وسعت باغ فتح آباد به ۱۳ هکتار و زیربنای ساختمان آن به ۱۵۰۰ متر میرسد. این بنا با سبک اروپایی_ایرانی خود با زمینهای کشاورزی و باغهای گوناگونی احاطه شده است، به گونهای که وقتی وارد عمارت فتح آباد میشوید زیبایی آن شما را متاثر خواهد کرد. حوض بزرگی که در ابتدای ورود خود به این باغ خواهید دید و انعکاس بنای ساختمان روی آب حوض، قابهای فوقالعادهای برای عکاسی ایجاد کرده است.
ساختمان اصلی این باغ در انتهای شمالی باغ قرار گرفته و دارای دو طبقه اصلی است. این ساختمان با طاق نماها در دو طرف عمارت و اتاقهای سه دری و پنج دری در میان مجموعه جلوه بینظیری را به وجود آورده است. مصالح به کار رفته در این ساختمان، همه از خشت خام و ملات گل بوده و روی آن لایهای از گج پوشانده شده است. فضای داخلی این باغ نیز گچبریهای بسیار زیبایی دارد. اتاقهای عمارت تاریخی فتح آباد به سبک اتاقهای سنتی قاجاری تزیین و به شکل زیبایی نورپردازی شده که معروفترین اتاق آن، اتاق شاه نشین است.
در عمارت اصلی باغ فتح آباد یک اتاق نقاشی وجود دارد که در گذشته حاکم کرمان در آن اقامت داشته است. دور تا دور این اتاق نقاشی و دیوارنگارههای بسیار ارزندهای وجود دارد. علاوه بر نقاشی تزئینات آب طلا هم در آن ها به کار رفته که برخی از آنها به سرقت برده شده و البته هنوز تعدادی از این دیوارنگارهها باقی مانده است. درهای این اتاق تا زمان تکمیل مرمت و نصب شیشه روی نقاشیها بسته است.
خوب است بدانید که باغ فتحآباد بزرگترین مجموعه کشت گیاهان دارویی کشور بوده و تنوع گیاهی آن بینظیر است.
ناشناس
۲۰ خرداد ۱۳۹۹ در ۱۲:۰۷ ب٫ظ
ناشناس
۳۱ فروردین ۱۳۹۹ در ۷:۱۲ ب٫ظ
ناشناس
۲۷ فروردین ۱۳۹۹ در ۳:۱۷ ق٫ظ