در مزوتراپی در واقع گلولههای دارویی بسیار کوچک به طور مستقیم به داخل مزودرم (لایه میانی پوست) وارد میشوند. این لایه از پوست دارای خواص بسیار ویژه درمانی است. مزوتراپی میتواند برای از بین بردن سلولیت، افزایش سرعت کاهش وزن، جوانسازی و درمان چاقی موضعی استفاده شود. برای آشنایی با کاربردهای مزوتراپی با مجله دلتا همراه باشید
رفع لکهها و جای زخم
لکههای ناشی از نور خورشید یکی از عوارض پوستیاند که در مزوتراپی به خوبی درمان میشوند. مزوتراپی برای رفع جای آکنه و زخم نیز کاربرد دارد، خصوصا اگر سطح پوست گود شده باشد.
تقویت رشد مو
کاربرد مزوتراپی در تقویت رشد مو، ایدهای جدید است، اما در واقع در رفع ریزش مو موثر است. یکی از کاربردهای جدید این روش، درمان ریزش مو است. در این نوع مزوتراپی، تزریقهایی که در پوست سر انجام میشوند، تولید مو از فولیکول را تقویت میکنند. در مزوتراپی، با تقویت جریان خون و تامین مواد مغذی لازم، فولیکول مو تشویق به تولید موهایی مستحکمتر و سالمتر میشود.
کاهش سلولیت
مزوتراپی میتواند روشی برای از بین بردن چربیها نیز باشد، میتواند چربی اضافی را کاهش داده و افتادگی پوست را برطرف نماید. تجمع چربی در سلولیت و نواحی دیگر مانند چانه و فک پایین، با کمک آنزیمهایی که سلولهای چربی را تخریب میکنند، با مزوتراپی قابل درمان هستند.
عوارض جانبی
- اِریتما یا قرمزی پوست
- خارش
- درد خفیف در قسمت تحت درمان
- افزایش حساسیت پوست
- حالت تهوع
- اسهال
- استفراغ
- ایجاد بر آمدگی درناحیه تحت درمان
- مشکلات مربوط به رنگدانه
- واکنشهای پوستی حساس
چه افرادی مزوتراپی را انجام ندهند
- خانمهای باردار
- بیماران قلبی ـ عروقی
- افرادی که دچار سرطانهای پیشرفته هستند.
- کسانی که دارای سوابق آلرژی و حساسیت به داروهای خاص هستند.
- افرادی که در حال استفاده از داروهای ضدانعقاد هستند (در این افراد احتمال ایجاد هماتوم و خونریزی زیاد است)
- افراد دیابتی بخصوص آنهایی که دیابت کنترل نشده دارند (زیرا سطح ایمنی این افراد پایین است و ممکن است دچار عفونتهای شدید شوند)
پیشنهاد مطالعه: پرخوری عصبی چیست؟ برای دیدن پاسخ این سوال مطلب “پرخوری عصبی و جلوگیری از آن” را مطالعه کنید.
ناشناس
۴ دی ۱۴۰۰ در ۷:۴۱ ب٫ظ