وای فای میتواند اثرات منفی مختلفی بر سلامت مغز بر جای بگذارد که این موضوع در مورد کودکان بیشتر است. از شایعترین عوارض وای فای میتوان به سردرد، خستگی، اختلالات خواب، مشکلات گوارشی، اختلال در عملکرد مغز و حافظه، استرس و حتی افسردگی اشاره نمود. از عوارض وای فای بر جنین، غافل نشویم که مهمترین آن احتمال سقط جنین است. در این مطلب از مجله دلتا درباره تاثیر وای فای بر جنین صحبت خواهیم کرد.
تاثیر وای فای بر جنین چیست؟
تنها وای فای بر سقط جنین تاثیر گذار نیست بلکه تمامی وسایل زندگی که با امواج مغناطیسی کار میکنند نیز داری این امواج هستند و به نوبه خود بر این مسئله تاثیر میگذارند. در ادامه به مهمترین موارد عوارض وای فای بر جنین اشاره میشود:
- شایعترین عوامل سقط جنین، مربوط به زنانی میشود که نزدیک محل عبور برقهای فشار قوی و در کانون امواج مغناطیسی مانند وای فای زندگی میکنند. این زنان ممکن است با مشکلاتی در باروری، زایمان زودرس و مشکلاتی در وزن جنین مواجه شوند.
- مشکلات باروری و زایمان نیز از نتایج تاثیر WIFI بر جنین است. زنانی که قبل از بارداری در نزدیکی امواج مغناطیسی قرار دارند ممکن است در اثر آسیبهایی که این امواج بر روی رحم و تخمدان آنها میگذارد در آینده با مشکل باروری و زایمان رو برو شوند.
- سقط جنین و زایمان زودرس بر اثر امواج الکترومغناطیسی مهمترین تاثیر وای فای بر جنین است.
- بیش فعالی نیز از نتایج تاثیر وای فای بر جنین است. قرار گرفتن مادر در معرض امواج تلفن همراه در دوران بارداری بر تکامل مغز جنین تاثیر میگذارد و میتواند موجب بروز بیش فعالی شود. بنابراین تلفنهای همراه میتواند در دوران بارداری بر مغز جنین اثر بگذارد.
- از آنجایی که سلولهای عصبی در دوران جنینی بیشترین رشد را دارند، بیشترین تاثیر وای فای بر جنین نیز بر این قسمت خواهد بود که مهمترین بخش رشد جنین در دوران بارداری است.
چه دورهای از بارداری حساستر است؟
حساسترین زمان برای ابتلای جنین به مشکلات و بیماریھا، از ابتدای حاملگی تا حدود ۱۵ ھفته پس از بارداری است. اگر جنین طی این مدت در معرض اشعه قرار بگیرد، دچار نقایص ھنگام تولد و عقب ماندگی ذھنی میشود. کاھش رشد و آسیبھای شدید مغزی جنین از عوارض تماس مستقیم با اشعه در ۱۵ ھفته اول بارداری میباشد.
پس از گذشت ۲۶ ھفته از بارداری، اگر جنین در معرض اشعه قرار گیرد، کمتر احتمال دارد دچار عوارض شدید شود، اما باز ھم در معرض خطر میباشد و باید مراقب بود.
اگر در دوران بارداری، با توصیه پزشک مجبور به پرتو درمانی و یا استفاده از اشعه ایکس شدید، حتماً محافظ محکمی بر روی ناحیه شکم و رحم خود قرار دھید تا جنین کمتر آسیب ببیند.
ناشناس
۱۷ آذر ۱۳۹۹ در ۱:۵۱ ق٫ظ
ناشناس
۲۳ آبان ۱۳۹۹ در ۱۲:۳۲ ب٫ظ
تست
۲۰ آبان ۱۳۹۹ در ۹:۵۰ ب٫ظ