۵ عادت غلط که شما را کم‌انرژی می‌کند

۷
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
بنا بر آمارهای انجمن ملی خواب آمریکا، دو سوم افراد بالغ در یک نظر سنجی اعلام کرده‌اند که خواب شبانه آن‌ها کمتر از ۷ ساعت است ولی به هر حال کمبود خواب تنها یکی از عواملی است که احساس نشاط و سرزندگی را در ما، تحت الشعاع قرار می‌دهد.
عاداتی که انسان را کم انرژی می کند

اگر شما از افرادی هستید که همیشه احساس کسالت و خستگی می‌کنید، برخی عادت‌های بد، شما را در زمره چنین افرادی قرار داده است. با مجله دلتا همراه باشید تا بیشتر با عاداتی که انسان را کم انرژی می کند آشنا شوید.

عاداتی که انسان را کم انرژی می کند

تنفس نادرست

تنفس نادرست باعث می‌شود میزان اکسیژن وارد شده به مغز و بدن ما کاهش یابد و احساس خستگی و فرسودگی کنیم. به تنفس خود دقت کنید. زمانی که برای چند ساعت تحرک چندانی نداشته باشید تنفس سطحی به سرعت برایتان به صورت یک عادت در می‌آید.

روی آوردن به غذا‌های فراوری شده

هرچند طبخ غذا‌های خانگی زمان بر و وقت گیر است، ولی در عین حال میزان انرژی دریافتی از این غذا‌ها بیش از چیزی است که تصور می‌کنیم.

خشم بیش از حد

ماندن در حالت عصبانیت و رها نشدن از استرس نیز یکی از عواملی است که می‌تواند باعث ایجاد تنش، خستگی و کاهش انرژی روزانه ما شود. پس سعی کنیم به خودمان برای رو در رویی با مشکلات عاطفی و احساسی و مواردی که بر اعصاب ما تاثیر مستقیم دارد زمان دهیم و آن‌ها را به نحوی حل کنیم.

اعتیاد به کافئین و نوشیدنی‌های گازدار

مصرف بیش از حد این نوشیدنی‌ها شاید باعث احساس سرزندگی موقت شوند، اما در عین حال باعث ترشح زیاد آدرنالین و فشار بر روی غدد فوق کلیوی شده و احساس خستگی و بی‌قراری را به همراه دارد. هرچه اعتیاد ما به مصرف نوشیدنی‌های کافئین‌دار بیشتر شود رفته رفته بدن میزان بیشتری برای رفع خستگی طلب می‌کند. همچنین عدم مصرف آن باعث احساس کسالت و بی‌حوصلگی در ما می‌شود.

خمیده راه رفتن

این حالت راه رفتن، علت اصلی بسیاری از مشکلات سلامتی و خستگی است. خمیده راه رفتن باعث کاهش تحرک در مفاصل و عضلات شده و بدن ما را از انرژی تخلیه می‌کند. هنگامی که خمیده راه می‌رویم بدنمان را وادار کردیم که کاری سخت‌تر از یک راه رفتن ساده را انجام دهد و مسلما سریع‌تر خسته می‌شویم. پس صاف و کشیده بایستید و به صحیح نشستن خود نیز توجه خاصی داشته باشید تا از انرژی بیشتر خود در طول روز لذت ببرید.

پیشنهاد مطالعه: برای مطالعه بیشتر مطالب دانستنی مطلب همه‌ آنچه که باید درباره اختلال خواب بدانیم را بخوانید.

۷ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ در ۲:۳۳ ب٫ظ

  2. ناشناس

    ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ در ۹:۱۶ ب٫ظ

  3. ناشناس

    ۲۳ آذر ۱۴۰۰ در ۹:۴۹ ق٫ظ

  4. ناشناس

    ۲۱ آذر ۱۴۰۰ در ۱۰:۴۴ ق٫ظ

  5. ناشناس

    ۲۰ آذر ۱۴۰۰ در ۱:۳۹ ب٫ظ

    عالی

    پاسخ

    • فاطمه یزدیان

      ۲۰ آذر ۱۴۰۰ در ۱:۴۵ ب٫ظ

      ممنونم

      پاسخ

    • ناشناس

      ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ در ۹:۱۶ ب٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در دانستنی ها

همچنین بخوانید

چگونه سرعت اینترنت گوشی اندروید خود را افزایش دهیم؟

سرعت اینترنت گوشی دغدغه بسیاری از افراد است و به دنبال راهکارهای مختلفی برای افزایش آن هست…