این قلعه گل‌های جادویی دارد

۲
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
با اینکه این قلعه، قدیمی است و از نمای بیرون هم قدیمی بودن آن کاملا مشخص است اما داخل آن بسیار زیباست و از ساختمان‌های زیادی مثل شش محل و سوخ محل تشکیل شده است.
قلعه امبر

قلعه امبر (Amer Fort)، در شهر امبر در ۱۱ کیلومتری جایپور قرار دارد و یکی از معروف‌ترین قلعه‌های راجستان است. شهر امبر در گذشته، قبل از جایپور، پایتخت این ناحیه بوده است. این قلعه قدیمی در سال ۱۵۹۲ توسط «راجا من سینگ» با آجر و مرمر ساخته شد و دریاچه Maotha بر جذابیت آن افزوده است. با مجله گردشگری دلتا همراه باشید.

ساختار قلعه امبر

در ساخت این قلعه، هم از معماری اسلامی و هم از معماری دین مردم هند، تاثیر گرفته شده است. این قلعه یک عبادتگاه و دروازه دارد که پادشاهان برای رفتن به قصرهای شخصی از آن دروازه استفاده می‌کردند.  قصرها، تالارها و جاذبه‌های محبوب زیادی در این قلعه وجود دارد. برای رسیدن به این قلعه باید ۱۰ دقیقه از تپه‌ها بالا روید اما این کوهنوری کوتاه به دیدن این قلعه زیبا و تاریخی می‌ارزد.

قلعه امبر

معماری قلعه امبر

این قلعه نمونه‌ای زیبا از معماری باستانی هند است. حکاکی‌های سقف و دیوارها جلوه‌ای زیبا به این قلعه داده است و در آن می‌توانید نقاشی‌های زیبایی از روش‌های شکار در زمان باستان و نقاشی چهره حاکمان راجپوت را ببینید. این قلعه دروازه‌های زیادی دارد که هر کدام به روشی منحصربه‌فرد ساخته شده‌اند. قلعه ۴ بخش مختلف دارند که هر کدام از آن‌ها دارای ورودی جداگانه‌ای هستند. اگر به بناهای خاص علاقه دارید، بنایی در ایران که با زلزله ۸ ریشتری هم خراب نمی‌شود! را بخوانید.

برج امبر

ساختمان منحصربه‌فرد قلعه امبر

ورودی اصلی قلعه، دروازه خورشید است که از آنجا به حیاط اصلی می‌روید. این دروازه که رو به سمت شرق قلعه است ورودی اصلی به قصر هم است و موقعیت آن با توجه به طلوع خورشید باعث شده که اسم آن را دروازه خورشید بگذارند. «Jaleb Chowk» یکی از چهار حیاط اصلی قصر امبر است. در سمت راست ورودی قصر اصلی عبادتگاهی به نام «سیلا دوی» وجود دارد که گردشگران زیادی از آن بازدید می‌کنند. حیاط دوم به داشتن دو تالار عمومی «شش محل» و «سوخ محل» معروف است. معروف ترین جاذبه این محل «گل جادویی» است که بر روی مرمر حکاکی شده است.

پیشنهاد مطالعه: برای دیدن مطالب بیشتر از گردشگری مردم این روستای ایرانی، لای سنگ‌ها زندگی می‌کنند را بخوانید.

۲ دیدگاه

  1. عاطفه

    ۱ اسفند ۱۴۰۱ در ۰:۴۶ ق٫ظ

    نام دروازه که بنام خورشید بودرا خیلی دوست داشتم چقدر قشنگ بود مرسی گلبانووووو 🙏

    پاسخ

    • مونا اصفهانی

      ۱ اسفند ۱۴۰۱ در ۱۱:۱۱ ق٫ظ

      خیلی ممنون از خودت و مهربونی‌هات عزیز دلم 💖💖😍😍

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در گردشگری

همچنین بخوانید

مقایسه قیمت خرید ویلا در مازندران و گیلان

دو استان گیلان و مازندران به دلیل موقعیت جغرافیایی و آب و هوای مطبوع خود، همیشه برای افراد…