
حضور یک شخصیت سمی در اطراف شما، انرژیتان را میگیرد. اینگونه افراد میتوانند روی اراده پیشرفت شما تاثیر منفی داشته باشند؛ به همین دلیل باید بی نهایت در اطرافیان خود دقت کنید. سردرگمی و اضطرابی که شخصیتهای سمی با خود به زندگی دیگران میآورند، موانعی هستند که میشود از آنها دوری کرد.
۸ شخصیت سمی که باید از زندگی خود حذف کنید
شما نیز احتمالا چنین افرادی را میشناسید. ممکن است از دوستان یا همکاران یا اقوام شما باشند. هرچه زودتر آنها را از زندگی خود خارج کنید، بهتر است. نمونههای شخصیت سمی عبارتند از:
۱- شخصیت قضاوتگر
انسان های قضاوتگر از هر چیز و هر کسی که سر راهشان قرار می گیرد به نحوی ایراد میگیرند. شما ممکن است وقت بگذارید و چیزی را با جزئیات کامل و دقیق برای آنها توضیح دهید، اما توضیحات شما از یک گوش آنها وارد و از گوش دیگر خارج می شود. این گونه افراد پیش از آنکه توضیحات شما را بشنوند نتیجه گیری یا بهتر بگوییم پیش داوری خود را کرده اند. شخصیت های قضاوتگر شنونده های خوبی نیستند. از یک فرد قضاوتگر توصیه خواستن، یک اتلاف وقت به تمام معناست.
۲- شخصیت حسود
زندگی بالا و پایین های بسیاری دارد. داشتن کسانی که بتوانند هنگام دشواری ها شما را حمایت کنند، از اهمیت زیادی برخوردار است. اما داشتن کسانی که هنگام پیروزی ها و موفقیتها به شما تبریک بگویند و تشویقتان کنند نیز، به همان اندازه مهم است. شخصیت های حسود هیچوقت از موفقیت شما خوشحال نمیشوند. آنها حس میکنند تمام موفقیتها باید فقط به خودشان برسد.
۳- شخصیت کنترل گر
شخصیت های کنترلگر هیچ وقت دوست ندارند به حرف کسی گوش دهند. مجبور هم نیستند، چون به خیال خود همه چیز را بلد هستند و میدانند بهترین راه انجام هر کاری کدام است. شخصیت های سمی میتوانند روی اراده و پیشرفت شما تاثیر منفی داشته باشند.
۴- شخصیت سخن چین
افراد به این دلیل پشت سر دیگران شایعه پراکنی میکنند که خودشان احساس ضعف دارند. آنها نمیدانند وقتی حقایق کمی پیچیده میشوند، چطور باید حقیقت را از حدس و گمان جدا کرد. به این ترتیب اطلاعات غلط در اختیار دیگران قرار میدهند و باعث بروز دشمنی می شوند.
۵- شخصیت قربانی
شخصیت هایی که مدام خود را قربانی شرایط جلوه میدهند، همیشه اشتباهات خود را توجیه می کنند و انگشت اتهام را به سمت دیگران نشانه میگیرند. این شخصیت ها نمونه ای از سمی ترین افرادی محسوب می شوند که می توانید در کنار خود داشته باشید. آنها هیچ گاه مسئولیت اشتباهات خود را به عهده نمی گیرند و همیشه دیگران را مقصر میدانند. این عادت در محیط کار نیز باعث میشود دیگران نیز برای تبرئه خود از اتهام وارده، شروع به متهم کردن دیگران کنند و این روند ادامه پیدا کرده و به این ترتیب خیلی سریع محیط عمومی به محیط مسموم تبدیل میشود.
۶- شخصیت دروغگو
هر کسی برای رسیدن به موفقیت باید اطراف خود را با انسان های موفق پر کند که به آنها اعتماد داشته باشد و بتواند روی آنها حساب کند. شما نمیتوانید به افراد دروغگو اعتماد کنید و حساب کردن روی آنها نیز امکانپذیر نیست، چون هیچ وقت نمیتوان فهمید راست میگویند یا دروغ. این عدم اطمینان، به سرعت شما را فرسوده می کند.
۷- شخصیت منفی باف
کسانی که همیشه به جنبه منفی ماجرا نگاه میکنند، بلافاصله انرژی مثبت و سازنده را از شما میگیرند. آنها تنها با خراب کردن روحیه تک تک اطرافیان خود احساس رضایت پیدا میکنند. شما هیچ وقت از دهان چنین فردی حمایت یا تشویق نخواهید شنید. شخصیت های منفی نگر ارزش تمام ایده های شما را زیر سؤال می برند و به جای حمایت و تمرکز روی فرصت ها و موفقیت، تمام مسیر های احتمالی شکست را به رختان می کشند. آنها هر جا که باشند، انرژی خوب محیط را از بین میبرند.
۸- شخصیت متکبر
اعتماد به نفس را با غرور و تکبر اشتباه نگیرید؛ انسانهای با اعتماد به نفس الهام بخش دیگران میشوند، در حالیکه افراد متکبر و مغرور دیگران را آزار میدهند. کسانی که روحیه خودبزرگبینی دارند، احساس میکنند از اطرافیان خود بهتر و برتر هستند.
منبع: دیجیاتو
فرشاد
۲۴ تیر ۱۳۹۸ در ۸:۲۲ ب٫ظ
اگه خوب دقت کنیم بیشتر ما دچار این خصایص هستیم. با تشکر
پویان
۱۳ تیر ۱۳۹۸ در ۵:۰۲ ب٫ظ
مطلب خوبی بود
بزرگی
۱۰ خرداد ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۸ ب٫ظ
خیلی عالی و مفید بود
مهدی فراهانی
۱۰ خرداد ۱۳۹۸ در ۱:۳۳ ق٫ظ
عالی بود.
صحرایی
۹ خرداد ۱۳۹۸ در ۴:۳۹ ب٫ظ
سلام
تمام مطالب صحیح و درسته
از این دسته افراد همیشه باید فاصله گرفت
ولی سخت میشه کسی رو پیدا کرد که هیچ کدوم از نشانه های آدم سمی رو نداشته باشه
چهاردولی
۹ خرداد ۱۳۹۸ در ۳:۰۰ ب٫ظ
عالی
آقازاده
۹ خرداد ۱۳۹۸ در ۳:۰۰ ب٫ظ
آخریه برام اتفاق افتاده
ابراهیمی
۹ خرداد ۱۳۹۸ در ۲:۳۲ ب٫ظ
کاملا صحیح می باشد و باید از افراد این چنینی دوری جست