تمایل به جویدن یخ، خوردن مواد غذایی نمکی در همه اوقات میتواند نشان دهنده مشکلات عمیق یا کمبود مواد معدنی و ویتامین باشد. پس همیشه به هر عادت جدید خود دقت کنید، مخصوصا اگر ناگهان و بدون هیچ دلیل خاصی اتفاق افتاده باشد. با مطلب نشانه های حال بد جسم همراه مجله دلتا باشید.
نشانه های حال بد جسم
- احساس ضعف در ساق پا
اگر حس عجیبی مثل احساس ضعف یا خزیدگی در ساق پا و نیاز به تکان دادن پا دارید احتمالا نشان دهنده سندروم پای بیقرار است. این اختلال طولانی مدت و اغلب احساس ناراحتی در شب، هنگام استراحت ایجاد میشود.
- ضخامت پوست
مشکلات پوستی را هرگز نادیده نگیرید. زمانی که پوست بیش از حد زخیم شده یا خارش دارید، نشان دهنده مشکلاتی در درون بدن مثل اختلالات هورمونی، اگزما یا آلرژی است.
- رفتار عصبی و پرخاشگرانه
انفجار عصبانیت ممکن است نتیجه نوع شخصیت فرد نباشد، در حقیقت میتواند به افسردگی مرتبط باشد. طبق تحقیقات انجام شده افسردگی همیشه در مورد کمبود انرژی و تجربه ناراحتی نیست و ممکن است باعث ایجاد رفتار پرخاشگرانه در فرد شود.
- خواب زیاد
به این اختلال هایپر سامنیا گفته میشود و با خستگی فرد مرتبط است. بعضی از بیماریهای مربوط به خود ایمنی عاملی برای ایجاد احساس نیاز به خوابیدن در هر جا و مکانی است.
- تغییر رنگ چشم
اگر یک سفیدی یا حلقه طوسی در اطراف قرنیه چشم میبینید، احتمالا نشان دهنده کلسترول بالا برای افراد زیر ۴۵ سال است که این حلقه به چشم آسیب وارد کرده و همراه با عوارض جانبی خواهد بود.
- میل زیاد به نمک
اما زمانی که نمیتوانید میل خود به غذاهای شور را کنترل کنید، احتمالا باید به پزشک مراجعه کنید. گاهی اوقات کمبود آهن، کم خونی، کم آبی، سندروم پیش از قاعدگی میتواند باعث ایجاد این مشکل شود.
- فراموشکاری، خستگی و کاهش میل جنسی
بهتر است این وضعیت را نادیده نگیرید زیرا میتواند با مشکل هورمونی تیروئید در بدن مرتبط باشد. ممکن است به دلیل سرد بودن بدن و یا اضافه وزن نیز ایجاد شود.
- احساس تشنگی دائمی
مصرف غذاهای بیش از حد ادویه دار، تند و یا مواد غذایی شور عاملی برای ایجاد این مشکل است. گاهی اوقات تشنگی زیاد نشان دهنده دیابت و یا بارداری است.
- تمایل به جویدن یخ
اگر میل زیاد به جویدن یخ ممکن است چیزی فراتر از یک عادت باشد. کمبود آهن و کم خونی دلیل این میل غیر معمولی است.
پیشنهاد مطالعه: مطلب «درمان سرگیجه فقط در ۵ دقیقه» ، مجله سلامتی را دنبال کنید.
سید مولا نا
۶ فروردین ۱۴۰۰ در ۴:۰۹ ب٫ظ
برای بهبود آ ترز دیسک سیاتیک
ناشناس
۵ فروردین ۱۴۰۰ در ۹:۰۶ ق٫ظ
ناشناس
۲۹ اسفند ۱۳۹۹ در ۱۰:۳۹ ب٫ظ
ناشناس
۱۲ اسفند ۱۳۹۹ در ۳:۴۰ ب٫ظ
ناشناس
۱۲ اسفند ۱۳۹۹ در ۱۲:۱۹ ب٫ظ
فرید
۱۰ اسفند ۱۳۹۹ در ۱۰:۳۰ ب٫ظ
عالی بوداگاه شدم اماای کاش راه حل هم میفرمودی ممنون خیلی بدربخوربودمطالب اموزند وموفید
ناشناس
۱۰ اسفند ۱۳۹۹ در ۰:۲۷ ق٫ظ
ناشناس
۸ اسفند ۱۳۹۹ در ۹:۱۳ ب٫ظ