دشت دریاسر تنکابن یکی از زیباترین مناطق شمال ایران است که در قسمت جنوبی شهر تنکابن و در منطقه دوهزار قرار دارد. این دشت در ارتفاع بیش از ۲۰۰۰ متری از سطح دریا واقع شده است و ما بین دو کوه قرار دارد. از سمت جنوب غربی کوه الموت، بلندترین کوهی است که دشت دریاسر را احاطه کرده است. در حقیقت این دشت مرزی است که پوشش سبز و جنگلی شمال ایران را به پوشش برفی و یخچالی کوه الموت متصل میکند. برای آشنایی با بهشت اردیبهشت ایران مطلب ما را در مجله دلتا دنبال کنید.
بهشت اردیبهشت ایران
همه ساله در اواسط اردیبهشت ماه و همزمان با روییدن میلیونها گل زرد رنگ زیبا همایشهای کوهپیمایی زیادی با حضور گروههای کوهنوردی از سراسر ایران در این منطقه برگزار میشود. از این رو این منطقه بینظیر را “بهشت اردیبهشت ایران” مینامند. بهدلیل موقعیت خاص جغرافیایی این منطقه در فصول مختلف مناظر کمنظیری را میتوان در آن شاهد بود. در فصل بهار چشمههای جوشان که از کف دشت جاری میشوند، چمنهای سبز رنگ که سرتاسر دشت را میپوشانند، گلهای زرد رنگ که اندازهشان در حدود ۲۰ تا ۳۰ سانتیمتر است از یک سو، کوههای پوشیده شده از جنگلهای انبوه از سوی دیگر و قله سیالان با یخچالهای بزرگ از سمت دیگر، را میتوان در یک نگاه دید.
اگر به این دست مطالب علاقهمند هستید مطلب دشت آزو، آرزوی گردشگران نوروزی را هم مطالعه کنید.
مسیر دسترسی به دشت دریاسر تنکابن
پس از رسیدن به شهر تنکابن در غرب استان مازندران، مسیر “جاده دوهزار” را دنبال کرده تا به دوراهی ای به نام “دوراهی امامزاده قاسم” برسید. در سمت چپ جاده مسیری به سمت دره میرود که انتهای آن به روستای “عسل محله” خواهد رسید. پس از آن باید حدود یک تا یک و نیم ساعت کوهپیمایی کرده و بعد از عبور از تپهها و چشمههای بین راه به دشت دریاسر برسید.
ارتفاع دشت دریاسر از سطح دریا حدود ۲۰۰۰ متر است و همین خاطر هم در زمستان بسیار سرد است. در بهار بسیار خوش آب و هوا است، در تابستان روزها بسیار گرم و شبها سرد است و پاییز هم تقریبا همیشه بارانی است. دشت دریاسر که از آن بهعنوان یکی از زیباترین مناطق ایران یاد میشود. دارای یخچالهای طبیعی، چشمههای فراوان، کوههای بلند و بکر و از همه مهمتر گلهای زرد رنگ بابونه است که زیبایی منطقه را دوچندان کرده است.
پیشنهاد مطالعه: برای مطالعه بیشتر مطالب گردشگری سری هم به مطلب عید حتما از این طبیعت زیبا دیدن کنید بزنید.
ناشناس
۳ خرداد ۱۴۰۱ در ۵:۲۲ ب٫ظ
ناشناس
۲۰ فروردین ۱۴۰۱ در ۵:۰۳ ب٫ظ
ناشناس
۵ فروردین ۱۴۰۱ در ۱۰:۰۲ ق٫ظ
ناشناس
۳ فروردین ۱۴۰۱ در ۱۰:۳۹ ب٫ظ
عالی چون همیشه👍👍👍
ناشناس
۲۲ اسفند ۱۴۰۰ در ۴:۳۰ ب٫ظ
ناشناس
۲۲ اسفند ۱۴۰۰ در ۴:۰۵ ب٫ظ