واکسن آنفولانزا برای این افراد خطرناک است!

۳
0
زمان مطالعه: 3 دقیقه
به دلیل اینکه فصل آنفولانزا ازابتدای مهر ماه شروع می‌شود و تا پایان اردیبهشت ماه ادامه می‌یابد، بهترین زمان برای دریافت واکسن ماه مهر و آبان است.
چه کسانی نباید واکسن آنفولانزا بزنند

با این حال می‌توان در ماه آذر و حتی دیرتر هم اقدام کرد، اگر چه اقدام سریع‌تر می‌تواند برای پیشگیری موثرتر باشد. اما سوالی که پیش می‌آید این است که چه کسانی نباید واکسن آنفولانزا بزنند ؟ پاسخ این سوال را در مجله دلتا بخوانید.

به تخم مرغ آلرژی دارید

بیشتر فلوشات‌ها یا واکسن‌های آنفولانزا بر پایه استفاده از تخم‌مرغ ساخته شده‌اند. بنابراین این واکسن خودش به تنهایی شامل مقدار کمی پروتئین تخم مرغ به نام آلبومین است. اگر آلرژی شدید به تخم مرغ و محصولات تخم مرغی دارید، احتمالا فلوشات باعث ایجاد واکنش‌های آلرژیک در شما شود و اگر بعد از استفاده از فلوشات دچار کهیر شدید، بهتر است که به پزشک مراجعه کنید و درمان‌های لازم را در پیش بگیرید.

زمانی که فردای آن روز کاری برای انجام دادن دارید

آیا می‌خواهید برای یک سخنرانی آماده شوید؟ اگر می‌خواهید امروز از واکسن آنفولانزا استفاده کنید، احتمالا باید برای واکسن آنفولانزا بیشتر صبر کنید. ثابت شده است که واکسن آنفولانزا تب ایجاد نمی کند اما اثرات جانبی دارد که احتمالا چند روز درگیر آن خواهد بود.
این اثرات شامل موارد زیر است:

  • قرمزی
  • تورم
  • درد در قسمت تزریق شده
  • مشکلات معده
  • درد عضلانی
  • سر درد

در بعضی از موارد ممکن است اثرات جانبی منفی بعد از واکسن آنفولانزا خودشان را نشان دهند و پس چه بهتر که این کار را در هفته‌ای انجام دهید که کار زیادی برای انجام دادن ندارید و می‌توانید استراحت کنید.

واکسن آنفولانزا

احساس مریضی معمولی یا شدید دارید

اگر سرماخوردگی معمولی یا شدید دارید، باید برای زدن این واکسن صبر کنید تا حال شما بهتر شود. زمانی که مریضی شدید دارید، سیستم ایمنی بدن شما بسیار پر مشغله خواهد بود و سعی دارد که با بیماری مبارزه کند. اگر در این زمان واکسن آنفولانزا بزنید، بدن‌تان تولید پاسخ ایمنی را به تاخیر می‌اندازد و سعی دارد که به واکسن پاسخ دهد و پس احتمال خوب شدن شما از بیماری دیرتر خواهد بود.

زمانی که تب داریم

هنگامی که حتی یک تب کوچک دارید، می‌تواند نشانه‌ای باشد که بدن شما بیمار است و سیستم ایمنی‌تان در حال مبارزه است پس نباید کاری کنیم که این مبارزه طولانی‌تر شود.

زمانی که سال قبل واکنش شدیدی به این واکسن نشان دادید

اگر واکنش شدیدی به واکسن آنفولانزا در سال گذشته نشان دادید، حتما این موضوع را با پزشک در میان بگذارید. در بیشتر موارد این واکنش‌ها اصلا ربطی به واکسن ندارد، اگرچه در بعضی موارد می‌تواند نشان دهنده این باشد که شما به این واکسن و اعضای درونی آن حساسیت دارید پس چه بهتر که دوباره از آن استفاده نکنید. این حساسیت خودش را با تورم زبان و لب، وزوز کردن گوش، کهیر، تنگی نفس، رنگ پریدگی یا ضربان قلب بالا نشان می‌دهد.

به گلاتین آلرژی دارید

اگر نسبت به گلاتین حساسیت دارید، حتما باید قبل از استفاده از این واکسن با دکتر مشورت کنید. این ماده در واکسن انفولانزا مورد استفاده قرار می‌گیرد و به عنوان یک ماده پایدارکننده شناخته می‌شود. افرادی که به گلاتین آلرژی دارند، حتما بعد از زدن این واکسن با کهیر و تنگی نفس مواجه می‌شوند. البته که آلرژی به گلاتین کاملا نادر است اما در هر صورت پیشگیری بهتر از درمان خواهد بود.

به آنتی بیوتیک‌های خاصی آلرژی دارید

اگر به آنتی بیوتیک‌های خاصی آلرژی دارید، حتما قبل از استفاده از واکسن این موضوع را با پزشک در میان بگذارید. بعضی از واکسن‌های آنفولانزا وجود دارند که حاوی هیچ آنتی بیوتیک نیستند و دکتر می‌تواند در این شرایط آن‌ها را برای شما اعمال کند. اگر به دانستنی‌های سلامتی علاقه‌مند هستید مطلب دلیل درد قاعدگی و راهکار درمان آن چیست؟ را از دست ندهید.

به آنتی بیوتیک‌های خاصی آلرژی دارید

پیشنهاد مطالعه: مطلب بهترین گجت‌های هوشمند ۲۰۲۲ را بشناسید را بخوانید.

۳ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۷ آبان ۱۴۰۱ در ۱۱:۰۸ ق٫ظ

    خیلی مفید کاربردی تشکر

    پاسخ

    • مونا اصفهانی

      ۸ آبان ۱۴۰۱ در ۱۱:۳۶ ق٫ظ

      ممنونیم از حضور ارزشمند شما دوست عزیز در مجله ما🌹

      پاسخ

  2. ناشناس

    ۶ آبان ۱۴۰۱ در ۴:۳۰ ب٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در دانستنی ها

همچنین بخوانید

چگونه سرعت اینترنت گوشی اندروید خود را افزایش دهیم؟

سرعت اینترنت گوشی دغدغه بسیاری از افراد است و به دنبال راهکارهای مختلفی برای افزایش آن هست…