اقلیتها و آسیبپذیری بیشتر از هر کس دیگر
این یافتهها میتوانند به دولتها کمک کند که تصمیماتی هوشمندانهتر درباره قرنطینهها و محدودیتهای گسترده اتخاذ کنند و مقامات بهداشتی هم میتوانند از همین حالا به فکر تامین ونتیلاتورهای بیشتر باشند.
در کوتاهمدت، این یافتهها میتوانند به کشورهایی که هنوز تحت تاثیر شیوع گسترده قرار نگرفتهاند کمک کند تا تدابیر لازم را به کار بگیرند. وو میگوید: «این کشورها میتوانند دست به کار شده و برای مثال تدابیری سختگیرانهتر برای فاصلهگذاری اجتماعی به کار ببندند.»
محققین هاروارد میگویند که یافتههایشان درباره آلودگی هوا و ویروس کرونا از آن جهت اهمیت دارد که بسیاری از جوامع فقیر که بیشتر از هر کس دیگری در معرض آلودگی هوا هستند، به صورت خاص در خطر ابتلا به ویروس کرونا خواهند بود و سلامت آنها بیشتر در معرض خطر است.
برداشتن محدودیتها
درحالی که قرنطینه در برخی کشورهای جهان به تعطیلی کارخانهها و تردد کمتر اتومبیل در جادهها منجر شده، سطح آلودگی هوا در سراسر دنیا به شکلی چشمگیر کاهش یافته است.
اما محققان باور دارند که کاهش آلودگی هوا صرفا اتفاقی کوتاهمدت بوده و احتمالا با برداشته شدن محدودیتها و بازگشت کسبوکارها به روال عادی، شاهد بدتر شدن وضعیت کیفیت هوا باشیم. همین محققان هشدار میدهند که برای کاهش تاثیرات ناشی از موج بعدی کرونا ویروس، باید سطح آلودگی در تمام کشورها به کمترین میزان ممکن برسد.
پیشنهاد مطالعه: مطلب “کلاهبرداری با کارتخوان سیار” را در مجله حقوقی دلتا بخوانید.
ناشناس
۲۰ اسفند ۱۳۹۹ در ۱۱:۰۶ ق٫ظ
ناشناس
۲۸ بهمن ۱۳۹۹ در ۱۱:۰۳ ق٫ظ
خوب بود
سارا امیرانی
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۳:۵۸ ب٫ظ
از اینکه همراه ما هستید سپاس گزاریم.
سبا صالحی
۲۲ دی ۱۳۹۹ در ۹:۳۹ ق٫ظ
عالی
ناشناس
۲۰ دی ۱۳۹۹ در ۱۱:۴۳ ب٫ظ
ناشناس
۱۹ دی ۱۳۹۹ در ۱:۲۹ ق٫ظ
عالی
ناشناس
۲۲ دی ۱۳۹۹ در ۹:۴۰ ق٫ظ