جزیره مونت سنت میشل فرانسه یکی از مناظر فراموشنشدنی اروپا است. این جزیره در خلیج مسحورکنندهای قرار دارد که دو منطقه نرماندی و برتاین در آن به یکدیگر میپیوندند و چشم هر بینندهای را از دوردستها به خود خیره میکند. این مکان شگفتانگیز را در مجله دلتا بیشتر بشناسید.
جزیره مونت سنت میشل فرانسه
مونت سن میشل جزیرهای مرموز و اسرارآمیز است که شبها به زیر آب میرود و صبحها سر از آب بیرون میآورد. این جزیره صخرهای کوچک و زیبا جایی در سواحل شمال غربی فرانسه واقع شده و در انتهای رودخانه کوئنون قرار گرفته است.
بلندترین جزر و مدهای آبهای اقیانوسی شبها دیوارههای بلند قلعه محفوظ در جزیره را به زیر آب میبرد. صبحها دوباره پسروی کرده و نمای کامل جزیره را نمایان میکند.
همین مداوم خشک و پر آب شدن اطراف جزیره برای قرنهای بسیاری آن را به یک دژ غیرقابل نفوذ تبدیل کرده. از همینرو کمتر در طول تاریخ آسیب دیده و معماری قرون وسطایی آن همچنان پابرجا است.
آبهای اطراف مونت سن میشل میتوانند تا ۱۸ کیلومتر دورتر از این جزیره و ۲۰ کیلومتر به سمت ساحل حرکت کنند.
این جزیره کوچک فرانسوی با ساکنان بسیار اندکش تنها یک راه ارتباطی با خشکی دارد و آن جاده و پلی باریک است که تحت شرایط آب و هوایی بد آنها نیز به زیر آب میروند.
تاریخچه جزیره
در گذشتههای دور مونت سنت میشل تنها یک جزیره کوچک نبوده و اطراف آن را جنگلهای انبوه پوشانده بودند اما با گذشت زمان و بالا آمدن آب اقیانوس این جنگل از بین رفته و خشکی بلند آن در دل آب بهجا مانده است.
در سال ۷۰۸ میلادی رافائل میکائیل یا همان میشل کلیسایی در این جزیره تاسیس کرد. امروزه کلیسای سبک گوتیک مونت سنت میشل با ارتفاع زیاد برجهای آن نمایی جادویی و سحرآمیز برای جزیره به وجود آورده و لوکیشن بسیاری از فیلمهای تاریخی شده است.
در قرن شانزدهم مردم شروع به ساخت صومعه و ساختمانهای دیگر به خصوص زندان در این جزیره نمودند.
مونت سنت میشل علاوه بر کلیسا، یک شهر قرونوسطایی کامل را در خود جای داده است. این شهر یکی از معدود مکانهای فرانسه بهشمار میرود که دیوارها و استحکامات دفاعی قرونوسطایی خود را حفظ کرده است.
همچنین ساختمانهای زیبایی در امتداد خیابان شیبدار روستایی آن به چشم میخورند که در حال حاضر به موزه، هتل، رستوران و بوتیک برای گردشگران تبدیل شدهاند.
حفظ ماهیت دریایی
در سال ۱۸۸۰، برای رفاه حال گردشگران راه میانگذری بر روی آب ساخته شد اما ساخت راه میانگذر و فعالیتهای انسانی مثل کشاورزی و همچنین افزایش شمار گردشگران به میزان قابلتوجهی جزیره را در معرض خطر رسوبگذاری قرار داد.
اخیراً عملیات مهمی برای حفظ ماهیت دریایی مونت سنت میشل انجام گرفته است. برای مثال آب رودخانه کوئنون را با شدت بیشتری جاری ساختند تا رسوب را شسته و به دریا ببرد.
ناشناس
۱ آبان ۱۴۰۰ در ۸:۲۴ ب٫ظ
ناشناس
۲۳ مهر ۱۴۰۰ در ۱:۵۱ ب٫ظ
ناشناس
۲۳ مهر ۱۴۰۰ در ۱۱:۵۲ ق٫ظ
ناشناس
۲۳ مهر ۱۴۰۰ در ۱۱:۴۸ ق٫ظ
ونوس
۲۲ مهر ۱۴۰۰ در ۹:۵۸ ب٫ظ
با سلام وخسته نباشید با تشکر از مطلب زبیا و شگفت انگیز تان بعد وقتی جزیره زبیا و شگفت انگیز به زیر آب میرود در اثر رطوبت واب خراب نمیشود
ملیکا وحیدی فر
۲۴ مهر ۱۴۰۰ در ۹:۱۷ ق٫ظ
سلام، ممنون از همراهی شما.
ونوس
۲۲ مهر ۱۴۰۰ در ۹:۵۸ ب٫ظ
با سلام وخسته نباشید با تشکر از مطلب زبیا و شگفت انگیز تان بعد وقتی جزیره زبیا و شگفت انگیز به زیر آب میرود در اثر رطوبت واب خراب نمیشود
ملیکا وحیدی فر
۲۴ مهر ۱۴۰۰ در ۹:۱۷ ق٫ظ
سلام، ممنون از همراهی شما. بله واقعا شگفت انگیزه.
ناشناس
۲۲ مهر ۱۴۰۰ در ۶:۴۷ ب٫ظ
ناشناس
۲۹ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۱:۵۹ ب٫ظ
ناشناس
۲۸ خرداد ۱۴۰۰ در ۲:۰۷ ب٫ظ
خیلی جالب و قشنگه
سارا امیرانی
۲۹ خرداد ۱۴۰۰ در ۴:۴۷ ب٫ظ
سپاس از شما همراه همیشگی مجله دلتا.
سیمین
۲۷ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۰:۳۵ ب٫ظ
بسیار جالب بود.مرسی
سارا امیرانی
۲۹ خرداد ۱۴۰۰ در ۴:۵۵ ب٫ظ
سپاس از شما همراه همیشگی مجله دلتا.
ناشناس
۲۷ خرداد ۱۴۰۰ در ۱:۴۶ ب٫ظ
ناشناس
۲۶ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۱:۰۵ ب٫ظ
ناشناس
۲۶ خرداد ۱۴۰۰ در ۷:۵۶ ب٫ظ
ناشناس
۲۶ خرداد ۱۴۰۰ در ۷:۱۸ ب٫ظ
ناشناس
۲۶ خرداد ۱۴۰۰ در ۲:۱۱ ب٫ظ
ناشناس
۲۶ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۲:۳۸ ب٫ظ