این میوههای خوشمزه و آبدار با خنکای دلپذیر خود باعث میشوند گرمای طاقتفرسای هوا را راحتتر بتوانیم تحمل کنیم. برای خریدن این میوهها باید بدانیم که یک طالبی و خربزه رسیده چه ویژگیهایی دارد. اگر هنوز در خرید طالبی و خربزه شیرین مشکل دارید. این مطلب از مجله دلتا را بخوانید.
ترفندهای خرید طالبی شیرین
اول
به دنبال طالبیای با شیارهای زرد نزدیک به سبز یا زرد مایل به کرم رنگ باشید. یادتان باشد که این شیارها نباید کاملا سبز باشد. اگر با بخشی از طالبی مواجه شدید که روشنتر از بقیه پوست آن بود و شیاری نداشت، آن را کنار نگذارید. این یعنی آن بخش از طالبی روی زمین قرار داشته است. پوست طالبی را خوب بررسی کنید که جایی از آن سیاه یا خراب نشده باشد.
دوم
برای شناخت طالبی رسیده، آن را تکان دهید. فقط کافی است که طالبی را تکان دهید و صدای تخمههای داخل آن را بشنوید. اگر تخمههای داخل طالبی مثل پولهای درون قلک صدا میدادند، این یعنی طالبیای که در دست شماست، کاملا رسیده است.
سوم
طالبیای که میخواهید بخرید باید بوی شیرین و خوبی داشته باشد.
چهارم
سر طالبی که به ناف آن مشهور است را خوب بررسی کنید. این بخش باید نرم باشد. اما دقت کنید که تنها این بخش طالبی باید نرم باشد و اگر قسمتهای دیگر آن نیز نرم بود این یعنی طالبی مورد نظر نه تنها بیش از حد رسیده، بلکه گازدار نیز هست.
خربزه خوش طعم را چگونه انتخاب کنیم؟
اول
دقت کنید که هیچ قسمتی از پوست خربزه نرم نباشد. نرم بودن پوست خربزه نشانه خراب شدن آن است. چنین خربزهای در آستانه ترشیدگی و اسیدی شدن است.
دوم
دقت کنید که مثل هندوانه بوته آن از آن جدا شده باشد و فرورفتگی کمی در همان محل وجود داشته باشد.
سوم
خط های روی خربزه باید به رنگ سبز کمرنگ و پوست آن زرد رنگ باشد. اگر پوست خربزهای که انتخاب کردید، کمی چسبناک است این به این معناست که شیرین بودن آن قطعی است.
سخن آخر،خرید طالبی و خربزه شیرین !
نکته آخر درباره مصرف طالبی اینکه، قبل از مصرف پوست آن را خوب بشویید. اگر نمیخواهید این میوه را مصرف کنید؛ پس از برش دادن، تخمههای آن را بیرون نریزید و فقط روی آن یک کیسه پلاستیک بکشید تا بوی غذاهای دیگر را به خود نگیرد، سپس آن را داخل یخچال قرار دهید. اگر میخواهید از پلاستیک استفاده نکنید، آن را برش داده و داخل طرف در بسته بگذارید.
خربزه را هم مثل طالبی در هنگام مصرف برش بدهید و تخمههای آن را از میوه جدا نکنید. روی آن را با یک کیسه بپوشانید و داخل یخچال بگذارید یا آن را به چند بخش تقسیم کنید و در یک ظرف دردار بریزید. نوش جان! اگر میخواهید بدانید هوای گرم چه بلایی سر بدن میآورد؟ این مطلب را از دست ندهید.
پیشنهاد مطالعه: از شما دعوت میکنیم مطلب گوشی خیس شده را چه کنیم؟ را بخوانید.
ناشناس
۳ مرداد ۱۴۰۱ در ۱:۰۱ ب٫ظ
ناشناس
۳۰ تیر ۱۴۰۱ در ۲:۴۹ ب٫ظ
ناشناس
۲۲ تیر ۱۴۰۱ در ۱۱:۴۴ ق٫ظ
ناشناس
۱۴ تیر ۱۴۰۱ در ۲:۴۵ ب٫ظ
ساهارا
۹ تیر ۱۴۰۱ در ۲:۰۴ ب٫ظ
عالی بود عزیزم👍🏻👄
الهام الهامی
۱۱ تیر ۱۴۰۱ در ۹:۰۶ ق٫ظ
سپاس از همراهی شما کاربر عزیز
ناشناس
۲۹ خرداد ۱۴۰۱ در ۶:۵۳ ب٫ظ
ناشناس
۲۸ خرداد ۱۴۰۱ در ۶:۴۲ ب٫ظ
سلام خیلی مفید بود
ناشناس
۲۸ خرداد ۱۴۰۱ در ۱:۱۸ ق٫ظ
ناشناس
۲۶ خرداد ۱۴۰۱ در ۸:۰۹ ب٫ظ
ناشناس
۲۶ خرداد ۱۴۰۱ در ۳:۳۷ ب٫ظ
ناشناس
۲۶ خرداد ۱۴۰۱ در ۳:۳۳ ب٫ظ
ناشناس
۲۶ خرداد ۱۴۰۱ در ۳:۰۸ ب٫ظ
ناشناس
۲۶ خرداد ۱۴۰۱ در ۱۲:۱۸ ب٫ظ
فرناز
۲۶ خرداد ۱۴۰۱ در ۱۲:۱۵ ب٫ظ
ناشناس
۲۶ خرداد ۱۴۰۱ در ۱۱:۴۵ ق٫ظ
ناشناس
۲۶ خرداد ۱۴۰۱ در ۱۱:۱۰ ق٫ظ
عالی بود
مونا غریبی
۲۸ خرداد ۱۴۰۱ در ۸:۵۵ ق٫ظ
ممنون از شما🌹
سعیدی
۲۶ خرداد ۱۴۰۱ در ۱۱:۰۹ ق٫ظ
فوقالعاده عالی و بسیار خوشمزه
مونا غریبی
۲۸ خرداد ۱۴۰۱ در ۸:۵۵ ق٫ظ
ممنون از شما🌹
ناشناس
۲۶ خرداد ۱۴۰۱ در ۱۱:۰۷ ق٫ظ
ناشناس
۲۶ خرداد ۱۴۰۱ در ۱۰:۵۶ ق٫ظ
ناشناس
۲۶ خرداد ۱۴۰۱ در ۱۰:۵۲ ق٫ظ