پلکان مرگ ماچوپیچو در واقع یکی از پلکانهای ترسناک شهر باستانی ماچوپیچو در کشور پرو است که شما را به ارتفاع حدود دو هزار و پانصدمتری زمین میبرد. مجله گردشگری دلتا در این مقاله شما را به سفری هیجانانگیز دعوت میکند.
پلکان مرگ ماچوپیچو
ماچوپیچو شهر افسانهای تمدن باستانی اینکاها در کشور پرو است. رازهای سربهمهر این شهر افسانهای حتی بعد از گذشت هزاران سال همچنان گشوده نشدهاند. افسانهها از فرازمینی بودن اقوام اینکاها سخن به میان میآورند. داستانها از علم و پیشرفت بالای این قوم در تمامی علوم حرف میزنند و قصهها از خدایان ترسناک اینکاها پرده برمیدارند.
قومی مملو از رازهایی که سالها در دل تاریخ ناگفته ماندهاند. ماچوپیچو شهر افسانهای این قوم پر رمز و راز بوده که با عجایب بسیاری در گوشهای از کشور پهناور پرو آرامگرفته است. ماچوپیچو پایتخت حکمرانی اینکاها در دره مقدس کوههای آند است. هنوز هم هیچ دانشمند و محقق و باستانشناسی موفق به کشف اسرار نهفته در دل این شهر عجیب، نشده است.
یکی از جاذبههای پر از رمز و راز و البته ترسناک شهر مقدس پلکان مرگ ماچوپیچو است. این پلکان که شما را به بالای یکی از بلندترین هرمهای شهر مقدس میبرد حدود هزار پانصد تا دو هزار پله دارد.
شیب پلههای پلکان مرگ ماچوپیچو بسیار زیاد است و تا ارتفاع حدود دو هزار و پانصدمتری بالا میرود. قدمت شهر مقدس با این پلههای عجیب و ترسناک به سه هزار سال قبل از میلاد مسیح میرسد.
خیلیها معتقدند بالارفتن از پلکان مرگ ماچوپیچو با آن پلههای ترسناک و لیز که با هر قدم اشتباه ممکن است به ته دره پرت شوید، دیوانگی محض است. به معنای واقعی کلمه شما باید از جان خود سیر شده باشید که از چنین پلههای بیحفاظ و بدون امنیتی تا ارتفاع دو هزارمتری سطح زمین بالا بروید!
بااینوجود شاید این هیجان و ترس نتیجه ارزشمندی داشته باشد؛ چراکه در نهایت شما به قله یکی از مقدسترین هرمهای اینکاها خواهید رسید. هرچند ممکن است تنها یک لغزش کوچک شما را برای همیشه نهتنها از دیدن قله بلکه حتی در دیدن زندگی نیز ناکام بگذارد. از همین جهت به پلکان مرگ ماچوپیچو پلههای شناور نیز گفته میشود. شاید معنای آن شناور بودن بین زمین و آسمان یا زندگی و مرگ بوده است، کسی چه میداند؟! آیا شما شجاعت بالا رفتن از این پلهها را دارید؟
پیشنهاد مطالعه: مسجدی از جنس رنگینکمان را مطالعه کنید.
فروزنده
۳۰ خرداد ۱۴۰۲ در ۹:۳۳ ب٫ظ
جهان ما شگفتی های سربه مهر زیاد داره ممنون از دراختبار گذاشتن بعضی از اونها باتشکر خسته نباشید
زینب پروانه
۳۱ خرداد ۱۴۰۲ در ۹:۱۲ ق٫ظ
ممنون از همراهی شما
عاطفه
۳۰ خرداد ۱۴۰۲ در ۹:۵۶ ق٫ظ
چقدر زیبا وجالب بود. مرسی از شما 🙏
محمد حسین پاکدل نیا
۳۰ خرداد ۱۴۰۲ در ۹:۵۵ ق٫ظ
عالی
محمد حسین پاکدل نیا
۳۰ خرداد ۱۴۰۲ در ۹:۵۵ ق٫ظ
جالبه
میر علی
۲۹ خرداد ۱۴۰۲ در ۱۰:۴۶ ب٫ظ
عالی
همراه با شما
۲۹ خرداد ۱۴۰۲ در ۱۰:۳۰ ب٫ظ
خیلی زیباوباصفا