چه جایی در ایران میتوانید بیابید که نقطه گردشگری باشد و بینندهای نداشته باشد؟ کجایش را میتوانید به شمار بیاورید که نقطه گردشگریاست اما ناشناخته مانده؟ کجای ایران هست که نقطه گردشگری نام دارد و در لیست گردشگران نیست؟ چه رسد به مناطق بکر و زیبا و دستنخورده که مأوای دیوانهوار عاشق طبیعتهااست. مثل تمام خطه شمال ایران که جایجایش پر است از زیبایی. پرِ از مناظر زیبای نقاشِ جهان. مملوّ از تابلوهای رنگارنگی که چهار فصل سال، آرایش مخصوص همان سال را بر چهره دارند. با آن پهنههای آبی گسترده بر فرش زمین که دریاچه الیمالات چمستان فقط یکی از آنهااست.
کجاست؟
همه دریاچههای ایران چنان تصاویر زیبایی مقابل چشمانتان قرار میدهند که همتایش را در دیگری نخواهید دید، و دیگری را در آنچه بعدی پیش رویتان خواهد گذاشت. در ۸ کیلومتری نور در مسیر جاده نور به چمستان، در قسمت جنوبی دوراهی روستای کارگرکلا، در دل جنگل گردشگاهی است که دنیایی رقم زده با مناظر تکرارنشدنی از تازگیِ جنگل، سرسبزیِ بیشهزاران، تصویری منعکسشده از شکوه آسمان، نور ملایم خورشید و سمفونیِ وصفناپذیر سکوت حاکم بر بکری دریاچه، دریاچه الیمالات چمستان.
دریاچه الیمالات ، تفرجگاه محلی مردم نور
این دریاچه آنقدر زیبااست که گویی جنگل آن را مانند الماسی خوشتراش بر انگشترش، به گردشگران پز میدهد؛ نگینی که هر لحظه در تابش نور به رنگی در میآید. همه چیز برای چند ساعت تفریح و آرامش مهیااست. ببینید این دریاچه چهقدر باید جذاب باشد که اهالی نور، که در زیبایی طبیعت شمال کشور غرقند، خودشان تفرجگاه الیمالات را به عنوان یک تفریحگاه بکر معرفی و معمولاً وقت خود را در دریاچه الیمالات چمستان میگذرانند.
مثل عکاسی کردن
جاده نور به چمستان را پیش گرفته و به جایی میرسید نزدیک پل، که چندین اتوبوس با بنر تور چمستان مقابلتان ظاهر میشود. اتومبیل را که پارک کردید، مسیری پنج دقیقهای را پیادهروی میکنید که دهها بار میایستید و عکس میگیرید تا به ناگاه از پس درختانِ درهم، منظرهای وسیع از دریاچه آبی در دل جنگل انبوه در مقابلتان ظاهر میشود.
به مقصد رسیدهایم، اینجا دریاچه چمستان است معروف به نامِ سد دریاچه، الیمالات. از اینجا به بعد، دیگر دوربینتان را زمین نخواهید گذاشت.
مثل قایق سواری
اصلیترین تفریح در دریاچه الیمالات چمستان، قایقسواری است. قایقهای موتوری و پدالی که بهراحتی شما را به عمق زیباییها میبرند. فکرش را بکنید روی دریاچه زلالی هستید که تختهسنگهای بزرگ زیر آب را به وضوح میبینید.
میتوانید ساعتها به جنگلی که دریاچه را بغل کرده است، خیره شوید و از انعکاس آنهمه درخت در آب، زمانی که به غروب آفتاب نزدیک میشوید، لذت ببرید. غروبی که در آن، قایقهای پدالی و موتوریِ خسته، کنار دریاچه پهلو گرفتهاند و با هر باد که میوزد، کمی در جایشان تکان خورده و موجی کوچک در اطراف ایجاد میکنند.
مثل پیک نیک
کدام گردشگر است که کمپزدن و پیکنیک یک روزه رفتن را بلد نباشد؟ یا بلد باشد و آن را از دست بدهد؟ چه رسد به دریاچه الیمالات چمستان که در نزدیکی آن آلاچیقها و باربیکیوهایی قرار دارد که میتوانید لذت دور هم بودن را بچشید، به قول دوستی که میگفت: «با خانواده زندگی جریان داره، اصلاً متوجه گذر زمان نمیشی!»
مسرور
۱۹ خرداد ۱۳۹۸ در ۶:۰۲ ب٫ظ
بینظیره
فوق العاده زیبا
گلزار
۲۱ خرداد ۱۳۹۸ در ۹:۱۷ ق٫ظ
بله دقیقاً همینطوره 🙂
بزرگی
۱۹ خرداد ۱۳۹۸ در ۴:۴۰ ب٫ظ
که مازندران شهر ما یاد باد
بر و بومش همیشه آباد باد
همه مازندران زیباست
گلزار
۲۱ خرداد ۱۳۹۸ در ۹:۱۷ ق٫ظ
سپاس 🙂
بله همینطوره دقیقاً
هاتف
۱۹ خرداد ۱۳۹۸ در ۳:۰۴ ب٫ظ
رویایی است
گلزار
۲۱ خرداد ۱۳۹۸ در ۹:۱۶ ق٫ظ
بله همینطوره 🙂
میرعبدالباقی
۱۹ خرداد ۱۳۹۸ در ۱:۱۸ ب٫ظ
من اینجا رفتم. خیلی با صفا و ارامش بخشه
گلزار
۲۱ خرداد ۱۳۹۸ در ۹:۱۶ ق٫ظ
به به خوش به حالتون
سپاسگزارم 🙂
هایک
۱۸ خرداد ۱۳۹۸ در ۳:۵۶ ب٫ظ
خیلی جذابه
گلزار
۱۹ خرداد ۱۳۹۸ در ۹:۲۹ ق٫ظ
بله دقیقاً 🙂
ضامنی
۱۹ خرداد ۱۳۹۸ در ۶:۵۵ ب٫ظ
خیلی زیباست
گلزار
۲۱ خرداد ۱۳۹۸ در ۹:۱۷ ق٫ظ
سپاسگزارم 🙂
امیری
۱۸ خرداد ۱۳۹۸ در ۳:۴۵ ب٫ظ
موافقم با مطلب بالا
گلزار
۱۹ خرداد ۱۳۹۸ در ۹:۲۹ ق٫ظ
سپاسگزارم 🙂
روزبهانی
۱۸ خرداد ۱۳۹۸ در ۳:۲۸ ب٫ظ
سلام
تشکر از اطلاعات شما
گلزار
۱۹ خرداد ۱۳۹۸ در ۹:۲۹ ق٫ظ
با سلام
سپاس از توجه شما 🙂
سلیمی
۱۸ خرداد ۱۳۹۸ در ۳:۲۰ ب٫ظ
بسیار زیبا و دیدنی است
گلزار
۱۹ خرداد ۱۳۹۸ در ۹:۲۹ ق٫ظ
بلی همینطوره 🙂
زارع
۱۸ خرداد ۱۳۹۸ در ۳:۱۹ ب٫ظ
واقعا زیباست
گلزار
۱۹ خرداد ۱۳۹۸ در ۹:۲۸ ق٫ظ
بله دقیقاً 🙂