مزاحمت تلفنی و عواقب آن

۰
0
زمان مطالعه: 2 دقیقه
اگر شاکی بخواهد از مزاحم خود شکایت کند باید اثبات شود که مدت زمان مزاحمت چه میزان بوده و البته باید دادگاه حتما حکم و دستور پرینت از مخابرات را صادر کند.
فحاشی پشت تلفن

بر اساس قانون ایجاد مزاحمت تلفنی برای افراد غیرقانونی است و اگر فردی با استفاده از تلفن برای فرد دیگری مزاحمت ایجاد کند و سبب سلب آسایش او شود، باید مجازات خود را طی کند. در این نوشتار به بررسی مجازات فحاشی پشت تلفن پرداخته شده است. در ادامه با مجله دلتا همراه باشید.

مجازات فحاشی پشت تلفن

اگر فردی با تلفن مزاحمت ایجاد کند باید مطابق با مقررات شرکت مخابرات یک تا ۶ ماه حبس را طی کند، البته حتی اگر شاکی گذشت کند باز هم باید جنبه عمومی جرم را بگذراند و قانونگذار برای او حبس و جزای نقدی در نظر گرفته است.
مزاحمت از طریق تلفن ثابت یا تلفن همراه به شیوه‌های مختلفی از جمله سوت کشیدن، سکوت کردن، فوت کردن در گوشی بدون وقفه، فحاشی، مخابره کردن اخبار کذب، تهمت ناروا زدن، دادن خبر‌های دروغ شوک آور صورت می‌گیرد.

مزاحم تلفنی

شکایت از مزاحمت تلفنی چگونه است؟

اما اگر شاکی بخواهد از مزاحم خود شکایت کند باید اثبات شود که مدت زمان مزاحمت چه میزان بوده و البته باید دادگاه حتما حکم و دستور پرینت از مخابرات را صادر کند.
برای شکایت از مزاحم تلفنی باید به دادسرای محل وقوع جرم مراجعه کرد و در صورتی که توهین یا فحاشی صورت گیرد، شاکی می‌تواند تقاضای اعاده حیثیت کند.
نکته مهمی که باید به آن توجه داشت این است که مزاحمت تلفنی باید به صورت متوالی و به دفعات رخ داده باشد و مجازات برای فردی اعمال می‌شود که سیم کارت به نام اوست و در صورتی که اثبات کند سیم کارت را برای فرد دیگری خریداری کرده است، طرف مقابل مجازات می‌شود.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی بیشتر با جرم توهین در فضای مجازی “توهین در فضای مجازی ، زندان و جریمه نقدی سنگین” را مطالعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر ببینید در نکات حقوقی

همچنین بخوانید

چه زمانی داشتن وکیل برای طلاق توافقی الزامی است؟

یکی از سؤالاتی که از ما پرسیده می‌شود آن است که داشتن وکیل برای طلاق توافقی الزامی است یا …