تعطیلات، زمانی را برای ما فراهم میآورد تا با فراغت بیشتری سفر کنیم و بنابراین سعی میکنیم بهترین مقصدها را برای سفر خود بیابیم. کانادا یکی از کشورهایی است که به داشتن هوایی بسیار سرد شهرت دارد. یکی از جاذبههای عجیب این کشور دریاچه خالدار است. با ما در مجله دلتا همراه باشید تا با دریاچه خال خالی در کانادا آشنا شوید.
دریاچه خال خالی در کانادا
زمانی که تصمیم گرفتید برای تعطیلات تابستانی خود برنامهریزی کنید، میتوانید «اوسویوس» (Osoyoos) در بریتیش کلمیبای کانادا را در بین اولین گزینههای خود قرار دهید. اوسویوس را «گرمترین منطقه کانادا» هم نامیدهاند، چون گرمترین میانگین دمای سالانه را در کانادا دارد. یکی از مهمترین ویژگیهای اوسویوس این است که یکی از عجیبترین عجایب طبیعی جهان در آن قرار دارد.
دریاچه خالدار، شگفتی طبیعت
دریاچه خالخالی بین دو دره «اوکاناگان» (Okanagan) و «سیمیکامین» (Similkameen)، در یکی از بیابانهای بریتیش کلمبیا قرار دارد و آب آن برای مردم بومی اوکاناگان یک داروی مقدس به شمار میرود. در نتیجه این دریاچه بهطور خصوصی در مالکیت وزارت خانه مربوط به هندیها و شمالیها در کانادا است.
ساکنان اولیه اوکاناگان نام این دریاچه را «کلیلوک» (Kliluk) گذاشته بودند. جالب است بدانید، ریشه این نام در مواد معدنی است که ساکنان اولیه اوکاناگان، هزاران سال در مراسم شفا از آن استفاده میکردند.
در اطراف این دریاچه سنگهایی قرار دارد که مردم به عنوان سنگ قبر و برای مشخص کردن مزار درگذشتگان از آنها استفاده کردهاند. اما آنچه این مکان طبیعی را بسیار شگفتانگیز میکند، در ماههای تابستان رخ میدهد. جالب است بدانید، دریاچه شروع به ایجاد بخار میکند و بستر دریاچه را خالهای رنگی میپوشاند. قسمتهای خال مانند که توسط باریکههای سفت و سخت از هم جدا میشوند.
این خالها چگونه تشکیل میشوند؟
این لکههای رنگی زمانی ایجاد میشوند که بخارهای ایجاد شده روی دریاچه غلظت بالایی از نمک، تیتانیوم، کلسیم، سولفاتها، نقره و دیگر مواد معدنی داشته باشد.
هر یک از لکهها طیف رنگی خاصی از سبز، زرد و قهوهای خواهد داشت. رنگ این لکهها به ماده معدنی موجود در آن و میزان بارش در آن سال بستگی دارد.
پیشنهاد مطالعه: شما را دعوت میکنیم به مطالعه مطلب ارزشمند دره مجسمهها، سفری با چاشنی هول و هراس.
ناشناس
۲۷ اسفند ۱۴۰۰ در ۱۰:۵۳ ب٫ظ
ناشناس
۲۳ آذر ۱۴۰۰ در ۹:۴۶ ق٫ظ
ناشناس
۲۰ آذر ۱۴۰۰ در ۷:۳۳ ب٫ظ
عالیه
حدیث ریاحی
۲۱ آذر ۱۴۰۰ در ۱:۴۹ ب٫ظ
ممنون از همراهی شما