نکاتی برای قرارداد اجاره وجود دارد که بسیار مهم هستند و افراد باید از آنها اطلاع داشته باشند تا هنگام انعقاد قرارداد آنها را رعایت کنند. با درنظرگرفتن آمار صاحبخانهها و روابط آنها با مستأجران خود، میتوان گفت که طیف وسیعی از جمعیت کشور با مسئلهای تحت عنوان اجاره درگیر هستند. به همین خاطر، آگاهی از قوانین مربوط به اجاره مسکن، هم برای صاحبخانهها و هم برای مستأجران امری ضروری است. همراه مجله اینترنتی دلتا باشید.
نکاتی برای قرارداد اجاره
در این مطلب به چند مورد از نکاتی مهم در قرارداد اجاره میپردازیم.
پرداخت هزینه شارژ ساختمان با کیست؟
یکی از موضوعاتی که جزو نکاتی برای قرارداد اجاره وجود دارد آن است که پرداخت هزینه شارژ ساختمان با کیست؟
دراینرابطه باید بگوییم قانون خاصی وجود ندارد و صاحبخانه و مستأجر باید توافقات لازم را انجام دهند؛ بنابراین پرداخت هزینه مشترک مانند شارژ ساختمان از جمله مواردی است که باید در قرارداد به آن پرداخته شود و تکلیفش مشخص شود. همچنین باید گفت ازآنجاییکه شارژ، صرف مخارج عمومی ساختمان میشود، بنابراین باید مستأجر آن را پرداخت کند.
آیا مستأجر باید هزینه تعمیرات را پرداخت کند؟
دودسته تعمیرات وجود دارد. این تعمیرات شامل تعمیرات جزئی و تعمیرات اساسی. تعمیرات جزئی مانند تعویضکردن لامپ برای استفادههای کوتاهمدت هستند. این تعمیرات برعهده مستأجر هستند.
اما تعمیرات اساسی به تعمیراتی گفته میشود مثل رنگکردن ساختمان یا خرابی کلی سیستم گرمکننده که این هزینهها را موجر باید بپردازد.
نکاتی برای قرارداد اجاره مثل اول دریافت ودیعه بعد امضا
هرگز این نکته را فراموش نکنید قبل از دریافت ودیعه هیچ برگهای را مبنی بر دریافت امضا نکنید. زیرا اعتمادی بین مستأجر و صاحبخانه ایجاد میشود. طرفین فرمهایی را بر اساس همین اعتماد امضا میکنند که این خود یکی از بزرگترین اشتباهات است.
ملکی را اجاره کن که تخلیه شده باشد
یکی از مشکلاتی که ممکن است با آن روبهرو شوید آن است که مستأجر قبلی به دلایل مختلف مانند عدم پرداخت پول پیش توسط صاحبخانه یا پیدانکردن خانه موردنظر در زمان موردنظر ملک را تخلیه نکرده باشد که خود این موضوع باعث بلاتکلیف شدن شما میشود.
بنابراین، به شما توصیه میشود قبل از اینکه خانه فعلی خود را تخلیه کنید از تخلیه کامل ملک جدید مطمئن شوید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی بیشتر با نکات حقوقی مطلب گرفتن مهریه بعد از فوت زن امکان دارد؟ را مطالعه کنید.
عباس آقا
۹ تیر ۱۴۰۲ در ۷:۳۶ ق٫ظ
بسیار عالی و آموزنده 🙏👌👌👌🙏
ناشناس
۲۲ فروردین ۱۴۰۱ در ۵:۵۳ ب٫ظ
ناشناس
۲۱ فروردین ۱۴۰۱ در ۵:۳۵ ب٫ظ