امروزه تصورات بسیار غلطی پیرامون مسئله خیانت و احکام آن در دادگاه وجود دارد. خصوصا در زمانیکه زوجین به اختلاف رسیدهاند و قصد جدایی از یکدیگر دارند. در این مطلب از مجله دلتا به موضوع تصورات غلط پیرامون خیانت میپردازیم.
خیانت به همسر
طبق قانون زمانی میتوان حکم به خیانت فرد داد که توسط یکی از زوجین عمل زنا صورت گرفته باشد و ثابت شود. همچنین گاهی ممکن است عملی منافی عفت سر زده باشد که از سوی قاضی نشاندهنده خیانت به همسر است.
مجازات خیانت به همسر چیست؟
به طور کلی مجازات رابطه نامشروع یا همان خیانت به شوهر، تا ۹۹ ضربه شلاق است. در این مورد قاضی اختیار دارد میزان شلاق را با توجه به بررسیهای به عمل آورده و بسته به اوضاع و احوال خیانت به شوهر، کمتر یا بیشتر کند.
تعدادی از تصورات نادرست پیرامون مهریه
- یکی از تصورات رایجی که در مورد خیانت وجود دارد آن است که اگر خیانتی از جانب زوجه اتفاق بیوفتد به وی مهریه تعلق نمیگیرد. این تصور کاملا غلط است و اثبات خیانت ارتباطی به مهریه ندارد. مهریه حق زن است و این مسئله ربطی به کیفیت زندگی و اختلافات بین زوجین ندارد. متاسفانه امروزه با توجه به زیاد شدن مسئله طلاق و پرداخت مهریه بسیاری از آقایون با همین تصور نادرست برای همسر خود پاپوش درست میکنند. این افراد با ساختن موقعیتهای ساختگی که ایجاد میکنند به همسران خود تهمت ناروا میزنند. نکتهای که باید به آن توجه شود آن است این اقدامات علاوهبر آن که خلاف اخلاقیات است بلکه مردان به هدف خود نمیرسند.
- از نکاتی که آقایون باید توجه کنند آن است که خیانت زن مرد را حتی از پرداخت نفقه نیز معاف نمیکند. نفقه یکی از حقوق مالی زن است که تا زمانیکه وی از همسر خود تمکین میکند باید به وی پرداخت شود. همچنین اثبات خیانت تنها نمیتواند حق اجرتالمثل را از زن سلب کند.
- از تصورات غلطی که در موضوع خیانت برای افراد پیش میآید آن است که خیانت بر روی خضانت فرزندان تاثیر میگذارد. در رابطه با ای موضوع باید گفت خیانت ارتباطی با حق حضانت فرزندان ندارد و هر یکی از زوجین هر چند خیانتکار حق ملاقات با فرزند خود را دارند. تنها زمانی این حق از یکی از والدین سلب میشود که اثبات شود ملاقات آنها با فرزندان برای وی مشکلاتی به وجود میآورد. در واقع یعنی یکی از والدین صلاحیت اخلاقی برای حضانت فرزند خود ندارد. در اینصورت از فرد مذکور حضانت سلب میشود و این موضوع ارتباطی به خیانت ندارد.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نکات حقوقی بیشتر مطلب این زنان لازم نیست عده طلاق نگه دارند را مطالعه کنید.
ناشناس
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۰:۲۷ ق٫ظ
عالی💜🧡💙♥
ریحانه شیشه گر
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۱۱:۰۷ ق٫ظ
ممنون که ما رو همراهی میکنید.
ناشناس
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۰:۲۷ ق٫ظ
عالی💜🧡💙♥
ناشناس
۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۱۰:۵۱ ب٫ظ
ناشناس
۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۷:۵۸ ب٫ظ
ناشناس
۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۶:۱۲ ب٫ظ
لیلا
۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۶:۱۲ ب٫ظ
خیلی عالی بود ممنون بایداززن دفاع کرد
ریحانه شیشه گر
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۱۱:۰۸ ق٫ظ
ممنون از نظر و همراهی شما
ناشناس
۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۵:۳۷ ب٫ظ
ناشناس
۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۲:۱۸ ب٫ظ