمان میکنند.
پیشنهاد مطالعه: از شما دعوت میکنیم مطلب ادویههای لاغر کننده و چربی سوز را بشناسید را بخوانید.
ناشناس
۲۶ شهریور ۱۴۰۱ در ۱۲:۴۸ ب٫ظ
ناشناس
۹ شهریور ۱۴۰۱ در ۲:۰۴ ق٫ظ
حسین
۴ شهریور ۱۴۰۱ در ۲:۰۸ ب٫ظ
واقعا مطالبتون بی نظیرومن همشون مطالعه میکنم وخیلی ازشون خوشم میاد
مونا اصفهانی
۷ شهریور ۱۴۰۱ در ۱۰:۰۶ ق٫ظ
خیلی خوشحالیم که مطالب مجله رو دوست دارید
ناشناس
۳ مرداد ۱۴۰۱ در ۱۱:۱۴ ق٫ظ
بسیار عالی ممنون که زحمت می کشید و این مطالب مفید را انتشار میدید
مونا اصفهانی
۵ مرداد ۱۴۰۱ در ۴:۱۲ ب٫ظ
درود بر شما🌹🌹
ناشناس
۲۳ تیر ۱۴۰۱ در ۷:۳۷ ق٫ظ
ناشناس
۳۱ خرداد ۱۴۰۱ در ۱۰:۴۶ ب٫ظ
ناشناس
۲۸ خرداد ۱۴۰۱ در ۶:۳۰ ب٫ظ
خیلی خیلی عالی ممنون از زحمات شما
عبدالحمید
۲۷ خرداد ۱۴۰۱ در ۱:۰۸ ق٫ظ
عالی بود
عبدالحمید
۲۷ خرداد ۱۴۰۱ در ۱:۰۸ ق٫ظ
عالی بود
ناشناس
۲۴ خرداد ۱۴۰۱ در ۱۲:۵۳ ب٫ظ
مریم
۲۴ خرداد ۱۴۰۱ در ۹:۳۲ ق٫ظ
سلام از خواص میوه ها مینویسید ممنون. ولی کمی هم در مورد چگونگی خرید آنها با قیمت مناسب بنویسید که بتوانیم بخریم که بخوریم.
ناشناس
۲۴ خرداد ۱۴۰۱ در ۸:۳۰ ق٫ظ
روبینا
۲۳ خرداد ۱۴۰۱ در ۱۱:۳۱ ب٫ظ
بسیار مفید بود.
ناشناس
۲۳ خرداد ۱۴۰۱ در ۱۱:۰۷ ب٫ظ
عالی خیلی مفید
مونا غریبی
۲۴ خرداد ۱۴۰۱ در ۸:۴۴ ق٫ظ
ممنون از همراهی شما🌹
ناشناس
۲۳ خرداد ۱۴۰۱ در ۱۰:۲۲ ب٫ظ
ناشناس
۲۳ خرداد ۱۴۰۱ در ۹:۲۷ ب٫ظ
ناشناس
۲۳ خرداد ۱۴۰۱ در ۸:۰۳ ب٫ظ
ناشناس
۲۳ خرداد ۱۴۰۱ در ۵:۵۰ ب٫ظ