سیر
مشهورترین روش درمان خانگی گلودرد مصرف سیر است. برای استفاده از سیر به منظور درمان گلودرد، فرد باید سیر تازه را خرد کند و حین جویدن هر از گاهی نفس عمیق بکشد تا آلسین موجود در سیر به گلو برسد. آلیسین ماده شیمیایی موجود در سیر است که میتواند باکتریهای عامل گلودرد را از بین ببرد.
لیمو
لیمو با از بین بردن مخاط اضافه باعث درمان گلودرد میشود. همچنین ویتامین C فراوانی که در لیمو موجود است بهطور موضعی و مستقیم با عوامل بیماریزای موجود در گلو مبارزه میکند.
دارچین
دارچین به دلیل داشتن خواص آنتیاکسیدانی و ضد التهابی میتواند در درمان گلودرد بسیار مفید باشد. دارچین را میتوان با پودر فلفل سیاه و یک لیوان آب گرم مخلوط کرده و روزی دو تا سه مرتبه غرغره کرد. مصرف روزانه مخلوط عسل و دارچین نیز تاثیر فراوانی بر درمان گلودرد دارد.
انار
آنتیاکسیدانهای موجود در انار به کاهش التهاب ناشی از گلودرد کمک میکنند. یکی از روشهای استفاده از انار برای درمان گلودرد این است که پوست انار در ظرفی که سه یا چهار لیوان آب دارد به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه جوشانده شود. محلول حاصل هم بهشکل دمنوش و هم با غرغره کردن در درمان گلودرد موثر است.
سرکه سیب
سرکه سیب خواص ضدباکتری دارد و میتواند بسیاری از بیماریها از جمله گلودرد را درمان کند. نوشیدن مخلوط سرکه سیب، عسل و آب تاثیر قوی در رفع تورم و التهاب گلو دارد.
میخک
مخیک حاوی اوژنول است که باکتریهای گلو را از بین میبرد و درد را کاهش میدهد. تهیه دمنوش و جویدن آرام میخک موجب آزاد شدن اوژنول میشود. این ماده طبیعی موجب بیحس شدن گلو شده و گلودرد را کاهش میدهد.
شیرین بیان
مصرف شیرینبیان یک روش درمان خانگی گلو درد مطمئن و موثر است. غرغره کردن محلول آب و شیرین بیان میتواند تاثیر زیادی برای بر طرف کردن علائم گلودرد داشته باشد. زنان باردار و شیرده و همچنین مبتلایان به دیابت نباید از شیرینبیان استفاده کنند.
پیشنهاد مطالعه: مطلب درمان فوری سردرد در خانه را بخوانید.
ناشناس
۲۱ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۰:۵۴ ق٫ظ
ناشناس
۲۰ خرداد ۱۴۰۰ در ۲:۵۲ ق٫ظ
دمتگرم
سارا امیرانی
۲۲ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۰:۰۵ ق٫ظ
با سلام و سپاس از همیاری مهربانانه شما کاربر گرامی.
ناشناس
۱۸ خرداد ۱۴۰۰ در ۱۱:۴۲ ب٫ظ
ناشناس
۱۸ خرداد ۱۴۰۰ در ۸:۱۱ ق٫ظ
ناشناس
۱۸ خرداد ۱۴۰۰ در ۲:۲۱ ق٫ظ
ناشناس
۱۷ خرداد ۱۴۰۰ در ۲:۴۷ ب٫ظ
ناشناس
۱۷ خرداد ۱۴۰۰ در ۲:۴۶ ب٫ظ
ناشناس
۱۷ خرداد ۱۴۰۰ در ۲:۴۶ ب٫ظ
ناشناس
۱۷ خرداد ۱۴۰۰ در ۲:۴۶ ب٫ظ