مشکلات معامله خانه بدون مشاور املاک

۶
1
زمان مطالعه: 2 دقیقه
آیا در طول زندگی خود تجربه یک معامله ناموفق و پر دردسر در زمینه املاک را داشته‌اید؟
مشکلات معامله خانه بدون مشاور املاک

همه ما از زمانی‌که تصمیم به خرید یا فروش ملک می‌گیریم، تا پیدا شدن و معامله کردن آن، دوره با استرس و پر چالشی را سپری می‌کنیم. چرا که اگر در زمان معامله دقت کافی نداشته باشیم ممکن است با مشکلات جدی برخورد و عواقب جبران ناپذیری را تجربه کنیم. در این مطلب از مجله دلتا به موضوع مشکلات معامله خانه بدون مشاور املاک می‌پردازیم.

مخاطرات خریدار در خرید خانه

  • گاهی خریداران به سبب  صرفه‌جویی در  هزینه‌های خود و پرداخت نکردن حق‌الزحمه مشاوران املاک  تمایل دارند که به‌طور مستقیم و بدون واسطه‌ مشاوران املاک نسبت به خرید خانه  با مالک اقدام کنند؛ غافل از این‎که با این کار بدون نظارت کارشناس بابت اثبات مالکیت و وضعیت سند ملک و… سرمایه خود را به خطر می‌اندازند.
  • به تجربه ثابت شده در بیشتر مواقع نبود کارشناس خبره در موقع خرید خانه بدون واسطه مشاور املاک باعث بوجود آمدن خسارت‌های گاه سنگین و چالش‌های مختلف برای هریک از دو طرف معامله خواهد شد.
  • از آن‌جا که تشخیص اصل بودن مدارک مالکیت و هم‌چنین احراز هویت مالک نیاز به تشخیص و نظر کارشناس حوزه املاک دارد؛ توصیه می‌‎شود این کار را حتما با مشاورت کارشناس حوزه املاک انجام دهید.
  • بعضی از آگهی‌های ملکی با قیمت پایینی که دارند باعث جلب توجه مشتری می‌شوند. اما توصیه می‌‎شود به جز قیمت به موارد دیگر نظیر: علت پایین بودن قیمت و کشف قیمت واقعی ملک هم توجه کنید.
  • خریداران ملک توجه کنند هرگاه ملک بدون مبایعه‌نامه را با یک وکالت‎نامه از فروشنده خریداری می‎‌کنند، در حقیقت پرداخت بدهی و عوارض مربوط به شهرداری را بر عهده می‌گیرند که این نیز در معاملات بدون واسطه از ریسک بالایی برخوردار است. خریدار برای جلوگیری از ضررهای ناشی از این ریسک بهتر است به قیمت‌های گفته شده از طرف فروشنده اعتماد نکند. اگر در بنگاه املاک خرید خانه صورت گیرد، مشاور املاک برای اطلاع یافتن از این بدهی‎‌ها استعلام‌های لازم را از دارایی و شهرداری و… می‌‎گیرد که این کار خطرهای معامله را کاهش می‌دهد.

مشکلات معامله خانه

مخاطرات فروشنده در فروش خانه

  • وقتی ملکی را  برای فروش در سایت‌‎های غیر مجاز معرفی می‌کنید در واقع راهی برای سرقت سارقان باز می‌‎کنید؛ آن‌ها از این طریق خود را  خریدار معرفی کرده، ملک شما را زیر نظر گرفته و در فرصتی مناسب لوازم منزل شما را سرقت می‌‎کنند.
  • اسناد مالکیت و مدارک هویت خود را به هیچ وجه به بهانه گرفتن استعلام و ارائه مدارک به بانک و …. تحویل خریدار ندهید. در صورتی‌که نمی‌‎توانید شخصا به ادارات مربوطه مراجعه کنید، حتما به‎ جای شما یک وکیل یا کارشناس این کارها را انجام دهد.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نکات حقوقی بیشتر مطلب چگونه در معاملات ملکی ضرر نکنیم؟ را مطالعه کنید.

۶ دیدگاه

  1. ناشناس

    ۶ آبان ۱۴۰۰ در ۱:۱۱ ق٫ظ

  2. ناشناس

    ۱۰ مهر ۱۴۰۰ در ۵:۰۸ ب٫ظ

  3. ناشناس

    ۱۰ مهر ۱۴۰۰ در ۵:۰۸ ب٫ظ

  4. ناشناس

    ۱۰ مهر ۱۴۰۰ در ۵:۰۸ ب٫ظ

  5. ناشناس

    ۱۰ مهر ۱۴۰۰ در ۱۱:۱۲ ق٫ظ

  6. ناشناس

    ۹ مهر ۱۴۰۰ در ۶:۳۶ ب٫ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در نکات حقوقی

همچنین بخوانید

چه زمانی داشتن وکیل برای طلاق توافقی الزامی است؟

یکی از سؤالاتی که از ما پرسیده می‌شود آن است که داشتن وکیل برای طلاق توافقی الزامی است یا …