ثاثیر کرونا بر زنان باردار
آیا زنان باردار، مستعد ابتلا به ویروس کرونا هستند؟
زنان باردار بر اساس شرایطی که دارند، دربرابر عفونتهای دستگاه تنفسی مقاومت کمتری خواهند داشت. تجارب گذشته از بیماری های مشابه با ویروس کرونا مثل سارس، مرس و آنفولانزا نشان می دهد خطر تشدید بیماری برای زنان باردار بیشتر است.
احتمال سقط جنین در زنان باردار
سقط جنین در زنانی که به بیماری مشابه با ویرس کرونا همچون سارس، مرس مبتلا بوده اند دیده شده است. تب بالا در سهماهه ابتدای بارداری میتواند خطر بیماریهای مادرزادی را افزایش دهد.
انتقال ویروس کرونا زنان باردار مبتلا به جنین یا نوزاد امکان دارد؟
در موارد معدودی که اخیرا گزارش شده است، آزمایش کرونای هیچکدام از نوزادان مثبت نبوده است. همچنین، ویروس در مایع آمنیوتیک یا شیر مادر هم دیده نشده است.
نوزادانی که مادرانشان حین بارداری به کرونا مبتلا شدهاند با خطر مواجه اند ؟
در گزارشهای اندک از ویروس کرونا و سایر بیماری های عفونی مثل آنفولانزا، تولد نوزاد کم وزن و نارس و زایمان زودرس دیده شده است. تب شدید در دوران ابتدایی بارداری، خطر بیماریهای مادرزادی را افزایش میدهد.
خطرات ویروس کرونا بر زنان شیرده
در مطالعاتی که روی موارد معدود زنان شیرده مبتلا به ویروس کرونای جدید و ویروسهای کرونای قدیمی مانند سارس انجام شده، هیچ ویروسی در شیر مادر دیده نشده است.
راهنمای مادران شیرده مبتلا به بیماریهای عفونی
اطلاعات درمورد ویروس کرونای جدید بسیار کم است و مادران شیردهی که مبتلا به این ویروس هستند بهتر است برای تصمیمگیری درمورد شیر دادن به فرزندشان با پزشک مشورت کنند.
شیر مادر در مقابل خیلی از بیماریها از نوزادان محافظت میکند؛ فقط در موارد بسیار نادر، تغذیه با شیر مادر توصیه نمیشود.
مطمئنا مادران باردار و شیرده باید بیشتر از افراد عادی، نکات بهداشتی را رعایت کنند. مادران مشکوک به کرونا باید مراقب باشند و حتما با پزشک مشورت کنند.
نباید از تغذیه سالم و تقویت سیستم ایمنی بدن هم غافل شد.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی بیشتر با این بیماری، “تقویت سیستم ایمنی در مقابل کرونا” را مطالعه کنید.
مسعود
۲۱ فروردین ۱۳۹۹ در ۶:۲۲ ب٫ظ
مرسی
ناشناس
۲۶ اسفند ۱۳۹۸ در ۳:۴۴ ب٫ظ
یوسفی
۱۷ اسفند ۱۳۹۸ در ۱۰:۲۰ ق٫ظ
ممنون از اطلاعاتی که میدید